- 26 Ocak 2014
- 134
- 33
- 48
- Konu Sahibi babyinlove
Tansiyonum 12 yi hiç geçmedi doktorda ölçülürken ama bu sabahtan beri baş ağrım var benim de
Ağrı varken olctugumde iki kez 13 u gördüm.. normaldir ınsallaah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tansiyonum 12 yi hiç geçmedi doktorda ölçülürken ama bu sabahtan beri baş ağrım var benim de
Beni bazen esortmanim sıkıyormus gibi hissediyorum elimle esnetiyorum sorun yok gibi ama arada karnimda baski ve sislik hissediyorum az kaldi birkac hafta sonra karinlar gercekten buyumeye baslayacak. Hamile kiyafeti alan var mi ben cogunlukla evde oldugum icin rahatim disarida da idare ediyorum daha. Simdiden heyecanlanmaya basladim saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah..Ohhh senin de göbek var desene benim fermuarlar kapanmıyor onun için. .
İnşallah canım inşallah..
Ben nerdeyse her gun bas agrisi cekiyorum bazilarini ilac ta gecirmiyor ama tansiyonuma hic bakmadim su ana kadar doktorum da hic bakmadi bugunden sonra arada olcerim. Benim bazen nabzim hizlaniyor cok halsiz oluyorum. Insallah hersey normaldir cok telaslanma ve konuyu doktoruna bildir canim icin rahatlarAğrı varken olctugumde iki kez 13 u gördüm.. normaldir ınsallaah
En son ne zaman kontrole gittin cok kotuysen doktorunu ara bence. Bende sadece 1 kere kusmustum 2 gun once yine kustum bulantilarin azalmasi gereken donemdeyiz cok garip. 1y haftadan sonra beta hcg dusmeye basliyor iyilesiriz diye dusunuyorum. Bebeklerimiz saglikli olsunlar da biz de iyi oluruz insallah..Canlar Ben bi kac gundur hastayim once kusma ishal oldum simdi yemek yiyemiyorum dogru durust hep midem fena caremse sodanin icine limon tuz 3 ay midem bulanmadi 3 ayi gectik simdi bulaniyor hayret bisey
Canlar Ben bi kac gundur hastayim once kusma ishal oldum simdi yemek yiyemiyorum dogru durust hep midem fena caremse sodanin icine limon tuz 3 ay midem bulanmadi 3 ayi gectik simdi bulaniyor hayret bisey
3 ay hiçbişey olmadı agrı dışında ama dün midem agzimdaydi geçmiş olsun canım
Ben de 10 gündür idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum 10 dk bir tuvaletteydim yan ağrım vardı şimdi geçiyo gibi çok şükür.
Kızlar tansiyonunuz ne durumda?? benim şok üç gunde iki kere 13 u gördü çok korktum..baş agrim vardı ona mi bağlı bilmiyorum yarın doktora gidicem
Ben nerdeyse her gun bas agrisi cekiyorum bazilarini ilac ta gecirmiyor ama tansiyonuma hic bakmadim su ana kadar doktorum da hic bakmadi bugunden sonra arada olcerim. Benim bazen nabzim hizlaniyor cok halsiz oluyorum. Insallah hersey normaldir cok telaslanma ve konuyu doktoruna bildir canim icin rahatlar
Geçmiş olsun canım. Bulanma belki ishale de bağlı olabilir sen bol bol suyunu iç ki vücudun su kaybetmesin
Bende de var o illet doktor bol su iç dedi ve canım tuvalet ihtiyacın geldi ya hiç bekletmicekmişsin hepsi gebeliğin getirisi bunlar. Geçicek inş
Canım normalde tansiyonun neydi eğer 10-11 lerde ise 13 olması tabiki baş ağrısı yapar. Vücut tepki veriyor. Normalde Nasıl beslenirsin bilmiyorum ama tuzu azaltmanı tavsiye ederim ve bol su içmeni de. Ha tansiyon sadece beslenmeye bağlı mı çıkar? Hayır stres üzüntü de etki eder. Doktoruna git. Ama geceni iyi geçirmek için şimdiden dikkat et inş.
Geçmiş olsun
Kızlar benim de diş ağrım geçmeyince ve ağrı artınca acile gittik. İntihap olmuş diş antibiyotik be ağrı kesici verdi ama şimdi daha Bi kötü oldu sanki. İlaçların etki etmesini bekliyorum artık
Ben ilk lastikli kotumu aldım ve dün giymeye başladım bile çünkü hiçbi kotum olmuyo işte ise kumaş mecburi olduğundan elbise tercih ediyorum yada fermuar açık takılıyorum uzun tuniklerleBeni bazen esortmanim sıkıyormus gibi hissediyorum elimle esnetiyorum sorun yok gibi ama arada karnimda baski ve sislik hissediyorum az kaldi birkac hafta sonra karinlar gercekten buyumeye baslayacak. Hamile kiyafeti alan var mi ben cogunlukla evde oldugum icin rahatim disarida da idare ediyorum daha. Simdiden heyecanlanmaya basladim saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah..
Ya benim de dişlerim bi tuhaf çiğneyemiyorum yiyecekleri demin de delirdim ısırınca cignerken falan sanki birbirine değince yan dişlerim bi tuhaf oluyo anlamiyorumCanim hamilelik öncesi 10 buçuk 11 i geçmezdi yanlız hamilelikte kan basincindan dolayi yükselir mis 11 12 lerde gezyodu iki kere 13 u gördüm sadece.. suyuda bol iciyorum.. buz torbası koy dişinin olduğu tarafa yanagina uyusturur bi sureliginede olsa Allah şifa versin
Bana parola verdi doktor ama gecirmiyoki çekiyorum mecbur bide sinir yapıyo tabiiBen nerdeyse her gun bas agrisi cekiyorum bazilarini ilac ta gecirmiyor ama tansiyonuma hic bakmadim su ana kadar doktorum da hic bakmadi bugunden sonra arada olcerim. Benim bazen nabzim hizlaniyor cok halsiz oluyorum. Insallah hersey normaldir cok telaslanma ve konuyu doktoruna bildir canim icin rahatlar
Benimde nabiz 103 falan oluyor. Bende minoset iciyorum ama her zaman gecirmiyor. Cok sık tekrarlanmiyorsa korkma internetten okuyup ta kendini uzme canim simdi iyisen sorun yok. Sadece biraz daha dikkat et ve kendi doktoruna sor. Allah korusun hepimiziBende çok sık baş ağrısı cekiyorum parol iciyorum ama kesmiyo 2 günde kendime gelebiliyorum..Nabız benimde çoğunlukla yüksek 105 flan bile oluyo bazen.. En korktugum şeyde şu tansiyon Allah korusun hepimizi..
14/9 üzeri yüksek kabul ediliyomus bir doktorun yazısını okudum simdi
Ben daha hic almadim ama benim de kotum artik sıkıyor. Rahmine baski olmayacak sekilde giyinmeye calisBen ilk lastikli kotumu aldım ve dün giymeye başladım bile çünkü hiçbi kotum olmuyo işte ise kumaş mecburi olduğundan elbise tercih ediyorum yada fermuar açık takılıyorum uzun tuniklerle
Benim de disim kirildi yeterli kalsiyum almadigimdan kirilmakla kalmayip kirilan disim yerinde kaldi yani disin 2 parca olarak duruyor bir parcasi sallanip duruyor korkumdan disciye de girmedim kendi kirilir duser diye ama 1 ay oldu hala ayni disim ve dis etlerim surekli kaniyor. Arkadasimizin dedigi gibi buz koy yanagina agrisini alir birazGeçmiş olsun canım. Bulanma belki ishale de bağlı olabilir sen bol bol suyunu iç ki vücudun su kaybetmesin
Bende de var o illet doktor bol su iç dedi ve canım tuvalet ihtiyacın geldi ya hiç bekletmicekmişsin hepsi gebeliğin getirisi bunlar. Geçicek inş
Canım normalde tansiyonun neydi eğer 10-11 lerde ise 13 olması tabiki baş ağrısı yapar. Vücut tepki veriyor. Normalde Nasıl beslenirsin bilmiyorum ama tuzu azaltmanı tavsiye ederim ve bol su içmeni de. Ha tansiyon sadece beslenmeye bağlı mı çıkar? Hayır stres üzüntü de etki eder. Doktoruna git. Ama geceni iyi geçirmek için şimdiden dikkat et inş.
Geçmiş olsun
Kızlar benim de diş ağrım geçmeyince ve ağrı artınca acile gittik. İntihap olmuş diş antibiyotik be ağrı kesici verdi ama şimdi daha Bi kötü oldu sanki. İlaçların etki etmesini bekliyorum artık
Benim de disim kirildi yeterli kalsiyum almadigimdan kirilmakla kalmayip kirilan disim yerinde kaldi yani disin 2 parca olarak duruyor bir parcasi sallanip duruyor korkumdan disciye de girmedim kendi kirilir duser diye ama 1 ay oldu hala ayni disim ve dis etlerim surekli kaniyor. Arkadasimizin dedigi gibi buz koy yanagina agrisini alir biraz
Bende sorun yoktu hamile kalinca oldu. Baktirmayi dusunuyorum canim bende doktoruma bir sorayim iki testin sonucunu alayim ondan sonra insallah. Bana testte erkege benziyor dedi acaba degisecek mii )Geçmiş olsun canım ben geçen kis dişlerimle uğraştım hep İyiki de yaptirmisim dolgularimi hamilelikte çok zor Allah yardımcın olsun 3 le 6 ay arası dolgu yapılıyor discime sormustum bence baktir sende
Bende sorun yoktu hamile kalinca oldu. Baktirmayi dusunuyorum canim bende doktoruma bir sorayim iki testin sonucunu alayim ondan sonra insallah. Bana testte erkege benziyor dedi acaba degisecek mii )
Canlar ben catlak remine ve yag karisimina basladim cunku dun bir baktim popoda iki catlak beynimde simsekler caktiiiii