detaylar detaylar:))))Uzun süredir bir ilişkiniz yok da boşlukta mısınız? Tee lise çağlarına kadar gittiğinize göre durum pek iç açıcı değil gibi. İstiyorsanız gönderin ama ciddiye alınmama, çocuğun bir ilişkisinin olması ya da sizden şu anda hoşlanmıyor olma olasılığı var; gönderecekseniz de bunlara hazır bir şekilde gönderin yani.
Bosluktayim da aman hoşlanıyordu diyerekten önüme geleni ekleyip bi arayista değilim . Bunu mu kastediyosunuz. Tamamen tesadüf buldum gördüm resmini yillar oncesine bi an da gitmedim . Ftggorunce hatırladım bi anUzun süredir bir ilişkiniz yok da boşlukta mısınız? Tee lise çağlarına kadar gittiğinize göre durum pek iç açıcı değil gibi. İstiyorsanız gönderin ama ciddiye alınmama, çocuğun bir ilişkisinin olması ya da sizden şu anda hoşlanmıyor olma olasılığı var; gönderecekseniz de bunlara hazır bir şekilde gönderin yani.
Bosluktayim da aman hoşlanıyordu diyerekten önüme geleni ekleyip bi arayista değilim . Bunu mu kastediyosunuz. Tamamen tesadüf buldum gördüm resmini yillar oncesine bi an da gitmedim . Ftggorunce hatırladım bi an
Fikir almak istedim .
Bu kadar boşlukta olsam niye bunun için fikir alayım önüme geleni eklerim
Saldirmiyorum hanfendicim :)Hayır boşlukta olmak önüne gelene atlamak demek değil ki niye saldırıya geçiyorsunuz hemen? Boşluktasınız ki eskiden sizden hoşlanan kişileri veya eski sevgililerinizi gözden geçirmeye başlamışsınız; oluyor böyle şeyler.
Saldirmiyorum hanfendicim :)
Yorum icin tşkler.. sadece durduk yere olmadı ftg gördüm aklıma geldi demek istiyorum.
Bende öyle düşünüyorum yani sorarsa ortak Arkads vardı hatırladım liseden derim diye düşündüm .Katılıyorum her türlü ihtimal var ama artık sosyal medyada herkes birbirini ekliyor, öyle rezil olacağınız kötü bir durum yok eklemeyle, ben içimden geliyorsa eklerdim nolcak.. istemezse kabul etmez sizin de aklınızda kalmamış olur
Bende sizi yanlış anladım sanırım afedersiniz. . Haklısınız da ...Bilmem yorumunuz saldırgan geldi, ben yanlış anlamış da olabilirim. Neyse, yani diyeceğim olumlu dönüş olabileceği gibi olumsuz da olabilir belki hiç olmayabilir. Kalbiniz çok kırılacaksa bundan hiç istek göndermeyin ama negatife de hazırsanız gönderin.
Aman desin ne olacak zaten aranizda bir sey yasanmazsa yuzyuze gelip utanacagin bi durum olmaz. Sosyal medya da artik herkes birbirini ekliyor bu cok onemli bi adim degil ki. En kotu ihtimal bozacak bir sey derse dokunmatik telefonun azizligi dersin.Ayy kızlar ekleyesim var ama korkuyorum ya :)))
Bi an nerden buldu etti diyebilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?