- 26 Ocak 2014
- 134
- 33
- 48
- Konu Sahibi babyinlove
-
Canim benimkide soylemedi bende bi ay beklicem ama israr etmek istemedim arkadasim cok israrciydi kiz dedi doktoru 5 ayi gecti bide ne gorsun cocuk erkekonca aldigi pembisler kaldi elinde
Herkes iyi mi @mor orkide nasil gidiyor hamilelik doktora gidrn var mi ? Benin bugun yine bel agrum ve adet olacakmisim gibi agrim var insallah hersey yolundadir..
Insallah oyledir evet benim de alt kismi batiyor bazen hayirlisi olsun insallah cuma kontrole gidecegimİnşallah canim benimde bel agrim oluyo bide alt karın en alt kısmı batiyo gaz ve kabizliktan dir dye umuyorum..sende varmi böyle bir sorun
Kizlar benimde bel ve alt karin agrilarim devam ediyor biraz fazla yurudummu cok fena batmalar oluyor bas agrim tutuyor
Bide benim yururyus yapinca gece belim uyutmuyor bugun carsiya gittik 3 saat gezdim ama otura otura oldum bittim resmen ya
Canim haklisin ama ben kimseye anlatamiyorum derdimi kendi annem bile agrilarima amma simariyorsun diyo hele etrafimdakileri duysan nefret ettirdiler kimseyi goresim gelmiyor bende agrisiz sizisiz hamilelik gecireyim isterdim ama olmuyor cok agrilarim var bayilacaktim yolda ama kimin umrunda inan biktim artik bugun bagirdim bi daha beni cagirmayin kendi isinizi kendiniz halledin dedim cok dert yandim ama kimse anlamiyor beni sizden baskaCanim 3 saat diyosun ben yarım saatte bel ağrısından oluyorum..bnce çok yuklenmissin kendine dinlen
3 saat gercekten cok fazla biz 1 bucuk saat yuruduk ve doktor yuruyenler deli de sen de deli misin niye o kadar yurudun sen hamilelsin dedi kizdi bana. Su anda senin ve bebeginin sagligi cok onemli kimseyi dinleyip kendini uzmeCanim haklisin ama ben kimseye anlatamiyorum derdimi kendi annem bile agrilarima amma simariyorsun diyo hele etrafimdakileri duysan nefret ettirdiler kimseyi goresim gelmiyor bende agrisiz sizisiz hamilelik gecireyim isterdim ama olmuyor cok agrilarim var bayilacaktim yolda ama kimin umrunda inan biktim artik bugun bagirdim bi daha beni cagirmayin kendi isinizi kendiniz halledin dedim cok dert yandim ama kimse anlamiyor beni sizden baska
Canim haklisin ama ben kimseye anlatamiyorum derdimi kendi annem bile agrilarima amma simariyorsun diyo hele etrafimdakileri duysan nefret ettirdiler kimseyi goresim gelmiyor bende agrisiz sizisiz hamilelik gecireyim isterdim ama olmuyor cok agrilarim var bayilacaktim yolda ama kimin umrunda inan biktim artik bugun bagirdim bi daha beni cagirmayin kendi isinizi kendiniz halledin dedim cok dert yandim ama kimse anlamiyor beni sizden baska
Olurmu öyle şey canım farkindaysan hepimiz ayni seylerden şikayetçiyiz demekki olağan şeyler Simarmakla hiç ilgisi yok cnm hiç canını sıkma bebisini de kendinide uzme..etraftaki herkese tika kulaklarını unutma yavrun ve kendin dsnda suan daha önemli bişey yok..sağlığınız yerinde olsun gerisi boş canım inan bana
Çok saol canım merak ediyorum haftaya gidecem dayanamayıpOH oh gozun aydin vanim bizimkide gecen hafta temiz cikti cok sukur cinsiyet ultrason iyiyse artik gorunur ve tabi erkekse
Canim haklisin ama ben kimseye anlatamiyorum derdimi kendi annem bile agrilarima amma simariyorsun diyo hele etrafimdakileri duysan nefret ettirdiler kimseyi goresim gelmiyor bende agrisiz sizisiz hamilelik gecireyim isterdim ama olmuyor cok agrilarim var bayilacaktim yolda ama kimin umrunda inan biktim artik bugun bagirdim bi daha beni cagirmayin kendi isinizi kendiniz halledin dedim cok dert yandim ama kimse anlamiyor beni sizden baska
veEvet tatlim arkadaslar pek yazmiyor bende rabbim nasip ederse 3-4 sene icinde ikinciyi istiyorum karnim iyice buyudu okadar mutlu oluyorumki rabbime binlerce sukurler olsun :)) yalniz yuruyunce ayaklarim cok sisiyor anlamadim gitti ozellikle sag ayagima basamaz oluyorum varmi boyle sikayetin canimMerhaba annişler. Burda paylaşım çok mu az sanki?
Benim annem de şımarıyorsun demiyor da sanki bi hamile sensin biz hamilelik yaşamadık hiç diyor, valla küçüklük yapıp susamıyorum, sen sensin ben de benim yalandan mı yapıyorum diyorum.
Hani hamilelik insanı alıngan yapıyorlar diyorlardı da bu kadarını beklemiyordum açıkcası.
Ay bu arada ben hesapları karıştırmışım : ) bu cuma gidicez kontrole bakalım 13+ da oluyoruz. Önceki gibi ilerde çıkarsa 14+ da olucaz sadece. Önden gitmeye amma hevesliyim
Bu arada teyzemin gelini de benimle hamile, benden 10 gün önce. Onlar 12. haftada 2li taramaya gitmişler erkeğe benziyor demiş. Açıkcası yanlış cinsiyet söylemelerindense heyecanla beklemeye razıyım. Çünkü insan kız olacak diye heves edip alışveriş yapıyor sonra erkek diyince insan bozum olur açıkcası.
Gerçi ben tek renk almıyorum eşyalarını. 2 tane ikili uzun kollu çıtçıtlı badi aldım. Birisi krem üstüne kahverengi, diğeri de krem üstüne gri renkli. Sonuçta ilk çocuk ama 2. çocuğun cinsiyeti aynı olmayabilir. Ben 2. ye çok ara da vermeyeceğim için bu şekilde yapıyorum. Bakalım nasip olacak mı, istemeyle olmayacağını en iyi bilenlerdenim ne de olsa...
E
veEvet tatlim arkadaslar pek yazmiyor bende rabbim nasip ederse 3-4 sene icinde ikinciyi istiyorum karnim iyice buyudu okadar mutlu oluyorumki rabbime binlerce sukurler olsun :)) yalniz yuruyunce ayaklarim cok sisiyor anlamadim gitti ozellikle sag ayagima basamaz oluyorum varmi boyle sikayetin canim
Canim benimde yas malum kuxuk degil ha oldu ha olcak derken gecti seneler rabbim nasip ederse melegimi dogirdugumda 28 olucam hatta bi ay sonra 29 ama ona haksizlik etmek istemiyorum bu kadar cok isteyip bekleyip hemen arkasindan birinin gelmesi haksizlik gibi geliyor arkadasim su an oyle yapti ve kiz depresyonda cocuklar desen mutsuz buyugu 2 yasinda kucugu 4 aylik ve cok zor buyugu cok etkilendi gozum korktu yan8 anlayacagin :)Yazsın arkadaşlar ya
Benimde karnım büyüdü hayret ediyorum 3 aylık bebek bu kadar belli olur mu diye.
Benim belim ağrıyor canım biraz yürüsem ya da ayakta kalsam. Ama senin ayaklarının şişmesi ödem yüzünden olabilir gibi geldi. Bi ona dikkat etsen, çünkü hamilelikte ödem şikayeti artıyor ya.
Ben 3-4 seneye bile bırakmayı düşünmüyorum yoksa 35 olurum o sıraya benimki yaş sebebiyle.....
Ama Rabbim hayırlı evlat versin kucaklarımızı doldursun inş.
Canim benimde yas malum kuxuk degil ha oldu ha olcak derken gecti seneler rabbim nasip ederse melegimi dogirdugumda 28 olucam hatta bi ay sonra 29 ama ona haksizlik etmek istemiyorum bu kadar cok isteyip bekleyip hemen arkasindan birinin gelmesi haksizlik gibi geliyor arkadasim su an oyle yapti ve kiz depresyonda cocuklar desen mutsuz buyugu 2 yasinda kucugu 4 aylik ve cok zor buyugu cok etkilendi gozum korktu yan8 anlayacagin :)
Bu arada kizlar varmi bebisini hisseden masallah subhanallah ben.hissettim sanki suda batinca cirpinirsinizya oyle biseydi cok ilgincti rabbim tekmelerinide hissetmeyi nasip etsin insallah :)
Bende tam bunu soracaktım canım sol tarafımda bișeyler oluyo yumruk gibi degisik bișey kendini belli etti dedim eșime 2 gündür yerini bayağı belli ediyo :)Bu arada kizlar varmi bebisini hisseden masallah subhanallah ben.hissettim sanki suda batinca cirpinirsinizya oyle biseydi cok ilgincti rabbim tekmelerinide hissetmeyi nasip etsin insallah :)
Bende tam bunu soracaktım canım sol tarafımda bișeyler oluyo yumruk gibi degisik bișey kendini belli etti dedim eșime 2 gündür yerini bayağı belli ediyo :)
Aynen canim bir haftadir hissediyorum sabahlari byumruk gibi oluyor bugun esim bile dokundu evet burda bisey var diyor ama benim hep sagda donunce ortaya dogru geliyor :)) masallah subhanallah cok sukur rabbimeBende tam bunu soracaktım canım sol tarafımda bișeyler oluyo yumruk gibi degisik bișey kendini belli etti dedim eșime 2 gündür yerini bayağı belli ediyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?