• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Evet ya zaten kiloluyum toplu veririm nolcak beni gören 5 aylık sanır gobekliydim normalde de.. sizin göbüşler çıktı mi
Canim ben kilo aldigim halde gobegim yoktu ay simdi bi gor herkes sokta ic karbim hic yok heralde resmen bakan aaaaa kac aylik hamilrsin diyo daha soylemeden :)) daha 3 te 5 gibiysek allahin izniyle 9 u sen dusun :D

Canim ben kilo aldigim halde gobegim yoktu ay simdi bi gor herkes sokta ic karbim hic yok heralde resmen bakan aaaaa kac aylik hamilrsin diyo daha soylemeden :)) daha 3 te 5 gibiysek allahin izniyle 9 u sen dusun :KK70:

Aynen yaa 9u hayal bile edemyrm suan :))) milletin anlaşılmyo bile biz 5 6 ayligiz sanki mübarek amaaan sağlığımız yerinde olsun saglikla hayirlisyla kucagimiza alalım da gerisi boş

Kızlar Allah herkesin bebişlerini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.benimde dopum tahmini ekim sonu.buradan sizleri takipte olacağım. :)

Kızlar demir hapina başlayan varmi? Bna vermedi henüz doktorum
Canim ben bir haftadir kullaniyorum 11+6 da başladım demir hapina gyno ferro sanol diye bi demir hapı içeriğinde demir folicasit ve B12 vitamini var gunde bir adet kullanıyorum

Bana niye vermedi ki bu adam anlamadım..kan tahlilimde B12 demir vs normal çıkmıştı ondanmi acaba

MERHABA EKİM ANNELERİ,BİZLER DE EKİM ANNELERİ OLARAK ''2016 EKİM ANNELERİ'' ADLI SAYFADAYIZ.BERABER ORDA OLALIM İSTERSENİZ :)

Kizlar ya jeli kestikten sonra sari akinti basladi cok uzuldum ya :( bi tehlikesi olurmu bebegim icin acaba

Kizlar ya jeli kestikten sonra sari akinti basladi cok uzuldum ya :KK43: bi tehlikesi olurmu bebegim icin acaba
Bende jeli kesip progestani agizdan almaya basladim. Benim de sari akintim basladi ama bugun kasiklarima igne batiyor hep. Cok endiseliyim. Insallah birsey olmamistir

Merhaba arkadaslar Ben de ekim ortasinda ikinci bebegimi bekliyorum insallah. 2 li test yaptiran var mi sonuclar nasil sizde?

Merhaba arkadaslar Ben de ekim ortasinda ikinci bebegimi bekliyorum insallah. 2 li test yaptiran var mi sonuclar nasil sizde?

Yarın sonucumu alcm ama korkuyorum :( burun kemiğini gördük ense kalinligi da 1.19 normalmis ama yarın da bsey ckmaz umarim..Herkeze güzel haberler gelsin insallahh

Bende jeli kesip progestani agizdan almaya basladim. Benim de sari akintim basladi ama bugun kasiklarima igne batiyor hep. Cok endiseliyim. Insallah birsey olmamistir

Bende 2 kutu progestan içtim 15 gün önce doktorum ilacı kesti karaciğer enzimlerini yukselttigi ve gerek kalmadığı için. . İlacı kestgmden beri bendede hafif var akıntı sanırım normal kime sorsam herkezde olmuş cnku bnce korkulcak bsey yok

Bende 2 kutu progestan içtim 15 gün önce doktorum ilacı kesti karaciğer enzimlerini yukselttigi ve gerek kalmadığı için. . İlacı kestgmden beri bendede hafif var akıntı sanırım normal kime sorsam herkezde olmuş cnku bnce korkulcak bsey yok

Ay canlarim icimi rahatlattiniz sagolun ya doktora gidicektim yine rahatladim simdi

Ben de 1 kere kustum ama baş ağrım vardı ona yordum. Varligini devamliligini hissetmek adına sana katılıyorum daha yeni eşime dedim bu hafta gitmedik ya görmedim ya rahat değilim diye inşallah sagliklidirlar. Ben güzel yemek yiyorum karbonhidrat ı azaltmam lazım 69 başladım 72 kilo oldum doktor kızacak son 3 gün hicbise yemim bari..Diş etim şişiyor arada arasina bisey girdi mi agriyo falan kalsiyum mu az geliyo acaba endiselenmeli miyim bilmiyorum. Rahimde ne gibi değişiklikten bahsediyorsun?

Ben de 1 kere kustum ama baş ağrım vardı ona yordum. Varligini devamliligini hissetmek adına sana katılıyorum daha yeni eşime dedim bu hafta gitmedik ya görmedim ya rahat değilim diye inşallah sagliklidirlar. Ben güzel yemek yiyorum karbonhidrat ı azaltmam lazım 69 başladım 72 kilo oldum doktor kızacak son 3 gün hicbise yemim bari..Diş etim şişiyor arada arasina bisey girdi mi agriyo falan kalsiyum mu az geliyo acaba endiselenmeli miyim bilmiyorum. Rahimde ne gibi değişiklikten bahsediyorsun?
Benim de canim yemek yemegi pek istemiyor. Tost sandivic makarna gibi seyler hosuma gidiyor o da kilo olacak biliyorum. Insallah sagliklisiyla doguralim da veririz kilolari. Benim disim kirildi kalsiyumdan kaynaklaniyordur ve dis etlerim fircaladikca kaniyor. Hamilelikte olurmus boyle seyler ben cok sur icemiyorum ama sen bol bol ic. 2 hafta olacak yarin doktora gitmeyeli daha gitmeme 2 hafta var ama benim bu sabahtan beridir kasiklarimda batma oluyor ayaktayken sanki birseyler cekiyormus gibi agri oluyor belim de agriyor bu yuzden cok endiseliyim. Keske doktora gidebilsek. Benim rahmim sanki birazcik buyudu gibi geliyor. Bazen pantalon sıkıyor bazen dr normal geliyor kafam karisiyor. Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

Benim de canim yemek yemegi pek istemiyor. Tost sandivic makarna gibi seyler hosuma gidiyor o da kilo olacak biliyorum. Insallah sagliklisiyla doguralim da veririz kilolari. Benim disim kirildi kalsiyumdan kaynaklaniyordur ve dis etlerim fircaladikca kaniyor. Hamilelikte olurmus boyle seyler ben cok sur icemiyorum ama sen bol bol ic. 2 hafta olacak yarin doktora gitmeyeli daha gitmeme 2 hafta var ama benim bu sabahtan beridir kasiklarimda batma oluyor ayaktayken sanki birseyler cekiyormus gibi agri oluyor belim de agriyor bu yuzden cok endiseliyim. Keske doktora gidebilsek. Benim rahmim sanki birazcik buyudu gibi geliyor. Bazen pantalon sıkıyor bazen dr normal geliyor kafam karisiyor. Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah...
Ben pantolonlarımı giyemiyorum karnım 4 aylık gibi. Gaz ve şişkinlik oluyo çok biraz da balık etliydim zaten elbise giymeye çalışıyorum. Oturarak çalıştığımın da etkisi olsa gerek benim de bi kaç haftadır sırtım çok agrıyo

Back