çok çok büyük ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun
Çizgi silikte olsa pozitif anlamına gelir gün gün koyulaşır hiç durma kan testine git derim :) hayırlı uğurlu olsun canım :)
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah hamileyimdir. Cumartesi yani normal regli günümden 2 gün önce bi tıp merkezinde kan testi yaptırmıştım bugün sonuç 21.1 olarak çıktı.. Doktor hamilesin veya değilsin diyebilmek için henüz erken bayramdan sonra tekrar kan alalım durumu netleştirelim dedi. Ama ben o kadar sabredebilir miyim?:) Yarın hastaneye gidip tekrar kan tahlili yaptırıyım diyorum. Sizce 3 gün arayla yapılmış iki test fark gösterir mi?
Ayy inşallah canım çok sağol:) Bende bu ay gerçekten kendimi hamile gibi hissediyorum.Bebeğim varmış gibi sağlığını düşünür oldum. Hergün litre litre kola içen ben şimdilerde kendimi koca bardaklarla süt içerken buluyorum:)canım benim hayırlı olsun hamilesin tabiii kiiii.....ama bu değerin 2 günde bir 2 katına çıkması lazım....yine test yaptır illaki artış olacaktırrr....ne güzel erkenden öğrenmişsin...
Ayy inşallah canım çok sağol:) Bende bu ay gerçekten kendimi hamile gibi hissediyorum.Bebeğim varmış gibi sağlığını düşünür oldum. Hergün litre litre kola içen ben şimdilerde kendimi koca bardaklarla süt içerken buluyorum:)
cumartesiden salıya bu değerlerin baya yükselmiş olması gerek değil mi? Yarın dananın kuyruğu kopacak çok umutluyum çok:)
Kızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 232.84 olarak çıktı:) Allah'a şükür hamileyim. İnşallah kucağımada almak nasip olur. Bu sayfa sayesinde ovulasyon testini duydum yaptım. Hamileliğimi ona bağlıyorum. Sanırım önceki aylarda zamanlamayı tutturamamışız:) Bu arada Ayden bendede göğüs hassasiyeti falan olmadı sadece adet olacakmış gibi kasıklarımda karnımda ağrı oluyordu.Bence umudunu kaybetme her bayanda hamilelik belirtisi bir olmayabilir...
Kızlar bana dua edin, bu gün son ilacımı da içtim. Cylclo progynova kullanıyorum.
Her ilaç bitiminden sonra bekliyoruz, inşallah adet olmam
canım benim 5 gün var daha illaki göğüs ağıracak diye bişey yok kiiii ben bizzat hamilelik yaşadım hamilelikten önce de hamilelikte de acı sızı hassasiyet olmadı...bütün belirtiler insana özel bence....belirtilere takıp can sıkmayalım bence....o belirtiler hem adet belirtisi hem hamilelik belirtiisi olabiliyor....inşş hamilesindiir değil sen de rabbim en kısa zamanda nasip eder inşşhenüz adet olmama 5 gün var ama umutlarım tükendi bugün. kasıklarımda arada sırada batma devam ediyor ama göğüslerimde hiçbir belirti yok. bildiğim mutlaka adetten önce göğüsler az da olsa acır, hassaslaşır. benimkilerde tık yok(( napayım artık diğer ay uğraşacağız. ama bugün o kadar çöktüm ve yoruldum ki ruhen, öteki aya da umudum yok.
gel kasım topiğineee....burada hamile kalamayanların hepsi gelsin.ben de oradayımm...ben de hiç bir belirtim yok ama çok sıkı çalıştık belki de hamileyimdir....daha önce de hamile kaldım hiç bir belirti yaşamadan...ama böyle hamileliğe hazırlamak da istemiyorum kendimi çünkü bir sabah ben de uyanabilirm 5 günüm kaldı benim debende dün sabah kırmızılarla uyandımkendimi çok hazırlamıştım hamileliğe
aslında neden olmadığına bir anlam veremiyorum :44:demekki
herşey nasip ile oluyor bir kez daha anladım neyse hayıorlısı olsun
ben kasım topiğine gidiyorumekimde hamile kalanlara allah kolaylıklar versin diyorum kalın sağlıcakla.
hayırlı olsun.....içinde hızla büyüyen bir yavru varrrr......sağlıkla büyüsün...senin adına çok sevindim darısı bizeKızlar bugün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 232.84 olarak çıktı:) Allah'a şükür hamileyim. İnşallah kucağımada almak nasip olur. Bu sayfa sayesinde ovulasyon testini duydum yaptım. Hamileliğimi ona bağlıyorum. Sanırım önceki aylarda zamanlamayı tutturamamışız:) Bu arada Ayden bendede göğüs hassasiyeti falan olmadı sadece adet olacakmış gibi kasıklarımda karnımda ağrı oluyordu.Bence umudunu kaybetme her bayanda hamilelik belirtisi bir olmayabilir...
aa çok güzel bir haber hayırlı olsun canımm ne güzeee....sorun çıkmaz olumsuz düşünme allahın izniyle sapasağlam alırsın kucağınakızlaaaar dün adet günümdü olmadım bugün test yaptım veeeeeeeeeee hamileyiiiiiiiiiiiim.hafifte olsa ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah bir aksilik çıkmaz. bayram hediyem oldu bu benim. çok mutluyum. eşime bile daha söylemedim. ilk sizlerle paylaşıyorum. Allah dileyen herkese bebiş nasip etsin.
ayyy bugün ard arda ne güzel haberler var....insan bir sorunlu hamilelik geçirince daha pimpirikli oluyor....inşşş yoktur bir sorun....hayırlı olsunkızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu.ama kuyruk sokumum kalçam ve sol bacağım çok ağrıyor sizdede var mı bu tarz ağrılar.çok panik durumdayım.çünkü daha önce bir dış gebelik geçirmiştim...
Kızlar bana dua edin, bu gün son ilacımı da içtim. Cylclo progynova kullanıyorum.
Her ilaç bitiminden sonra bekliyoruz, inşallah adet olmam
kızlar benim şu an karnım ve kasıklarım çok ağrıyor. sanki adet olacakmış gibi. yürürken korkuyorum. şak diye kanamam gelecekmiş gibi..belimde ağrı yok. göğüslerim dokununca hafif ağrıyor. bir kaç gün önce sanki uçlarına acı biber sürmüş gibi yanıyordu.başka belirtim yok. sizlerin nasıl belirtileri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?