Ben bunun hamilelik belirtisi olduğunu zannetmiyorum canım en iyisi doktora gitmen olur. belki gaz sancısı falandır üşütmüş olabilirsin en kötüsünü düşünme...
arkadaşlar 2 gündür okulda yürürken ve ders anlatırken kasık ağrılarımdan duramadım.sanki yürüdükçe bişey kasılıyor batıyor gibi... şişkinlik de çok. gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama enfeksiyondan da korkuyorum daha adetime 6 gün varama yarın doktora gideceğim. umarım kötü bişey enfeksiyon, kist falan çıkmaz(
kırmızılar geldi bugün
ben enfeksiyon geçirdim ama böylee dediğin gibi belirtilerim olmadı sadece idrar yollarımda yanma vardı...bu söylediklerin hamilelik belirtisi ama biliyorsun adet belirtisi de olabilir hele üşüttüysen....,nşşş hamilesindir ve onun belirtisidir
inşallah canım ben elimden geleni yaptım bu ay olmadı kısmet kasım'a bat 11 kasım :))) allah isteyen herkeze versin inşallah
hüsran deme lütfen
sen ve bebek isteyen diğer arkadaşlar lütfen ümidinizi kaybetmeyin ,
moralinizi düşürmeyin ALLAH(c.c)tan herşeyin hayırlısını isteyin sabredin sabredin sabredin
kırmızılar geldi bugün
vallahi umarım gebelik belirtisidir, çok istiyorum.. daha adetime 6-7 gün var. yanlız hamile olanlar göğüs uçlarında ağrı diyorlar, ben de o yok. ne zaman başlıyor bu ağrı sweetee biliyor musun? olması gerekiyorsa hiç ümitlenmeyeyim(
Benimde her ay malum günlere yaklaşırken kasıklarım ağrır. Son iki gündür yine ağrıyor. Kırmızılar gelecek diye çok korkuyorum. Dün gebelik testimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bugün iki kez yaptım onlardada ikinci çizgi var ama silik. Gerçi bi tanesi bu sefer daha belirgindi:) Allah'ım lütfen hamile olayım.
arkadaşlar 2 gündür okulda yürürken ve ders anlatırken kasık ağrılarımdan duramadım.sanki yürüdükçe bişey kasılıyor batıyor gibi... şişkinlik de çok. gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama enfeksiyondan da korkuyorum daha adetime 6 gün varama yarın doktora gideceğim. umarım kötü bişey enfeksiyon, kist falan çıkmaz(
bendede o belirtiler olmuştu batma ve aşırı gaz ve sonuç gebeyimama tabi herkeste aynımı olur bilemiyorum hakkında hayırlısı olsn canm
peki elacım göğüs uçların da ağrımışmıydı, özellikle adetten önce? bu çok önemli benim için...:44:
Benimde her ay malum günlere yaklaşırken kasıklarım ağrır. Son iki gündür yine ağrıyor. Kırmızılar gelecek diye çok korkuyorum. Dün gebelik testimde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Bugün iki kez yaptım onlardada ikinci çizgi var ama silik. Gerçi bi tanesi bu sefer daha belirgindi:) Allah'ım lütfen hamile olayım.
canım aynı belirtiler bendede oldu bata 6 gün kala kasıkta batmalar şişkinlik vardı battan 1 gün önce test yaptım hamile olduğumu öğrendim inşallah sende hamiş olursun canım
çok güzel moral veriyor mesajlarınız, bakalım bekliyorum. adet günüm geçtikten sonra test yaptırıcam, kendime söz verdim(
Canım benım günüm daha geçmedi 24 ünde olmam lazım ben 19 unda test yaptirdimpazartesi günüü güzel haberi alırsın inş...bence test al yarın ve öteki gün tekrarla eğer koyulaşıyosa hamilesin kesin...pazartesi de tam öğrenirsin sonucu o gün tekrar ver bak bakalım cumadan pazartesiye 2 kat artmışmı?normalde artması lazım.gözün aydın
ne zaman verdin kanı yani adetin geçmiş miydi hamilesin bu sonuca göre gözün aydın 2 gün sonra tekrarla artış oluyorsa tmm iştee
benim de bat 30 ekim canım daha çok erken değil mii test yapmak için ben 2 gün kalaya kadar bekleyeceğim hamileysen bile çıkmaz kiii
kasımda inşşş hamile olursun ...üzülmeee
çok çok büyük ihtimalle hamilesin canım hayırlı olsun
Çizgi silikte olsa pozitif anlamına gelir gün gün koyulaşır hiç durma kan testine git derim :) hayırlı uğurlu olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?