- 1 Eylül 2012
- 426
- 10
kızlar kanamam başladı malesef bebeğim tutunamadı gidiyoo...çok üzgünüm çok
canım dur hemen kaptırma kendini..... doktorunla görüştün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kanamam başladı malesef bebeğim tutunamadı gidiyoo...çok üzgünüm çok
arkadaslar aranıza yenı katıldım.. adetıme 7 gun kaldı.. kendımı sabahtan berı ınternetın basından alamadım... söyle hamıle kalmış olmanın tam bı belırtısı olsa :) kan tahlılı harıc.. o işkence gıbı gelıo da...
kızlar çok üzgünüm kırmızılar geldi zaten umudum yoktu ama insan ister istemez üzülüyor. ama ekimde sizlerleyim yine yeni batım 30 ekim.
( adetim geçeli 4. gün dün test yaptım negatifti..
zaten hamilelik belirtiside yok (
stresten gecikti sanırım (
offf yaaa
cnm benim git bi kan testi yaptır hamileysen çıkar 5 gün geçmiş..ha değilsn çok bebek istediğindn hormonlr devreye girdi adet gecikmesi yaşıyosundr..hemen git doktorunla konuş..inan düzenli adet görmk en iyisi...böle çok kafaya takarak adetlerinde düzensizleşiyo bu kötü...burdaki çoğu kişide senin gibi uzun zamnadr bebişi olmuyo..bak ben bugün test yaptm negatif lütfn takma kafaya...
Bencede çok kafaya takmak doğru değil sağlıgımızdan oluyoruz psikolojık olarak çok kotu duruma dusunuyoruz bende 1 yıldır bebek istıyotrum ama hala bısı yok sadece 1 kere doktora gıttım çünkü doktorlarda artık çok dogru teshısı koyup tedavı etmıyor kist varsa hemen ameliyat gebelik istıyorsan hemen folık asıt bızler onlar için birer fareyi sanki deney yapmaları için
benim gibi umudu ekime kalan kimse yok mu arkadaşlar?
kızlar çok üzgünüm kırmızılar geldi zaten umudum yoktu ama insan ister istemez üzülüyor. ama ekimde sizlerleyim yine yeni batım 30 ekim.
Kızlar çok moralim bozuk kırmızılar geldi bebeğim benimle değilmiş tutunamamış
kızlar yarın ben iğne olacam çtltma iğnesi ama bugün derecem yükselmiş kendiliğindenmi çatladı acaba.dr çok uzak gidemem ne yapıcamm.çatladığı halde iğne olunca zarar olurmu?
kızlar yarın ben iğne olacam çtltma iğnesi ama bugün derecem yükselmiş kendiliğindenmi çatladı acaba.dr çok uzak gidemem ne yapıcamm.çatladığı halde iğne olunca zarar olurmu?