EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Hem oruyorum hem aliyorum canim ama genel seyler badi tulum corap falan

Ayyyy gozun aydin canimm hahaha herkesin kizi oluyo bizimki erkek nasil oldu bu is ya oh pembisler firfirlar kurdele fiyonklar gelsin
Benimki de erkek gibi 12 ve 14 haftada oyle dedi 18 haftada gidecegim bakalim insallah kesinlesir o zaman bendr cok ozeniyorum kiz esyalarina insallah hayirli saglikli olsunlar :))

Ben daha hicbirsey almadim ama surekli alasim var birazcik daha buyusun diye bekliyorum. Bu arada hareketlerini hisseden var mi nasil birsey ?
Ayyy ben 14 ten beri hissediyorum canim cok guzel bi duygu cok :)) basta icerden gidiklaniyo gibiydim sonraboyle pitpit biri dokunuyodu baloncuklar patliyodu ve en son bunlar artik minicik tekmelere donusti maasallah sende hissediyorsundur biraz kendini dinle bak dediklerimin oldugunu anlarsin

Bende cok erken kendi kendime mi uyduruyorum diye dusunuyordum. Bazen sanki icimden birisi dokunuyormus gibi hissediyorum ama hemen cekilmiyor biraz kaliyor orda sonra gidiyordu. Hep ayni yerlerde oluyor sanki insallah bebisin hareketidir. Cok heyecanlandim simdi :)

Kızlar bizim anasağlık 20. Haftada çağrıcam demiști tetonos a$ısı için bugün decavit verdi bi kutu

Merhaba hanımlar. Cocuklarimla tatil planı yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :) topigimin adi:
Çocuklarla tatil önerisi ama...

Merhabalar aramıza yeni katıldım bende ekim annesi olucam inşaallah 16+0 haftaligim sürekli yatan anneyim servikal yetmezlik var ve dikisim atıldı inşaallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarimiza alırız

Merhabalar aramıza yeni katıldım bende ekim annesi olucam inşaallah 16+0 haftaligim sürekli yatan anneyim servikal yetmezlik var ve dikisim atıldı inşaallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarimiza alırız

Hosgeldin canim Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahh

Cok gecmia olsun olsun canim hosgeldin insallah saglikla zamaninda kucagimiza aliriz bebislerimizi swnin xinsiyet bellimi

HayırbellE="sschatz, post: 46440288, member: 553911"]Hosgeldin canim Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahh[/QUOTE]
Tesekkur ederim amin insaAllah
Cok gecmia olsun olsun canim hosgeldin insallah saglikla zamaninda kucagimiza aliriz bebislerimizi swnin xinsiyet bellimi
Hayir henüz belli olmadı merakla bekliyoruz 20sinde gidicez insallh belli olur sizlerin kaçıncı haftada belli oldu acaba sadece sanki kıza benziyor umutlanma dedi ama

Merhaba arkadaşlar,
ben de 16. haftamın içerisindeyim. Haftabaşından beri inanılmaz şişkinlik hissesiyorum, taytlar bile sıkıyormuş gibi geliyor. Beli penyeli olan hamilelik pantolonlardan alıp deneyeniniz var mı? benim ilk gebeliğim, tecrübesizim bu konularda, alıp almamakta kararsız kaldım.

Bir de forumda da yeniyim, doktorum ve uygulamalar 16. hafta yazarken buradaki hamilelik takvimi 17. hafta diyor kafamı karıştırdı bilen var mı sebebini?

Merhaba canim hos geldin bende insallah yarin bitiriyorum 16. Haftayi bende bir anda 16 haftada eski pantalonlarimi giyememeye basladim cok sis hissediyorum kendimi boyle giderse bende baslayacagim almaya hamis pantalonlarini. Burada 16 ve ustu gunlerde 17 yazar 17. Haftada sayiliyorsun yani benim doktorum bunu bana 5. Haftadayken soylemisti haftaya 1 gun bile eklense bir sonraki haftadaymissin gibi kabul ediliyor yani mesela 5+3 olsan 6. Haftadasin demek oluyor. Sagliklisiyla hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah

Çok teşekkür ederim şu hafta konusunda beni aydınlattığın için, bir türlü çözememiştim
Benim kontrolüm bugündü, doktorum hamilelikte sindirim sisteminin yavaşladığını, normalde 3 saatte sindirilen besinleri hamilelerin 6 saatte sindirdiğini o yüzden şişkinlik hissettiğimizi söyledi. Pantolonlar oluyor olmasına da ben içindeyken çatlayacakmışım gibi hissediyorum. Bir tane alıp deneyeyim diyorum, onu da nasıl hangi beden seçeceğime karar veremedim. Dediğin gibi sağlıklısıyla doğsunlar da, bunlar sıkıntıdan sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…