- 1 Eylül 2012
- 426
- 10
Senin bat 1 ekim değil miydi canım.İnş bebiş gelir kafana takma canım fazla.sadece umudunu kesme.
listede 1 ekim yazıyo ya bende öyle biliyodum hatta ilk haberini alacağız diye düşünüyodum ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat 1 ekim değil miydi canım.İnş bebiş gelir kafana takma canım fazla.sadece umudunu kesme.
çalşıma ortamı müsait etraf tatlı hoş bayan kaynıyo..
valla benim virüs ağzının tadının biliyo crocuscum ona göre,, pc ye çok yaklaşma
Kaçayım o zaman sen nasılsın canım dinlenebildin mi
listede 1 ekim yazıyo ya bende öyle biliyodum hatta ilk haberini alacağız diye düşünüyodum ...
Kaçayım o zaman sen nasılsın canım dinlenebildin mi
tabi yaşayan bilir poppa sor bak :2:
beennnn ehh iyi diyim ama vücut ısım hep 37,1 dünden beri düşmüyo
eşim sabah gaza gelip bi parol koydu ağzıma bi bardakda suuuu... yuttum artık hayırlısı
sonra pet showa gittik ama hayal kırıklığına uğradım sadece 2 stantda kedi vardı.onlarıda alıp sevemiyosun zaten köpek sayısıda azdı 15. düzenelenen bi fuar için hayal kırıklığına uğradım açıkçası . neyse gitmesem daha çok içimde kalacaktı gelincede bıraz uyumuşum eh fena değilim senın günün nasıldı? çlışmalar ne alemde acabaaa
Bende çok merak ediyorum kimlerden sevindirici haber alıcaz ki umarım listede adı olan herkes hamileyim diye inletir bu topiği :)) Amin...
kızlarr bakın bu benim oğlummmm
bende iyiyim canım bugün pek birşey yapmadım evdeydim. Bizim çalışmaları sorarsan daha yok birşey.Senin çalışmlar aksamamıştır inş gripten dolayı.
çok tatlı ya yerim ben onu
canım çalışmalar hayal oldu bizde önce eşim sonra ben maşallah bu aralar pek bi sakiniz ... o yüzden bu aydan umudum yok tatlım meryem anamıyım ben dimi yani ( töbe töbe taş olcam şimdi )
Hayırlısı canım.Herşeyi zaman gösterecek beklemek lazım.
kızlarr bakın bu benim oğlummmm
hayvanlardan bahsedince dayanamadım şımarıklık yaptım kusura bakmayın artık
ayyyy ama bu çok tatlı bişi yaaa
evett hem tatlı hemde tatlıya bayılıyo teyzeleri...
hangı marka olursa olsun çikolota paketi görünce deliriyo bi an önce açıyım da ona da veriyim diye kucağımdan inmiyo kuzum
ben de aynennnnYok canım ne şımarıklığı kedilere ben bitiyorum.Bazen bende alsam mı diyorum.Ama benim eşim sevmiyor malesef.Birde bakma sorunu var bazen evde kimse olmuyor.
yerim ki ben onuuuuuuevett hem tatlı hemde tatlıya bayılıyo teyzeleri...
hangı marka olursa olsun çikolota paketi görünce deliriyo bi an önce açıyım da ona da veriyim diye kucağımdan inmiyo kuzum
Yok canım ne şımarıklığı kedilere ben bitiyorum.Bazen bende alsam mı diyorum.Ama benim eşim sevmiyor malesef.Birde bakma sorunu var bazen evde kimse olmuyor.
canım en önemlisi evde uzun süre yalnız kalmak zorunda olması biz çalışan çiftler için çok zor oluyo... onun için daha da zor bizimki artık çok bunalmıştı, sabah çıkıyoruz akşam eve geldiğimizde bize tavır alıyodu çok iyi karar vermek lazım onlarda bi birey sonuçda ben kesinlikle çok zeki olduklarını düşünüyorum herşeyi çok iyi anlıyoLAR