Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim adetime 5 gün kaldı test yapıyorum tek çizgi kasığıma ara ara ağrı giriyor özellikle akşama doğru karnımda da gaz sancısı şeklinde ağrı oluyor. ben hamileyim diye hissetmek istesem de test öyle demiyor
Kızlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra bugün 14. günüm silik dünden beri silik çizgi görüyom testlerde benim gibi olan varmı silik görüpte hamile olan?
silik çizgi erken hamileliktir.kan testi yaptırmanı öneririm...
burdayım canımpopp cnm nerdesin girmez oldun buraya daha...açtın topiği kayboldun bi sürü hamile arkadaşlar var bu günlerde...hepsini tebrik ediyorum..
yeni batın 30 ekim baktım...inş hamilesindir umut ediyorum...bana haber vermeyi unutma hamileysen...
popp popp popp!!!!!
dice dice vardı o da kayboldu..çok güzeldi sizle yaaaa...gittiniz göremiyorm sizi daha((
inş bebişlerimiz bu denememizde gelir...Allah'ım Ol de Olsun....Amin....
burdayım canım
zerbasimmmmmm... topiğe yazmadığım doğru ama ara sıra bakıyorum... bu aralar yoğunum bir de hafta sonları giriyorum daha uzun kalabiliyorum:) eski yazışmalarımız güzeldi tatlım kesinlikleee... ama havamı kaybettim, hamiş kalırız inş. bu ay:)
bu ay belirtiler hafiften var gibi ama bakalım hayırlısı her an sürpriz yapabilirim:118::118::118:
sende durumlar ne canım???
Benim nickimin kaşısınada hamile anne smileyi koyabilirsin bu konu bana uğurlu geldi:)
aaaaa hayırlı olsun...süper bir haber:)çok sevindik darısı başımıza.......
sonucun belli olmuştur ben göremedim mutlu haberi nerelerdesin :))))
yuppiiiiiiiiiiiiiii...benim bugünn bat..bakalım hayırlısıı...çok imrendim sana yaaa ben de buraya yazmak istiyorum hamileyim diye.hayırlı olsun sana inşşş rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin minik bebişini kucağına alırsınadetime 1 gün var sabah erken kalkıp test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
bende adet oldum 22 ekimde çatlatma iğneside işe yaramadı.o kadar üzgünmkü.
aseton44
selin_as
ysmc
NASERDO
göçmenkuşlar
uconn
birdgirl
ela235
gksmry
ceren06_35
emrahınaski
Masalm
unuttuğum var mı bilemiyorum ama okuyabildiğim kadarıyla hamilelerimizi tebrik ediyorum... darısı bizlere olsun inşallah... batıma 2 gün var, hayırlısı bakalım... olmazsa da üzülmeyeceğim... görüşmek üzere... :80:hepinizi öpüyorum