• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Kizlar ne var neyok nasil gidiyor gebislik :) vucutlat \e durumda bu arada catlak kremi ne dusunuyorsunuz marka

Merhaba benim sanki vucutta degisiklik oldu 1 kilo almisim ama sanki cok şişmis gibi hissediyorum. Catlak kreminin kralini kullandim ilk gebelikte catliycan varsa catlıyorsun :(

Bende kendimi șișmiș hissediyorum mașallah bende 1kilo aldım böle giderse kardeșim gibi 30 kilo olmaktan korkuyorum çatlak için lierac diyorlar netten araștırın bence eczanelerden daha ucuz.Nasıl besleniyosunuz çok yiyorum ben herhalde

Kızlar sağlık ocağın da ki hemșire decevit verdi kullanananız var mį?

Bende kendimi șișmiș hissediyorum mașallah bende 1kilo aldım böle giderse kardeșim gibi 30 kilo olmaktan korkuyorum çatlak için lierac diyorlar netten araștırın bence eczanelerden daha ucuz.Nasıl besleniyosunuz çok yiyorum ben herhalde

Bende ilk gebelikte 22 kilo almistim ins bu sefer 15 kg ile kapatmayi başarabilirim :)

Canim benim gogusler su an iki katina ulasti kalcam cik genisledi gobegimde cikti biraz mecburen baslicam kreme onlem almam lazim genisleyen yerlervcok gerildi :)

Kizlar kilo almaya basladiniz mi ve suanda hangi ilaçlari kullaniyorsunuz? Been folbiol progestan ve purinol kullaniyorum

Kizlar kilo almaya basladiniz mi ve suanda hangi ilaçlari kullaniyorsunuz? Been folbiol progestan ve purinol kullaniyorum
Folic trio coraspin crinone jel progestan
Ama bu hafta son ilaclar

Progestana başlayinca dr corasprini kesti bende kani sulandirdi düşügu tetikler diye dr kontrolum yarin bakalim neler olacak

merhabalar bende 5 haftalık hamileyim ama haftaya tam olarak ne kadarlık olduğu belli olucak ekim-kasım gibi doğum olur tahminim :) birde altta çıkan şeyi nasıl yapıyorsunuz?haftalığı gösteren bilgiyi

Ben 2 ye yakin kilo aldim. Folidoce progestan coraspin ve clexane kan sulandirici igne kullaniyorum. Vitamin ne zaman kullanacagiz acaba ?

merhabalar bende 5 haftalık hamileyim ama haftaya tam olarak ne kadarlık olduğu belli olucak ekim-kasım gibi doğum olur tahminim :) birde altta çıkan şeyi nasıl yapıyorsunuz?haftalığı gösteren bilgiyi
Canim bizimkilerin altinda link gibi var ona tikla sonra tahmini dogum tarihini profiline yaz cikiyor takvim

Bugun gittim dr uma decavit ve kan ilaci verdi sadece 2 hafta sonrada ikili testimi yaptiricam :)

Ay cok sukur hic kusmadim kusmadigim icin fenalasiyorum canim ama ben mide hastasiyim hem ulser hem bakteri var kusmaya baslaersam gebelik boyunca devam edicwk onun icin cok sikiyorum kendimi :(

Bizimde bu hafta randevumuz var allahin izniyle haftaya ikili test yapicaz insallah saglikla cinsiyetide goruruz :KK49:
Kizlar bu arada ben cok agliyorum bazen kriz geliyor bebegimin kalbinale bi zarari olurmu diye cok korkuyorum ya

Ay cok sukur hic kusmadim kusmadigim icin fenalasiyorum canim ama ben mide hastasiyim hem ulser hem bakteri var kusmaya baslaersam gebelik boyunca devam edicwk onun icin cok sikiyorum kendimi :KK43:
Cok gecmis olsun canin insallah hic kusmazsin. Benim de bugun ac karnina kan vermem gerekiyordu birsey yiyeneyince ictigim suyu kustum. Sabahlari kalkinca birsey atistirirsam geciyor cunku. Ilk dusugumde bulantilar kusmaya donusunce bebegimi kaybetmistim bu yuzden korkmaya basladim. Allah hayirlisini versin hepimiz icin.

Back