• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk konum Kardeşimin yalanı

Bence siz size soylememesine degil kizin sevgilisi olmasina icerlemissiniz. teyzeniz niye kendini perisan ediyor ayrica insanlarin sevgilisinolmasi cok dogal...
Ayri arada oyle igrenc bisey yazmissiniz ki ozellikle ona takildim, Kim bilirneler yaşandı aralarında neler oldu dadurum evden kız kaçırmaya kadar geldi.
Bu nasil bir cumle ya sen kardesim canim dedigin insana boyle birseyi nasil yakistiriyorsun.

Bence siz size soylememesine degil kizin sevgilisi olmasina icerlemissiniz. teyzeniz niye kendini perisan ediyor ayrica insanlarin sevgilisinolmasi cok dogal...
Ayri arada oyle igrenc bisey yazmissiniz ki ozellikle ona takildim, Kim bilirneler yaşandı aralarında neler oldu dadurum evden kız kaçırmaya kadar geldi.
Bu nasil bir cumle ya sen kardesim canim dedigin insana boyle birseyi nasil yakistiriyorsun.

Onunla ben yaşıyorum siz değil. Eline sigara verseniz içicek biri. Sevgilisi olması doğal bende farkındayım ama sevgilisi olamazmış gibi herkese empoze eden kendisi. Teyzemde bu konularda çok hassas kızına biri baksa kızını kaçırıcaklarmış gibi davranıyo o yüzden kuzenim bütün gün evde. Kendini perişan eder dediğim o.

Onunla ben yaşıyorum siz değil. Eline sigara verseniz içicek biri. Sevgilisi olması doğal bende farkındayım ama sevgilisi olamazmış gibi herkese empoze eden kendisi. Teyzemde bu konularda çok hassas kızına biri baksa kızını kaçırıcaklarmış gibi davranıyo o yüzden kuzenim bütün gün evde. Kendini perişan eder dediğim o.
Ayyy yazik kiza. bisey diyim mi size! o kadar cok saf ezik vs. dediniz ki kiz hakkinda onunla yasayan siz bunu o kiza da surekli soyluyorsaniz veya belli ediyorsaniz boyle davranmasi normal.
Resmen beyni yokmus gibi dusunuyorsunuz.
Eminim sevgilisi olmasina karisacaginizi ve sizin binbir tane yorumunuza ve lafiniza maruz kalacagini bildigi icin size soylememistir kiz.
Hem ilk msj da ben aramasam aramaz demissiniz kiz sizden sıkılmış olabilr mi bi nefes verseniz?
Bir de bi anne biriyle konustu diye kizinin kacirilacagini dusunuyorsa gitsin psikolojik destek alsin normal degil yani o!

Onu saf ezik diye eziklemedim siz durumu tam bilmediğiniz için doğal olarak böyle bi sonuca vardınız. Kendisini hep böyle gösterdi bize o kadar aşağılıyo ki kendini görseniz napıyo bu kız rahatsız mı dersiniz. O ayrı bir konu zaten
Sürekli ben çirkinim kimse yüzüme bakmaz iki kelime konuşmaktan acizim gibi şeyler söylüyor. Ben de artık dedim ki eğer kendinle ilgili böyle konuşmaya devam edersen artık konuşıcam senle. Öyle zorla bıraktırdım kendini aşağılamasını. Yani onu ezdiğim falan yok. Benim içerlediğim bu kadar iç içeyken neden gizledi. Benden korkmasını gerektiricek bişeyde yok annesine babasına söylemicemi çok iyi biliyor. Ve tuhaf olan Mutlak G sana bir şey dicem dediğinde, kötü bişeyse söyleme dedim. Hayır kötü değil 6 aylık sevgilimden ayrıldım bugün çok özür dilerim senden böyle bişeyi sakladığım için demesi. Bari sevgilisinden ayrıldı neden kötü bişey değil diyo neden üzülüyo benden tesellide istemedi. İçimi dökmek biraz rahatlamak için buraya yazdım kusura bakmayın.

genç kardeşim yaşlarınız çok küçük hatalar yapabilirsiniz bunu lütfen unutma. Ben senin söylemek istediğini çok iyi anlıyorum ama farkında olmadan yanlış anlaşılacak ,çirkin gelen cümleler kurmuşsun.ablalarının tepkileri bu yüzden. bir hayal kırıklığın var ve çok güvendiğin için böyle düşünüyorsun.sendn saklaması bir yana arada bir kendini aşağılamasi ve bana kimse bakmıyor demesini vs tamamen çocukluğuna verelim. çoğumuz o yaşlarda kendimizi aşağılar, beğenmezdik ve yine çoğumuz o yaşlarda öz kardeşlerimizden, Annelerimizden, hatta kendinizden bile çok şeyi sakladık. o bir hata yapmış sana göre saygı duyuyorum ama sen de onu şuan morali bozukken yalnız bırakarak hata yapıyorsun. kardeşim diyorsun insan kardeşinin kusurlarını, hatalarını görmez. bir şekilde aranız düzelir ve bugünleri hatırlayıp güleceğiniz günler gelir emin ol .

İkinizinde birbirinizden başka saracak kimsesi yok mu? Başka uğraşlarınız falan. Dünyayı birbirinizin etrafında döndürmeyin. İnsanların özel alanları olmalı. Ne güzel kuzeniniz bu kabuğu kırmayı başarmış. Darısı başınıza.

Kızı saf ,evde oturur, kimseyle görüşmez, sevgilisi olmaz ,nerdeyse nefes bile almaz gibi etkisiz eleman yerine koyup telefonunu elinden zorla almaya çalışıp yok dolandırıldı mı yok tehdit mi edildi diye aynı yaştaki kuzene ebeveyniymiş gibi davranırsanız size sırrını vermez.arkadaş gibi davranmamışsınız ne arkadaşlıpı bekliyorsunuz

Birbirinize bu kadar bagli olursaniz en ufak seyde boyle koparsiniz iste. Kuzene de helal olsun baska bir kiz olsa ''cok seviyorum, onsuz yapamam'' deyip kocaya kacardi. Demekki neymis saf bir kiz degil aksine fazlasiyla akilliymis 6 ay boyunca sevgilisi oldugunu belli etmeyecek kadar.

Birinin agzindan laf almaya calisana, birinin ozelini karistirip ogrenmeye calisana oldum olasi gicik olmusumdur. kuzenin cok saf da sen cok akillisin sanirim. Madem cok onemli kuzenine sunu deseydin "sende bir seyler var belli ama sen ne zaman hazir olursan o zaman seni dinlemeye hazirim sana saygi duyuyorum ve hep yanindayim" belki de onu hic zorlamadan kendi soylerdi. kusura bakma ama sevgilisi olmasini kiskanmissin gibi geldi. senin sevgilin olsa belki de aninda satisi koyacaksin ona.

Of konudan resmen dram akmış.
Okurken kız hamile çıkacak onu itiraf ediyor sandım.
Kiz sevmiş size ne ? Teyze duyunca niye fenalik geçirsin. Senin için geçmiş ama belli kıza saf evde oturuyor bir sey bilmez diyorsun ama sen 90 yaşında ninem kafasindasin.
Ayrica ben kendi öz kardeşime karışmıyorum ne kadar anlam yuklemissiniz birbirinize.
Beraber aç kaldık demeler felan. Kızı rahat bırakın hayatini yaşasın.

en son kardes gibi sevdiğim dostumun ünife bir arkadasının agzından kacırması sonucu lisede beraber okurken biriyle cıktıgını ögrenmiştim buz gibi oldum sildim sonrada güvenme kuzende olsa bel baglama

Kac yasindasiniz okurken ben daraldim nasil bir baski ortami var orda ya bi birakin isteyen istedigiyle istedigini yapar azicik ozgur dusunun bireysiniz siz kimse kimseye aciklama yapmak zorunda degil.Ne ailesine ne arkadasina konusmamak nedir

İyi geceler. Her akşam burda takılsamda üyelik almamıştım. ( O kadar çok girip buraya yazmak istediğim şeyler oldu ki.)

Taa ki bu akşama kadar. Siz okuyunca bu mu derdin boşver takma diyeceksiniz belki. Ama benim çok içime oturdu.
20 yıllık hayatımda bir arkadaş bildim ben. Annem hep siz kardeşsiniz sımsıkı sarılın birbirinize der kuzenim için.
Beraber aç kalmışlığımız çoktur hep üstesinden geldik.
Kuzenimin arkadaşı bırakın dopru düzgün bi tanıdığı bile yok açıktan okuyor yıllardır sürekli evde. Gün içinde bir araya gelemesekte sürekli mesajlaşırız telde ararım onu. Ben aramasam aramıyor. Çoğunlukla ulaşamıyorum zaten telefonu açmıyodu. Sonradan öğrendim ki birileri aradığında babası evde duymasın diye hep sessize alıyomuş telini.

Benim yıllardır bi sevgilim yok aynı şekilde kuzenimin de yok. Olsa hemen haberimiz olur zaten sürekli iletişim halindeyiz aynı şehirlerdeyiz zaten.
Geçen ay bize kalmaya geldi. Telefonu çalıp çalıp duruyo. Sonunda sessize aldı. Bende merak ettim çünkü kimse aramaz onu rehberinde 5 6 kişi eklidir. Sordum kim diye. Kimse değil boşver diyo. İnanmadım elinden almak istedim vermedi, zorla almaya çalıştım iyice diretti bağırmaya başladı karışma bana sanane diye. Biri seni rahatsız mı ediyo sapık mı dadandı söyle ben hallederim dedim. Hayır senlik bişey değil dedi. Ne o zaman seni kim arıcak benden gizli dedim. Konuşmuyo. O akşam benden gizli odada biriyle konuştunu duydum "Arama bi ben müsait değilim şimdi" falan dedi. Duymamış gibi davrandım o günden beri içim içimi yedi. Çünkü saf o biri kandırıyosa kanar hemen.
Daha sonra bi olaylar oldu birileri teyzemi aradı kuzenimle ilgili teyzemde bende bişey anlamadık. Kuzenim hemen örtpas etti. Yok birileri faceden numarasını bulmuş rahatsız ediyomuş bunu numarasını değiştiricekmiş zaten.
Dün telefonda konuştuk kuzenimle ben bunu oyuna getirdim ağzından laf aldım. Nette online oyun oynarken bi kızla tanıştım kızla küfürleştik kzıın ablası girdi araya rahatsız ediyolardı beni senden önemsiz olduğu için sakladım dedi. Başka bişey var mı doğru söyle dedim. Yok dedi. Ve gayet açık bir şekilde söyledi bunu. Bende ona inanıyorum çünkü o bir tek bana yalan söylemez. Benim ona anlatmadığım hiçbir şey yokken oda benden birşey saklamaz. Zaten sklıcak nesi var ki sürekli evde oturan bi kız. Bişeyden haberi yok saf biri.
O saf biri bugün whatsapta baya gülüp eğlenirken birden sana birşey söylicem ben senden çok büyük birşey gizledim dedi.
Ben de saçma sapan bişey gevelicek diye bekliyorum.
Ağlıyorum şuan 6 aylık bi ilişkim bitti bugün Mutlak G. Senden gizlediğim için çok ama çok özür dilerim dedi. Doğru mu diyosun dedim.
Yemin ederim doğru nolur bana kızma özür dilerim dedi. İnanın yediğim yemek boğazıma dizildi. Ne oluyo ne alaka kim yok olamaz derken 6 aydır beraberlermiş çocuk bunu buda onu çok sevmiş. Annesiyle bile tanışmış o evden benle bile buluşmaya çıkmayan kız. Bu akşam çocuk onla kaçmak istemiş. Kuzenim de ayrılmış. Bana bu kadarını dedi. Kim bilir neler yaşandı aralarında neler oldu da durum evden kız kaçırmaya kadar geldi. Sadece bu kadar yazdı bana ve teyzeme söylememem için bile tembihlemedi Çünkü söylemicemi biliyo bana güveniyo. Çünkü ben o değilim. Zavallı teyzemin hiçbişeyden haberi yok tabi. Tyzem bizle yaşıyo bu arada eniştemden ayrı. Kızına çok düşkündür deli gibi güvenir. Aynı benim gibi. Bende ona bir süre yazma seninle görüşmek istemiyorum dedim. Ne kadar net olduğumu bilir. Ne o yazdı ne ben ağlıyodu en son.
Ya içim burkuldu yemin ediyorum keşke en ağır küfürleri etseydi yada vursaydı bana ama böyle yapmasaydı. Kız kardeşim o benim. Hala ağlıyorum yediremiyorum kendime. Aylardır bir sürü şey konuştuk kimse bana bakmaz ama sen akıllısın güzelsin benim sevgilim olmaz ama senin kesin olur diyen kendisi. Resmen salak yerine koydu beni. Erkeklerden nefret ediyorum boşver biz evde kalalım diyodu bunu derken o çocuklaydı. Benim başka arkadaşım dostum kardeşim kimsem yok. O da bana bunu yaptı ve ben kahroldum ilerde eşim aynısını yapsa ölürüm heralde. Kimseye gözü kapalı güvenilmezmiş. Bn ona bi rüyamı bile anlatmasam bişey saklıyomuşum gibi gelirdi. Mesaj attığımda çevrimiçi olduğu halde dakikalarca cevap vermediğinde kiminle konuştuğunu şimdi anladım. Bi senle mesajlaşıyorum sende olmasan kafayı yerdim iyice diyip ne güzel enayi yerine koydu beni. Uzun yazdım kaptırıp kendimi daha da yazardım ama bunu da insan okucak. İçimi döktüm kimseye bişey diyemiyorum. Teyzeme söylesem çıldırır kadın kendini perişan eder. Bişeye mi bozuldun sen niye üzgünsün diyo. Anlatamıyorum senin kızın şunu şunu yapmış diye Bişeyler yazarsanız sevinirim
O kadar yakin dahi olsaniz anlatmama hakki var. Eger soyledigin kadar sevip deger verseydin zor zamaninda destek olurdun. Yanlis bir sey yapmamasi icin olaylara hakim olmaya calisirdin.

Kuzenin sana bunu anlatmis eger dogru davransaydin kuzeninle ilgili her seyde bundan sonra haberin olurdu.

Ne kadar yakin olursan ol ozel duygular paylasilmaya hazir hissedildinde paylasilir.

Ustelik yok sen daha guzelsin benim olmaz senin sevgln olur demis tamam da bunu yazma nedenini anlamadim. 1 kuzende ozguven eksikligi mi var? 2 sen kuzenini kisksndin mi bu asiri tepki ondan mi?

Bu ne biçim kuzenlik ya sonuna doğru gelemedim artık içimi baydı yazdıkların yok o saf biridir hep evdedir kimseyle görüşmez bu üç cümleyi niye yüz kere yazıyorsunuz?
He siz saf değilsiniz hep dışardasınız hey allahım ya
Bir de her şeyi anlatırız diyorsunuz sizi ilgilendiriyor mu ne meraklı şeysiniz siz de iyi niyet görmedim açıkçası...

Ruhumu daralttin.... Yazik o kiza yaa baymissin kizi teli zorla elinden almalar seni kim arasinlar ne kadar koskancsin sen oyle. Iki de bir saf saf yazmis bir de bi sen mi akillisin kuzenini rahat birak.

Çok kıskançsın.net.

Bu konuyu yazma amacım onu kıskandığımı anlatıp milleti baymak değildi. Bana ters köşe yapmasına gerek yoktu. Annem babam hariç kim olursa olsun yalan söylerse güvenimi sarsarsa arama mesafe koyarım.Bu kadar sert olduğumu bilirken aylaca bunu yapması saçma. Onla da arama mesafe koydum neden bu kadar abarttınız yazdıklarım sizi öyle yöneltti ama öyle değil.

Bu konuyu yazma amacım onu kıskandığımı anlatıp milleti baymak değildi. Bana ters köşe yapmasına gerek yoktu. Annem babam hariç kim olursa olsun yalan söylerse güvenimi sarsarsa arama mesafe koyarım. Onla da arama mesafe koydum neden bu kadar abarttınız yazdıklarım sizi öyle yöneltti ama öyle değil.

Back
X