Ekleyim mi eklemeyim mi ?

instagram vs bak canım
İnst ekle diyosun ?
Yok onu da yapmam artık .
Bekliycem yapacak bişey yok.
Belki de kullanmıyor faceyi.
Yada bilerek bekletiyor umursamadi.
İnst açık değil herkese ama günlerdir kişi sayısı aynı ftg sayisi aynı .
Belli aktif değil.
Amaaan belki sevgilisi var .
İşte kendi kendime yine daldım hayallere

Benim aklıma şey takıldı demissiniz ki kuzenim uzaktan gösterdi. Kuzeniniz sizi denemiş falan olmasın. O zamanlar böyle bir şey teklif ettiğine emin mısınız? Üstünden çok zaman geçmiş o zaman ilgisi olsa da şuan hic ilgisini cekmeyebilir ama hayat bu belki bir aşkın başlangıcı olur eklemişsiniz zaten hayırlısı olsun.

bende heyecanla bekliyorum :))

Kızlar kabul etti ama belli ki çok kullanmıyo faceyi hep eski paylasimlar. .
Artı öyle yazma mazma yok.
Beni tanıdığı kesin.
Bişey yazmadı.
Artık ömür boyu eskiyene kadar durur facemde sanırım .

Beni tanıdığı kesin.
Bişey yazmadı.

Nasıl duruyorsun bu kadar rahat?
Ben senin yerinde olsam hayatta rahat duramazdım. Gidip atlamam ama taktik yaparım. Misal hatırladın mı tarzında bir şey yazabilirsin madem ekledin

Beni tanıdığı kesin.
Bişey yazmadı.

Niye bir sey yazsin ki zaten? Eski hikayelere fazla anlam yüklediğinizi düşünüyorum. Yani 15 yasinda ben bu kizdan hoslanmistim diye hemen mesaj atmaya hevesli olacak diye bisey yok. Bir de reddetmissiniz. O yuzden bir seyler olmasini istiyorsaniz en azindan bir adim atmaniz lazim bence.

Ne yapacağımı bilmiyorum
Yani mesaj olarak ne yazsam bilmiyorum.
Kafam çok karıştı şu an

Madem kabul etmis bir mesaj atabilirsiniz bence. Facebooku bazi gruplarin paylasimlarini takip etmek icin kullaniyorum, her gun kontrol ederim nerdeyse ama en son laylasimim ekledigim fotograf falan belki 2 yil oncesine aittir. Yani hic kullanmasa arkadaslik istegine donus yapmazdi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…