- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi babyinlove
Merhaba kizlar :) bir grup daha varmis simdi gordum :) geleyim mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canim malesef hemde cok fena ama benim belli etti idrar yolu enfeksiyonu cikacak kesinCanim tuvalete çıkma problemin varmi bagirsaklarla ilgili sikismada da kasiklara vryo banada oluyo arada oyüzden sordum
Canim tuvalete çıkma problemin varmi bagirsaklarla ilgili sikismada da kasiklara vryo banada oluyo arada oyüzden sordum
Gel canim hosgeldin :) diger gruplar cok karisik heleki ana konu 2016 ekim anneleri 1000 leri gecmis takibi imkansiz biz burda kendi kendimize takiliyoruz :))Merhaba kizlar :) bir grup daha varmis simdi gordum :) geleyim mi :)
Hosbulduk :) evet yaziyoruz ama kimse kimseyi gorrmeden sayfalar atliyo :)Gel canim hosgeldin :) diger gruplar cok karisik heleki ana konu 2016 ekim anneleri 1000 leri gecmis takibi imkansiz biz burda kendi kendimize takiliyoruz :))
Var canim malesef hemde cok fena ama benim belli etti idrar yolu enfeksiyonu cikacak kesin
Ya canim ben bgun abartisiz 2 saat yurudum bittim gercekten hic iyi gelmiyor bana yuruyus ama kimseye anlatamiyorum bana jemen ayy ammada simariyorsun diyolar sinirlerim alt ust oluyorKızlar doktorunuz günde nekadar yürüyüş yapmaniza izin veriyo.. bir seferde 1 saat izin vermedi bna çok gelir ddi 15 dk şeklinde günde 2 3 kez yuruyeblrsn ddi
Iyi aksamlar :) sabahlari bende cok.zorlandigim icin kanla karisik geliyot.malesef :/ dis etik mi kaniyo anlamiyorum amaMerhaba kızlar, ben de şu an 2. Hamileligimi yaşıyorum. 4.5 yaşında bir oğlum var. Normalde doğumum 2 Kasım görünüyor ama zorunlu Sezeryan olacağım için sanırım erken alirlar ve ekim annesi olurum.
Ilk hamileliğim de zordu ama bunun kadar değil, son 3 haftadır çok kötü durumdayım bulantı ve kusma yuzunden. Hatta dün gece kan kustum resmen. Sizinki nasıl geçiyor?
Canım boğaz tahriş olduğu için kanıyor. Ben 2 gün boyunca yutkunamiyorum böyle olunca. 3 gündür serumlarla ayakta durabiliyorum malesef ve 10 gün daha serum yaptiracagim.Iyi aksamlar :) sabahlari bende cok.zorlandigim icin kanla karisik geliyot.malesef :/ dis etik mi kaniyo anlamiyorum ama
Maşallah canım, keşke Benimki de sadece yanma olsa. Süt içmeyi dene eksiyince miden, bir iki yudum soğuk süt iyi gelebilir. Bir de 2 saate yakın yürüyüş yapmışsın yorulman çok normal bu kadar zorlama kendini bence.Bogaziniz kaniyor kizlar malesef farenjit oluyorsunuz cok sukur ben daha bi kere bile kusmadim masallah ama bulantim cok oluyordu simdi bulantim azaldi ama eksime yanma eklendi. Beni mahveden tek sey yuruyus bugun topu topu 1.5-2 saat yurudum oldum bittim resmen hala kendime gelemiyorum bacaklarim zonkluyor
Masallah canim ben her sabah uyanir uyanmaz lavaboya kosuyorum baya yurumussun canim arada dinlen :) bende hep evdeydim dun senin kadar yurudum.benimde kalcama agrilar girdi. Bacaklarinin agrimasifa artik daha cabuk yoruldugunuzdanBogaziniz kaniyor kizlar malesef farenjit oluyorsunuz cok sukur ben daha bi kere bile kusmadim masallah ama bulantim cok oluyordu simdi bulantim azaldi ama eksime yanma eklendi. Beni mahveden tek sey yuruyus bugun topu topu 1.5-2 saat yurudum oldum bittim resmen hala kendime gelemiyorum bacaklarim zonkluyor
Senin daha bi feyanmis Allah yardimcin olsun canim umarim bu bulantilar yakinda gecerCanım boğaz tahriş olduğu için kanıyor. Ben 2 gün boyunca yutkunamiyorum böyle olunca. 3 gündür serumlarla ayakta durabiliyorum malesef ve 10 gün daha serum yaptiracagim.
Ya canim ben bgun abartisiz 2 saat yurudum bittim gercekten hic iyi gelmiyor bana yuruyus ama kimseye anlatamiyorum bana jemen ayy ammada simariyorsun diyolar sinirlerim alt ust oluyor
Ay ne guzel ben en son 8+5 te gitmistim doktora daha yeni yeni eli ayagi vardi :) amin canim hepimizin insallah. Sen gormussun bebisini darisi basima insallah bende gorurum sagliklisiyla. Ikili teste ne zaman gideceksinKızlar bebisim 10+3 müs sat a gore bir hafta geriden geldiği icin artık düzelttik. Elleri ayakları oynuyodu ilk defa net gördüm bi tuhaf oldum. Allahım sağlıkla devamını saglasin inşallah hepimizin
kızlar bende ekim sonu doğum yapacağım inşallah. Cinsiyeti öğrenen var mı :)