- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi babyinlove
Neler yaptiniz hersey nasil gidiyor. Doktora giden var mi benim 3 gundur siddetli bel ve kasik agrim var. Hayirlisi olsun sali doktora gidecegim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim al bendende okadar hamile kaldigimdan beri hep bo bel agrisi ozellikle sarsildigimda cok agriyorNeler yaptiniz hersey nasil gidiyor. Doktora giden var mi benim 3 gundur siddetli bel ve kasik agrim var. Hayirlisi olsun sali doktora gidecegim.
Insallah bebislerimiz sagliklidir. Saliyi iple cekiyorum. Bel agrisi falan hic sorun degil yeter ki hersey iyi olsun. Bulantilarim vardi birden kesilince birsey oldugunu dusunuyorum (Canim al bendende okadar hamile kaldigimdan beri hep bo bel agrisi ozellikle sarsildigimda cok agriyor
Insallah bebislerimiz sagliklidir. Saliyi iple cekiyorum. Bel agrisi falan hic sorun degil yeter ki hersey iyi olsun. Bulantilarim vardi birden kesilince birsey oldugunu dusunuyorum (
Tekrar gecmis olsun canim umarim cabuk iyilesirsin. Kalp atislarin hayirli olsun. Benim de randevum carsambaya ertelendi. Su anda kendimi his hamile hisstmiyorum ama insallah hersey iyidir. Cildin de hasta oldugun ve hamile oldugun icin kuruyor bol bol su ic...Allah korusun inşallah ya..Ben cumartesi gittim yazamadım yatılı misafirlerim vardı.
1. İşe başladım ama halen iyileşmeye çalışıyorum.Zencefil bal ve limonla yaşıyorum bu arada bulantıya birebir.
2. Bebisin kalp atışlarını duyduk.
3. Doktor 2 hafta sonra gel dedi.
4. Cildim çok kuruyo ve karın sisligi hafif kasık ağrısı dışında bişey yok henüz.
Tekrar gecmis olsun canim umarim cabuk iyilesirsin. Kalp atislarin hayirli olsun. Benim de randevum carsambaya ertelendi. Su anda kendimi his hamile hisstmiyorum ama insallah hersey iyidir. Cildin de hasta oldugun ve hamile oldugun icin kuruyor bol bol su ic...
Benim bulantim varken azalmasi uzuyor beni. Dedigin gibi hayirlisi olsun. Yazarim canimBende de pek belirti yok ama bilmiyorumki endiselenme Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.Benim doktor da bulantı falan sordu ama yok.Hayırlı haberlerini bekliyorum canımm.
Gittim canim iyimis hersey cok sukur haftaya tekrar gormek istedi. Doktor bile kalp atisini gorene kadar heyecanlaniyorum diyor. Insallah kavusuruz saglikla bebislerimize...
Hosgeldin canim gec olsun bizim olsun :) hamilelik takvimini duzenle istersen bir hafta fark atmis benim iki arkadasimda gec dollenme oldu hicbi sorun yok nur topu gibi dogdular gec dollenme tarihine uygun olarak allahin izniyle kavusucaz yavrularimiza :)Iyi akşamlar hanimlar bende ikinci gebeligimle burdayim 8+6 dayim 15 gun gec dollenme oldu cok stresli bi gebelige basladim devami ferah olur inşallah . Hepimizin ..
Ay ay cok sevindim canim bak benimde bi gun mide bulantim bayiltacak gibi oluyor bi gun tik yok doktorum sukret oturup mis gibi geciriyorsun bak dedi sende ferahla her gun 7 ayrtel kirsi oku ufle yavruna aallahin izniyle rabbim kucagimizda saglikla gostersin insallahGittim canim iyimis hersey cok sukur haftaya tekrar gormek istedi. Doktor bile kalp atisini gorene kadar heyecanlaniyorum diyor. Insallah kavusuruz saglikla bebislerimize...
Benim de doktorum cocugu cok isyeyenin bulantisi fazla olmazmis diye saka yapti bana benim de bulantilarim agir yemek yiyince yada da acikinca oluyor onun dusunda iyim cok sukur. Ben bazen okuyordum da bundan sonra duzenli olarak yaparim canim sagolAy ay cok sevindim canim bak benimde bi gun mide bulantim bayiltacak gibi oluyor bi gun tik yok doktorum sukret oturup mis gibi geciriyorsun bak dedi sende ferahla her gun 7 ayrtel kirsi oku ufle yavruna aallahin izniyle rabbim kucagimizda saglikla gostersin insallah
Insallah aliriz saglikla bebislerimizi kucagimiza. Benim de sat 1 ocak olmasi gerekirken 22 ocak hersey iyi olsun da gec dollenme sorun degilIyi akşamlar hanimlar bende ikinci gebeligimle burdayim 8+6 dayim 15 gun gec dollenme oldu cok stresli bi gebelige basladim devami ferah olur inşallah . Hepimizin ..
Aynen arkadasim benimde 1 ocak normalde . Sadece gelisimimi geri diye düşünuyorum bazen . kanamalı bi donemde gecirdim hayirlisi ile bunuda atlatiriz :)Insallah aliriz saglikla bebislerimizi kucagimiza. Benim de sat 1 ocak olmasi gerekirken 22 ocak hersey iyi olsun da gec dollenme sorun degil
Oyle olsaydi doktor kontrolde soylerdi endiselenme hayirlisi olsun. Insallah canim guzel gunleri goruruz :)Aynen arkadasim benimde 1 ocak normalde . Sadece gelisimimi geri diye düşünuyorum bazen . kanamalı bi donemde gecirdim hayirlisi ile bunuda atlatiriz :)