- 28 Aralık 2014
- 115
- 46
- 98
- Konu Sahibi babyinlove
amin inşallahBende 10 haftalik hamileyim Rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin insallaaahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallahBende 10 haftalik hamileyim Rabbim saglikla kucağımiza almayi nasip etsin insallaaahhhh
Iyi gidiyor masallah canim. Bulantilar haric. Bende hic degisiklik yok. 2 kilo disinda :) Kremi dusunmek icin erken degil miKizlar ne var neyok nasil gidiyor gebislik :) vucutlat \e durumda bu arada catlak kremi ne dusunuyorsunuz marka
Bende kendimi șișmiș hissediyorum mașallah bende 1kilo aldım böle giderse kardeșim gibi 30 kilo olmaktan korkuyorum çatlak için lierac diyorlar netten araștırın bence eczanelerden daha ucuz.Nasıl besleniyosunuz çok yiyorum ben herhalde
Kizlar kilo almaya basladiniz mi ve suanda hangi ilaçlari kullaniyorsunuz? Been folbiol progestan ve purinol kullaniyorum
Kizlar kilo almaya basladiniz mi ve suanda hangi ilaçlari kullaniyorsunuz? Been folbiol progestan ve purinol kullaniyorum
Folic trio coraspin crinone jel progestanKizlar kilo almaya basladiniz mi ve suanda hangi ilaçlari kullaniyorsunuz? Been folbiol progestan ve purinol kullaniyorum
Ben 2 ye yakin kilo aldim. Folidoce progestan coraspin ve clexane kan sulandirici igne kullaniyorum. Vitamin ne zaman kullanacagiz acaba ?Kizlar kilo almaya basladiniz mi ve suanda hangi ilaçlari kullaniyorsunuz? Been folbiol progestan ve purinol kullaniyorum
Canim bizimkilerin altinda link gibi var ona tikla sonra tahmini dogum tarihini profiline yaz cikiyor takvimmerhabalar bende 5 haftalık hamileyim ama haftaya tam olarak ne kadarlık olduğu belli olucak ekim-kasım gibi doğum olur tahminim :) birde altta çıkan şeyi nasıl yapıyorsunuz?haftalığı gösteren bilgiyi
Cok gecmis olsun canin insallah hic kusmazsin. Benim de bugun ac karnina kan vermem gerekiyordu birsey yiyeneyince ictigim suyu kustum. Sabahlari kalkinca birsey atistirirsam geciyor cunku. Ilk dusugumde bulantilar kusmaya donusunce bebegimi kaybetmistim bu yuzden korkmaya basladim. Allah hayirlisini versin hepimiz icin.Ay cok sukur hic kusmadim kusmadigim icin fenalasiyorum canim ama ben mide hastasiyim hem ulser hem bakteri var kusmaya baslaersam gebelik boyunca devam edicwk onun icin cok sikiyorum kendimi