EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Çok değișik bi duygu..herkes erkek diyo ama sol kız sağdaki erkek derler genelde hayırlısı

Çok değișik bi duygu..herkes erkek diyo ama sol kız sağdaki erkek derler genelde hayırlısı

Hayırlılarla sağlıkla olsun bebeğiniz inş.
Tabi bu tip söylemler genel bi yargı ama şu durum bünyeden bünyeyede değişir.
Ocak anneleri arasında şu söylediğinin bire bir itirazı olacak bir anniş vardı. Kadın soldan yumurtlamış, doktoru ilk gördüğünde bile soldan yumurtlamışsın erkek olacak heralde demiş ve kadın erkek doğurdu.

Saolasın canım,inșallah hepimizin bebișleri sağlıkla gelir.B.annem özellikle soldaki kızdır diyip durdu,bende belli olmaz dedim ama erkek istiyo gibi oldum sanki..kızım olsun oğlum olsun hiç farketnez ayırt edenlere sinir oluyorum Rabbim lütfetti ya çok șükür siz ne zaman öğreneksiniz bellimi

Günaydın güzel ekim anneleri

Ben de sevmiyorum illa diretenleri. Tamam o tip söylemler genel yargıyı oluşturabilir ama illa herkesi %100 tutacak diye bişey yok.
Benim bebeğim sağda ne diyim şimdi ben. Ama doktorum sağ tarafa koydu gördüm yani. Belki kız embriyosuydu ve sağa koyduğu için öyle tutundu yani????

Daha belli olmadı canım. Cuma günü muayenemiz var nasipse. Bakalım gösterecek mi ve de doktor söyleyecek mi. Şu anki en büyük merakımız cinsiyet heralde.
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş

Ayyy evet evet en buyuk merak cinsiyet saga sola gelince bana bakan aaaa kizin olacak senin diyor ilk haftadan beri batmalar solda oluyor nuba gore yorum yapan arkadaslar kiz diyor sagda siskinlik oldugu icin erkekmis gibi geliyor e simdi ne oldu corba

Ay öğrenene kadar çatlıcaz heralde.
Şimdi bizde büyük baskı var. Cuma öğrenin cinsiyetini diye.

babyinlove canım ben nub u bile göremedim ben hiç. 10. Haftada bizim bebeğin Bi duruşu var evlere şenlik. 12. Haftada da doktor Bi ultrason resmi verdi bebeğin bi kafası bi gövdesi zor belli.
Böyle teoremler çok zevkli oluyor

Hayirlisini sagliklisini versin Allah onemli olani o. Bende ikili teste gittim bugun erkege benziyor ama degisebilir dedi. Bende 2 kez ruyamda kiz gormustum. Az kaldi ogrenmeye az daha sabir )

Herkes iyi mi M mor orkide nasil gidiyor hamilelik doktora gidrn var mi ? Benin bugun yine bel agrum ve adet olacakmisim gibi agrim var insallah hersey yolundadir..
Canım izmirde kayinvalidemlerdeydim izinde. Anneannem vefat etti yarin tekirdaga gidiyoruz.Valla bu cumartesi gidicez inşallah doktora ben de merak ediyorum iyi mi bebeğim 12 haftalik oldu suan.15 gün önce iyi ve 4 cm di.Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim geçiriyorum 1 haftadir ilaç içiyorum böbreğim agriyordu şimdi geçti gibi.onun dışında hiçbi pantolunum olmuyo ilk hamile kotumu aldım ama işte fermuar açık kumaş pantolon giyiyorum Sen nasılsın, sizler nasılsınız?

Basin sagolsun canim. Mekani cennet olsun insallah. Bende de bazen yanma oluyor ama ertesi gunu geciyor o yuzden takmiyorum kafama. Bende bugun gittim doktora hersey iyi cok sukur haftaya ikili testin sonucunu alacagiz insallah o da iyidir. Sende gidince yapar sana da doktorun testini hayirli haberlerle gel insallah. Benim oluyor pantalonlarim ama bazen sıktıgını hissediyorum evde oldugum icin cogunlukla rahatim disarida da giyiyorum insallah onumuzdeki aya alirim bende hamile pantalonunu :) bizde bugun 13 haftalik olduk ilk defa kalp atisini duyduk cok guzeldi mucizeydi resmen :)) insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza :)

Günaydın anne adayları

Biz de doktordan geliyoruz. Bebeğimiz iyimiş çok şükür.
2li test yapmayacakmış doktorumuz gerek görmüyorum dedi. Detaylı ultrasonda bakılacakmış herşeyine.
İshalim için gastroentolojiye gitmemi istedi.
Mantar için fitil verdi, enfeksiyona bişey demedi.

Ultrason resmini unutmuşuz yaa

Insallah hemen iyilesirsin canim. Benim de ultrason sonucumu kan verirken almislardi geri vermeyecekmisiniz dedim guldu anneler sakliyor bunlari hatira verecegiz tabi ki demisti

Insallah hemen iyilesirsin canim. Benim de ultrason sonucumu kan verirken almislardi geri vermeyecekmisiniz dedim guldu anneler sakliyor bunlari hatira verecegiz tabi ki demisti

Amin inş. çok sağol canım
İnsan şu dönemde hakikaten kendini hiç düşünmüyor, ya bebeğe bişey olursa diye çok korkuyormuş. Bakalım şu an en büyük korkum ishal. Şu an tam da cuma, hafta başına kaldı diğer doktor artık.

Bizim ultrason resmini bile çekmedi o yüzden veremez malesef, neyse artık 2 hafta sonra devlet hastanesine giderim. Ordaki doktor veriyor hem de gününü kaç cm onu filan da yazıyor.
Hatıra tabiki hele ilk evlat olunca insan iyice bi hevesli oluyor ne bilim.

Sağol canım. Ben sürekli şişim 5 aylık gibi. Sen nasıl ilk defa kalp atışı duydun ki ya biz 6. Haftada duyduk ilk çok şaşırdım şimdi.inşallah canım inşallah bakalım yarın gidiyorum dediğin gibi belki test yapar.

Bende 6 haftada gordum ama benim doktorum bebek cok kucuk diye ve zararli diye dinletmiyordu ilk defa dinletti canim. Yapar bence insallah iyidir sonuclarimiz. Bende 4 aylik karin vardir valla :))

Canlar Ben bi kac gundur hastayim once kusma ishal oldum simdi yemek yiyemiyorum dogru durust hep midem fena caremse sodanin icine limon tuz 3 ay midem bulanmadi 3 ayi gectik simdi bulaniyor hayret bisey

Canlar Ben bi kac gundur hastayim once kusma ishal oldum simdi yemek yiyemiyorum dogru durust hep midem fena caremse sodanin icine limon tuz 3 ay midem bulanmadi 3 ayi gectik simdi bulaniyor hayret bisey
3 ay hiçbişey olmadı agrı dışında ama dün midem agzimdaydi geçmiş olsun canım
Ben de 10 gündür idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum 10 dk bir tuvaletteydim yan ağrım vardı şimdi geçiyo gibi çok şükür.

Kızlar tansiyonunuz ne durumda?? benim şok üç gunde iki kere 13 u gördü çok korktum..baş agrim vardı ona mi bağlı bilmiyorum yarın doktora gidicem

Bende 6 haftada gordum ama benim doktorum bebek cok kucuk diye ve zararli diye dinletmiyordu ilk defa dinletti canim. Yapar bence insallah iyidir sonuclarimiz. Bende 4 aylik karin vardir valla :))
Ohhh senin de göbek var desene benim fermuarlar kapanmıyor onun için. .
İnşallah canım inşallah..

Çok geçmiş olsun canım bende olmuştum 4 5 gün sürdü geçti bol su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…