• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Bizimde bu hafta randevumuz var allahin izniyle haftaya ikili test yapicaz insallah saglikla cinsiyetide goruruz :KK49:
Kizlar bu arada ben cok agliyorum bazen kriz geliyor bebegimin kalbinale bi zarari olurmu diye cok korkuyorum ya
Insallah canim gorursunuz beni 13. Haftada cagirdi doktor test icin yani daha koca 1 ay var gitmeme. Ve bana cinsiyeti 16. Haftada goruruz dedi. Insallah sen gorursun cok heyecanliii.. :))

Merhaba Kızlar.. ense kalinligimiz bugün ölçüldü ve 1.9 milim Normal mis hersey şükürler olsun kan tahlili sonucumuz bir hafta sonra cikcakmis inşallah ondada sıkıntı çıkmaz darısı hepinize insallahh.
Birde ense kalinligina gore cinsiyet anlasiliyomus duyduğuma göre bilen varmi?

Kizlar ne var neyok nasil gidiyor gebislik :) vucutlat \e durumda bu arada catlak kremi ne dusunuyorsunuz marka
Merhaba.ben de ekim annesiyim.hepimize saglıklı bebişler inşallah.ilk hamileliğimde mustela kullanmıştım catlak kremi.çok memnun kaldım.çok şükür hiç çatlağım yok.ama kullanmak için erken sanırım.5.ayda falan baslanıyo sanırım kullanmaya

Merhaba kizlar ben de 3 senelik evlilikten sonra hamile kaldim... Allah hayirlisiyla sagliklisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin... bu arada asi olan var mi?

Kötü olan birsey yok da 2 haftadır sesiniz cikmiyo diyorum en son sen sıkıntılıydın doktora gitcektin ses çıkmadı eyvah dedim yazamadım korkudan sonradan da bildirimler kesildi. Şimdi bi baktım meğer baya yazmışsınız beni merak eden yok bu sefer

Kötü olan birsey yok da 2 haftadır sesiniz cikmiyo diyorum en son sen sıkıntılıydın doktora gitcektin ses çıkmadı eyvah dedim yazamadım korkudan sonradan da bildirimler kesildi. Şimdi bi baktım meğer baya yazmışsınız beni merak eden yok bu sefer
Unuttum canim kusura bakma kendi stresimden Gecen hafta gittim doktora iyi 1 ay sonra gel dedi arada kasik agrilarim oluyor ama kanamam olmadigi icin doktora 3 hafta sonra gidecegim. Insallah guzel haberler aliriz. Sende iyisen hersey iyi demektir o zaman

Unuttum canim kusura bakma kendi stresimden Gecen hafta gittim doktora iyi 1 ay sonra gel dedi arada kasik agrilarim oluyor ama kanamam olmadigi icin doktora 3 hafta sonra gidecegim. Insallah guzel haberler aliriz. Sende iyisen hersey iyi demektir o zaman

Ben cumartesi gittim tekrar kalp atışı duyduk güzel büyümüş ama sat tarihini bidaki geldiğine degistirebiliriz dedi 4-5 gün fark var.2 ayın bitti kusman olmaması güzel 15 gün sonra tekrar gel dedi. Alttan Progesteron devam, coraspirin devam, ilişki hala yok.
Ayrıca lierac krem tavsiye çok araştırdım en iyi o diyorlar.internetten çok uyguna aldım bile ben 2li.
Senin adına da çok sevindim canım hakikaten korkmustum.

Ben cumartesi gittim tekrar kalp atışı duyduk güzel büyümüş ama sat tarihini bidaki geldiğine degistirebiliriz dedi 4-5 gün fark var.2 ayın bitti kusman olmaması güzel 15 gün sonra tekrar gel dedi. Alttan Progesteron devam, coraspirin devam, ilişki hala yok.
Ayrıca lierac krem tavsiye çok araştırdım en iyi o diyorlar.internetten çok uyguna aldım bile ben 2li.
Senin adına da çok sevindim canım hakikaten korkmustum.
Doktor kontrolun biraz sık keske benim de oyle olsa. Herseyinin iyi gitmesi cok guzel sat imiz seninle ayni gibi. Bende alttan progestan coraspin folidoce ve clexane igneye devam ediyorum. Ama iliski icin birsey soylemiyor bizde bayagi azalttik korkuyorum cunku. Ben 1 kere kustum ama bulantim surekli oluyor. Dunden beridir de kasiklarim agriyor keske her an kalp atisini duyabilecegim bir alet olsa endiselendikce bakabilsem ☺ birde simdi 56 kiloyum daha onceden 60 cikmistim bu yuzden yine cikana kadar krem sorunum yok. Bu arada rahminde herhangi bir degisiklik gozukuyor mu?

merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse bende ekim annesi olacağım 12+3 teyim şimdi :) Allah ım inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder.

Kızlar bel ağrınız varmi bende baya hissedilir derecede çogldi kiloda var :(
İkili test yaptıran varmi? Çarşamba kan tahlilim cikcak benim ama muayne de 1.19 milim ense kalinligi çıktı burun kemiğini gördük sukur normalmis hersey..

Canim bel agrisi normal ben gecen verdim kan falan test icin minnagimin burnu okka gibi :) benimde bel agrim cok fena ama kilodan oldu 46 kiloydum bi ilac yuzunden 10 kilo aldim ustune hamilelikle 5 kilo belim kopuyor bazen yuruyemiyorum ki ben cok spor yaomis bi insanim ona ragmen belim dayanmiyor malesef

Canim bel agrisi normal ben gecen verdim kan falan test icin minnagimin burnu okka gibi :) benimde bel agrim cok fena ama kilodan oldu 46 kiloydum bi ilac yuzunden 10 kilo aldim ustune hamilelikle 5 kilo belim kopuyor bazen yuruyemiyorum ki ben cok spor yaomis bi insanim ona ragmen belim dayanmiyor malesef

Ah ah o kilomu canım çok hazırlıksız yakalandim ben 88 kiloyla hamile kaldım 3 kilo da üstüne aldım 1.67 boyum düşün ama korkunç gorunmuyorum kimsede inanmyo sukur :) saglikla gelsinlerde kilonun çaresine bakarız artk

Ah ah o kilomu canım çok hazırlıksız yakalandim ben 88 kiloyla hamile kaldım 3 kilo da üstüne aldım 1.67 boyum düşün ama korkunç gorunmuyorum kimsede inanmyo sukur :) saglikla gelsinlerde kilonun çaresine bakarız artk

Birde suana kadar yarım kilo almam gerekiyomus normalde fazla almışım öyle ddi doktorum.. koca 3 ayda yarın 4 e giriyorum 3 kilo çokmu ki

Birde suana kadar yarım kilo almam gerekiyomus normalde fazla almışım öyle ddi doktorum.. koca 3 ayda yarın 4 e giriyorum 3 kilo çokmu ki
Çok değil bence canım bende 3 kilo aldım yani abartmıyorum da yemek konusunda karnim bile kucuk top gibi oldu

Ya doktorlar takicak sey ariyir canim benimki hicbi sey demiyor ben 3 ayda 4.5 kilo aldim ama bebek hep onde gidiyor masallah subhanallah hic takamicam oilates yaparuk :))

Evet ya zaten kiloluyum toplu veririm nolcak beni gören 5 aylık sanır gobekliydim normalde de.. sizin göbüşler çıktı mi

Back