- 18 Ekim 2016
- 851
- 841
- 53
- 33
Hayır yaaaa onaylamamiş anlamadım ki.....Onayladı mı,noldu haber edin çok heyecanlı![]()
Öyle duruyo..
Profil resmini de agst degistirmis en son.
Belki girmiyodur sık sık yani bilemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yaaaa onaylamamiş anlamadım ki.....Onayladı mı,noldu haber edin çok heyecanlı![]()
Süper çok mutlu olun inşallah. ..:)))Ay ne güzel işte. Millet de saldıracak yer arıyor. Aklına düşmüş ekle. Belki güzel şeyler olur. Benim arkadaşım daha 1 ay önce sadece bir kez gördüğü adamı aradı ''kahve içelim mi?'' Dedi şu an sevgililer.
Ayrıca kocişimi de internetten ben taciz ettim ilk. Ekledim, yazdım falan. Sonra sevgili olduk, evlendik, çocuk bile yaptım. Mutlu son hhaha.
Ekledim canım hala kabul etmemiş anlamadım ki .... belki de girdi gördü bekletiyoekleyin.. belki bir şey olur. olmasa da olur. siz yine de ekleyin :)
belki çok sık girmiyordur, gerçi telefona düşer.Ekledim canım hala kabul etmemiş anlamadım ki .... belki de girdi gördü bekletiyo
Bana da öyle geliyo. . Al başına belayi bekle dur :)belki çok sık girmiyordur, gerçi telefona düşer.
Olabilir,benim kullandığım tek hesap face olmasına rağmen 2 3 gün girmediğim oluyor,görmemiş olması kuvvetle muhtemel. İyiki eklediniz içinizde kalmasın hiç birşey:)Hayır yaaaa onaylamamiş anlamadım ki.....
Öyle duruyo..
Profil resmini de agst degistirmis en son.
Belki girmiyodur sık sık yani bilemedim![]()
Maşallah canım eskileri pişirip öne sunmada 1 numarasin.
Ama üslubunda cekememezlik böyle kötü olumsuz hisler hissettiğim için sana açıklama bile yapmayacağım.
Coook farklı yasanmisliklar var.
Inanmiyosan yorum niye yapıyorsun
mesaj atsaniza selam vs gibiCanim benim hiç öyle olmuyor inan.
Neden ki acaba sadece kırmızı bildirim oluyor ...
Harikasiniz vallahi :))Ben de eklerdim. Kabul etmese de olur, içimde kalacağına. Ortaokulda hoşlaştığım tipi de yıllar sonra feysbuk açtığımda aratıp bulmuş eklemiştim öylesine. Kabul etmişti. Sonra baktım bi' değişik tip olmuş, sildim.Platoniklerimi falan da eklemişimdir. Kabul etmezlerse zaten önemli değil. Parmağım mı aşınacak ekleyince?
İçimde tutmayı sevmem. İçimde kalınca çok rahatsız ediyor ama kötü sonuç da doğursa yaptığım şeylerin etkisi çok daha kısa süreli. :)
Tabii artık emekli oldum, kimseyi eklemiyorum. :)
Yaaa bu çocuk neden kendi tanışmamış o zaman da kuzenini koymuş araya hadi koydu neden çocuğu yakındna göstermiyor sa taa topluluk içinde gösteriyor. Yok karizmatik yakışıklı falan diye belirtmenizi de anlamadım ama ınstagram da nasıl rast geldiniz onu da anlamadım hadi tanıdığının arkadaşıymış da nasıl farkettiniz. Yıllar geçmiş bence hiç gerek yok yani belki hayatında biri vardır. Hele bir bu olayı olduğu gibi anlatırsanız çok komik olur. Çocuk reddedildikten sonra zaten uzaklaşmış hiç mi kimse yok etrafınızda.
Bir de bir önceki konunuza baktım hemen hemen aynı şeyler. Önceki konunuzda lise 1 de biriyle çıktığınızı, 1 sene sürdüğünü ve ayrıldığınızı 12 sene sonra aklınıza düştüğünü ve facede aratıp ortak arkadaş bulup onu bulup yazdığınızı söylemişsiniz.
Şimdi burada da bana çıkma teklifi yapmış kabul etmedim şimdi ınstagramda buldum yazsam mı diyorsunuz acaba hangisi konnuuz doğru hanımefendi açıklar mısınız.
O kişiyle bu kişi aynı zamanlara geliyor zaten. Farklı kişilerse bu aralar lise aşklarınızı mı takiptesiniz onlara mı taktınız kafayı biri olmazsa diğerinde mi şansınızı deniyorsunuz ben anlamadım.
Niyeee açıklama yapamıyorsunuz? eski değil 2 hafta önce yazdığın yaaa nasıl tezatlıktır bu bari burada insanları oyalamayın boşuna yani nasıl inanalım senin konularına. Anlat bakalım ne olduğunu?
Daha 2 hafta öncee lise 1 de biriyle 1 sene çıktım demişsin, facebookta buldum yazdım demişsin, beni tanıdı cevap yazdı konuştuk demişsin.
2 hafta sonra bu konuyu açıyorsun, biri bana çıkma teklif etmişti çok yakışıklı karizmatikti ben başkası sandım kabul etmedim de şimdi 12 sene sonra ınstagramda buldum da yazayım mı diyorsunuz yahuu hangisi doğru siz 2 hafta arayla iki ayrı hikaye yanii lise sevgililerinizin peşine mi düştünüz? biri olmayınca öbürü mü? hepte lise aşkı tesadüfe bak. İkisine mi unutamadın komik..
Bana cevap bile veremişsiniz yani YALAN KONU..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ilk-ask-ilk-sevgili.1041933/
15 kasım tarih.. buyrun bakın valla ben artık eski konuları okumadan inanmıyorum yazılanlara. ilk aşkmış lise 1 de çkıp lise 2 de ayrılmışsınız hemen başka çocukla çıkacakmışsınız eğer doğru kişiyi görseydiniz. Şimdi de ikisinin de peşindesiniz çok hızlısınız :)
Niye 15 yaş gibi davranıyorsun anlamadım doğrusu ekle kurtul olmadı yanlış olmuş dersin büyük boşlukta gibisinAyy kızlar ekleyesim var ama korkuyorum ya :)))
Bi an nerden buldu etti diyebilir .
Bir sevgilisi lise 1 de olmuş. Diğer sevgili olmayan yakışıklı ise lise 2 de çıkma teklif etmiş. Yalan olduğuna dair pek emare bulamadım ben. Siz neye kızdınız bu kadar?Niyeee açıklama yapamıyorsunuz? eski değil 2 hafta önce yazdığın yaaa nasıl tezatlıktır bu bari burada insanları oyalamayın boşuna yani nasıl inanalım senin konularına. Anlat bakalım ne olduğunu?
Daha 2 hafta öncee lise 1 de biriyle 1 sene çıktım demişsin, facebookta buldum yazdım demişsin, beni tanıdı cevap yazdı konuştuk demişsin.
2 hafta sonra bu konuyu açıyorsun, biri bana çıkma teklif etmişti çok yakışıklı karizmatikti ben başkası sandım kabul etmedim de şimdi 12 sene sonra ınstagramda buldum da yazayım mı diyorsunuz yahuu hangisi doğru siz 2 hafta arayla iki ayrı hikaye yanii lise sevgililerinizin peşine mi düştünüz? biri olmayınca öbürü mü? hepte lise aşkı tesadüfe bak. İkisine mi unutamadın komik..
Bana cevap bile veremişsiniz yani YALAN KONU..
mesaj atsaniza selam vs gibi
Boşver ben cvp vermiyorum kendisine. Hayır yani 5 parmağın 5i de bır olmadığı gibi hayatlarimiz yasamlarimiz da bır değil ki.Kusura bakmayın ama güldürdünüz beni.. Yalan olduğunu düşünüyorsanız yazmazsınız olur biter, sıradan bir konu için bu kadar çaba sarfetmeniz neden?
Arkadaşin derdi neyse konuma gıcık olmuşBir sevgilisi lise 1 de olmuş. Diğer sevgili olmayan yakışıklı ise lise 2 de çıkma teklif etmiş. Yalan olduğuna dair pek emare bulamadım ben. Siz neye kızdınız bu kadar?