yerleşme kanaması büyük olasılıkla.. kan vermedin mi hala?günaydınn kızlar çok hastyaım grip 5 gündür yatıyorum iyileşemedim. 5 gün gecikti benim kırmızılar hastalıktan mı acaba bilemedim. sabah da koyu renkli akıntı olmuş neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerleşme kanaması büyük olasılıkla.. kan vermedin mi hala?günaydınn kızlar çok hastyaım grip 5 gündür yatıyorum iyileşemedim. 5 gün gecikti benim kırmızılar hastalıktan mı acaba bilemedim. sabah da koyu renkli akıntı olmuş neden acaba
canım hepsi doğru iyi gözlemlemişsin.. yalnız soğan suyunu ben de araştırmıştım kistleri bu kürden sonra büyüyenler ve adet kanaması 15 gün kesilmeyenler varmış.. yapıcaktım korktum
canım soğan kürünü bende kullandım gercekten faydasını gördüm.doğal antibiyotik hiç korkmadan yap aynı zamanda folik asit te al eczaneden kullan.inşallah kısa zamanda faydasını görürsün
canım sen soğan kürünü niçin yapmıştın? bir de kürü yaptığın ay mı hamile kaldın?
günaydınn kızlar çok hastyaım grip 5 gündür yatıyorum iyileşemedim. 5 gün gecikti benim kırmızılar hastalıktan mı acaba bilemedim. sabah da koyu renkli akıntı olmuş neden acaba
evet canımmm allah kucağına almayı nasıp etsin... bizede dua et olur mu?bu arada tebrik ederim cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
evet canımmm allah kucağına almayı nasıp etsin... bizede dua et olur mu?
canım bu ay bende yapmayı düşünüyorum hamile kalamazsam ama kafamda benim de soru işaretleri var yaparken hamile kalırsak bebeğe zararı olur mu acaba bir de kaçıcı gününde başlamıştın sen adetininbebek için yapmıştım ama aynı ay kalmadım.yaklaşık 1 ay sonra kaldım
canım bu ay bende yapmayı düşünüyorum hamile kalamazsam ama kafamda benim de soru işaretleri var yaparken hamile kalırsak bebeğe zararı olur mu acaba bir de kaçıcı gününde başlamıştın sen adetinin
benim adetlerim düzenli oduğu için düzenimi bozar mı diye de korkuyodum... ama bu ay yapacağım teşekkür ederim cnm içimi ferahlattın zararı olmaz sonuçta:)adetim bitti 2 gün sonra basladım 15 gün devam ettim.ayrıca bebek olsa dahi hiç zararı olmaz canım yararı olur zararı olmaz sen rahat ol
benim adetlerim düzenli oduğu için düzenimi bozar mı diye de korkuyodum... ama bu ay yapacağım teşekkür ederim cnm içimi ferahlattın zararı olmaz sonuçta:)
geçmiş olsun canım ... gerçekten salgın var:2: 5 gün geciktiyse idrarda çıkmazmı ?
kardelen03 geçmiş olsun grip salgını var((