- 6 Haziran 2012
- 266
- 30
naptın cnm test yaptın mı ben bugün yaptım negatif maalesef((((((((((
Daha erken olabilir canım geç döllenme ise kırmızılar gelene kadar ümidini kırma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptın cnm test yaptın mı ben bugün yaptım negatif maalesef((((((((((
Merhaba kızlar siteye daha bugün üye oldum ve açıkçası henüz neyi nereden yapacağımı bile bilmiyorum :) bende uzun süredir yana yakıla bebek deniyorum ama malesef sonuç hep hüsran.. en son 3 eylül'de adet oldum ama bugün beşinci gün ve hala adet olmadım , dayanamayıp bu sabah test yaptım sonuç negatif yaşadığım şeyler gerçekten hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama son on gündür filan özellikle sol kasığımda şiddetli olmayan tatlı bir ağrı ve uyuşma var , bu aralar midem de hassaslaştı hiçbir şey yiyemiyorum desem yeridir. henüz hiçbir adet belirtisi de yok :S bu gebelik testlerini en doğru ne zaman yapmak gerekir yani kaç gün geçmesi lazım adetin ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar çünkü bu tip konularda kafam çok karışmış durumda
kızlar çok üzgünüm kırmızılar geldi zaten umudum yoktu ama insan ister istemez üzülüyor. ama ekimde sizlerleyim yine yeni batım 30 ekim.
canım üzülme inşallah 30 ekim kırmızılar gelmez bebişin gelir inşallah... bende beklemedeyim bugün bat ama gelen giden yok kasıklarımda biraz ağrı hissediyorum ama
üzülme tatlım evett hep öneümüzdeki aylara bakacagızz..kelamm benimkilerde gelmedii hala...ama korkuyorum heran gelecek gibi hissediyorum.
canım samsunlu değilim,burda görev yapıyorumprofiline baktım da sumsunlumusun ordamı görev yapıyorsun???
kızlar selam
uzun zamandır girmiyorum siteye temmuzdan beri bebiş için denemeler yapıyoruz ama malesef
çok moralim bozuluyor.doktora gittim hiç bir sorun yok ama kafaya takıp stres yaptığım için
olmuyor.dün adet olmam lazımdı olmadım ve geçen ayda stresden geç adet oldum sanırım bu ay
yine stresten gecikecek napcağımı bilmiyorum çaresizim eşime sende doktora görün diyemiyorum
çok bozuluyor konusu geçince...bakalım bu ay ne olacak.Allah isteyen herkese versin...
canım tek çaresi stresten uzak dur daha 3 ay denemişsiniz sıkma canını gelir inşallah bebişin düşündükce gelecek olan adeti de engelliyorsun biraz rahatla bi sorunda yokmuş ne güzel daha zamanı var olur merak etme
canım tek çaresi stresten uzak dur daha 3 ay denemişsiniz sıkma canını gelir inşallah bebişin düşündükce gelecek olan adeti de engelliyorsun biraz rahatla bi sorunda yokmuş ne güzel daha zamanı var olur merak etme
kızlar çok üzgünüm kırmızılar geldi zaten umudum yoktu ama insan ister istemez üzülüyor. ama ekimde sizlerleyim yine yeni batım 30 ekim.
evet stres inanılmaz derecede çok etkiliyor.3 ay normalde kısa ama çok uzun yıllardır
denniyormuşuzda olmuyormuş gibi geliyor o yüzdende ya hiç olmazsa diye kendimi
yiyorum sonrada adetim gecikiyor.ama bundan sonra sıkmıcam kendimi hiç düşünmicem
birde böyle deneyelim bakalım :)
kızlar kanamam başladı malesef bebeğim tutunamadı gidiyoo...çok üzgünüm çok