- 21 Ocak 2015
- 1.055
- 1.044
- 133
- 37
- Konu Sahibi babyinlove
-
Çok değișik bi duygu..herkes erkek diyo ama sol kız sağdaki erkek derler genelde hayırlısı
Saolasın canım,inșallah hepimizin bebișleri sağlıkla gelir.B.annem özellikle soldaki kızdır diyip durdu,bende belli olmaz dedim ama erkek istiyo gibi oldum sanki..kızım olsun oğlum olsun hiç farketnez ayırt edenlere sinir oluyorum Rabbim lütfetti ya çok șükür siz ne zaman öğreneksiniz bellimiHayırlılarla sağlıkla olsun bebeğiniz inş.
Tabi bu tip söylemler genel bi yargı ama şu durum bünyeden bünyeyede değişir.
Ocak anneleri arasında şu söylediğinin bire bir itirazı olacak bir anniş vardı. Kadın soldan yumurtlamış, doktoru ilk gördüğünde bile soldan yumurtlamışsın erkek olacak heralde demiş ve kadın erkek doğurdu.
Saolasın canım,inșallah hepimizin bebișleri sağlıkla gelir.B.annem özellikle soldaki kızdır diyip durdu,bende belli olmaz dedim ama erkek istiyo gibi oldum sanki..kızım olsun oğlum olsun hiç farketnez ayırt edenlere sinir oluyorum Rabbim lütfetti ya çok șükür siz ne zaman öğreneksiniz bellimi
Canım izmirde kayinvalidemlerdeydim izinde. Anneannem vefat etti yarin tekirdaga gidiyoruz.Valla bu cumartesi gidicez inşallah doktora ben de merak ediyorum iyi mi bebeğim 12 haftalik oldu suan.15 gün önce iyi ve 4 cm di.Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim geçiriyorum 1 haftadir ilaç içiyorum böbreğim agriyordu şimdi geçti gibi.onun dışında hiçbi pantolunum olmuyo ilk hamile kotumu aldım ama işte fermuar açık kumaş pantolon giyiyorum Sen nasılsın, sizler nasılsınız?Herkes iyi mi M mor orkide nasil gidiyor hamilelik doktora gidrn var mi ? Benin bugun yine bel agrum ve adet olacakmisim gibi agrim var insallah hersey yolundadir..
Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun insallah. Bende de bazen yanma oluyor ama ertesi gunu geciyor o yuzden takmiyorum kafama. Bende bugun gittim doktora hersey iyi cok sukur haftaya ikili testin sonucunu alacagiz insallah o da iyidir. Sende gidince yapar sana da doktorun testini hayirli haberlerle gel insallah. Benim oluyor pantalonlarim ama bazen sıktıgını hissediyorum evde oldugum icin cogunlukla rahatim disarida da giyiyorum insallah onumuzdeki aya alirim bende hamile pantalonunu :) bizde bugun 13 haftalik olduk ilk defa kalp atisini duyduk cok guzeldi mucizeydi resmen :)) insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza :)Canım izmirde kayinvalidemlerdeydim izinde. Anneannem vefat etti yarin tekirdaga gidiyoruz.Valla bu cumartesi gidicez inşallah doktora ben de merak ediyorum iyi mi bebeğim 12 haftalik oldu suan.15 gün önce iyi ve 4 cm di.Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim geçiriyorum 1 haftadir ilaç içiyorum böbreğim agriyordu şimdi geçti gibi.onun dışında hiçbi pantolunum olmuyo ilk hamile kotumu aldım ama işte fermuar açık kumaş pantolon giyiyorum Sen nasılsın, sizler nasılsınız?
Insallah hemen iyilesirsin canim. Benim de ultrason sonucumu kan verirken almislardi geri vermeyecekmisiniz dedim guldu anneler sakliyor bunlari hatira verecegiz tabi ki demistiGünaydın anne adayları
Biz de doktordan geliyoruz. Bebeğimiz iyimiş çok şükür.
2li test yapmayacakmış doktorumuz gerek görmüyorum dedi. Detaylı ultrasonda bakılacakmış herşeyine.
İshalim için gastroentolojiye gitmemi istedi.
Mantar için fitil verdi, enfeksiyona bişey demedi.
Ultrason resmini unutmuşuz yaa
Insallah hemen iyilesirsin canim. Benim de ultrason sonucumu kan verirken almislardi geri vermeyecekmisiniz dedim guldu anneler sakliyor bunlari hatira verecegiz tabi ki demisti
Sağol canım. Ben sürekli şişim 5 aylık gibi. Sen nasıl ilk defa kalp atışı duydun ki ya biz 6. Haftada duyduk ilk çok şaşırdım şimdi.inşallah canım inşallah bakalım yarın gidiyorum dediğin gibi belki test yapar.Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun insallah. Bende de bazen yanma oluyor ama ertesi gunu geciyor o yuzden takmiyorum kafama. Bende bugun gittim doktora hersey iyi cok sukur haftaya ikili testin sonucunu alacagiz insallah o da iyidir. Sende gidince yapar sana da doktorun testini hayirli haberlerle gel insallah. Benim oluyor pantalonlarim ama bazen sıktıgını hissediyorum evde oldugum icin cogunlukla rahatim disarida da giyiyorum insallah onumuzdeki aya alirim bende hamile pantalonunu :) bizde bugun 13 haftalik olduk ilk defa kalp atisini duyduk cok guzeldi mucizeydi resmen :)) insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza :)
Bende 6 haftada gordum ama benim doktorum bebek cok kucuk diye ve zararli diye dinletmiyordu ilk defa dinletti canim. Yapar bence insallah iyidir sonuclarimiz. Bende 4 aylik karin vardir valla :))Sağol canım. Ben sürekli şişim 5 aylık gibi. Sen nasıl ilk defa kalp atışı duydun ki ya biz 6. Haftada duyduk ilk çok şaşırdım şimdi.inşallah canım inşallah bakalım yarın gidiyorum dediğin gibi belki test yapar.
3 ay hiçbişey olmadı agrı dışında ama dün midem agzimdaydi geçmiş olsun canımCanlar Ben bi kac gundur hastayim once kusma ishal oldum simdi yemek yiyemiyorum dogru durust hep midem fena caremse sodanin icine limon tuz 3 ay midem bulanmadi 3 ayi gectik simdi bulaniyor hayret bisey
Ohhh senin de göbek var desene benim fermuarlar kapanmıyor onun için. .Bende 6 haftada gordum ama benim doktorum bebek cok kucuk diye ve zararli diye dinletmiyordu ilk defa dinletti canim. Yapar bence insallah iyidir sonuclarimiz. Bende 4 aylik karin vardir valla :))
Canlar Ben bi kac gundur hastayim once kusma ishal oldum simdi yemek yiyemiyorum dogru durust hep midem fena caremse sodanin icine limon tuz 3 ay midem bulanmadi 3 ayi gectik simdi bulaniyor hayret bisey
Tansiyonum 12 yi hiç geçmedi doktorda ölçülürken ama bu sabahtan beri baş ağrım var benim deKızlar tansiyonunuz ne durumda?? benim şok üç gunde iki kere 13 u gördü çok korktum..baş agrim vardı ona mi bağlı bilmiyorum yarın doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?