- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi babyinlove
sschatz aynen bende bekliyorm daha nub mub çıkmadan doktor baştan uyardı emin olmadan söylemiyorm çok erken ztn dedi 10. Haftada. İnsan hemen ufak da olsa kıyafet fln almak istiyorr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sschatz aynen bende bekliyorm daha nub mub çıkmadan doktor baştan uyardı emin olmadan söylemiyorm çok erken ztn dedi 10. Haftada. İnsan hemen ufak da olsa kıyafet fln almak istiyorr :)
sschatz canım üzülme üzüldüğünde bebeğe de yansıyor biliyorsun dualarım seninle. İyi düşünelim iyi olsun önemli olan hem bebeğin hem senin sağlığın tabiki
Canım içini ferah tut, yorma kendini dinlen. Hem 13 haftalik olmuşsun düşük ihtimalin çok az.Evet ama en önemlisi kesinlikle sağlığı.. acilden geldim şimdi karnimda hafif batmalar oldu rahim kasılmis hafif düşük tehlikem varmış çok kötüyüm kabizligim var ıkinmaktan olmuştur ddi doktor ama bilmyrm progestan verdi yatcakmisim bide.. nolur dualarinizi eksik etmeyin 3 yıl beklediğim mucizemi kaybetmek istemiyorum
Canimm nniye sikiyorsun kendini ah bu doktorlar varya gecen hafta ultrasonda rahim kasilmis bebegimin ortasindan bastiriyordu doktorum rahim kasilmis hic sorun degil bugun dinlen gecer dedi bu hafta bi gittik hic bi sorun yok kabizliktan oliyormus biz ittikce rahimde ayni hareketi yapiyor hic canini uzme bebeginide uzme :) sen bana guven ayni dert vardi gecti gitti oyle kolay degil artik cok sukur 3 ayi devirdik rabbimin izniyleSaol canim inşallah geçicek 5.haftada da lekelenmistm aynı korkuyu yasadim Allahım birdaha yaşatmasin bna ve kimseye
Canım içini ferah tut, yorma kendini dinlen. Hem 13 haftalik olmuşsun düşük ihtimalin çok az.
Canimm nniye sikiyorsun kendini ah bu doktorlar varya gecen hafta ultrasonda rahim kasilmis bebegimin ortasindan bastiriyordu doktorum rahim kasilmis hic sorun degil bugun dinlen gecer dedi bu hafta bi gittik hic bi sorun yok kabizliktan oliyormus biz ittikce rahimde ayni hareketi yapiyor hic canini uzme bebeginide uzme :) sen bana guven ayni dert vardi gecti gitti oyle kolay degil artik cok sukur 3 ayi devirdik rabbimin izniyle
İnşallah canim dunden beri yatıyorum kendimde değilim ağlamaktan oldum..içimi rahatlattin allah razi olsun..sende de batmalar oluyomuydu kabızken? Karnimin en alt kısmında bseyler batıp gdyodu bugün olmadı progestana basladim
Kuzum hic aglama benim doktorum okadar tatliki 5 cocuk annesi herseyden her halden anliyor aglamaktan daha zararli hicbisey yok bebegine dedi sakin aglama benim kabzizlik yuzunden cektiklerimi gorsen batmalar sancilar bazen oturup kalkamiyorum kasiliyor karnim iki buklum oluyorum bazen adet agrisi givi sancilar oluyor hepsi normal bu ara ikinma canim ve ben bi care buldum ogursemde yarim cay bardagi zeytinyagi iciyorum bide sicak sekerli su 3 gun rahatim hic ikinmadan cikiyorum tuvalete sende dene ve hic bebisini uzme ben ilk haftadan beri kabizim rahimde o kasilmalar hepvar bendeİnşallah canim dunden beri yatıyorum kendimde değilim ağlamaktan oldum..içimi rahatlattin allah razi olsun..sende de batmalar oluyomuydu kabızken? Karnimin en alt kısmında bseyler batıp gdyodu bugün olmadı progestana basladim
Kuzum hic aglama benim doktorum okadar tatliki 5 cocuk annesi herseyden her halden anliyor aglamaktan daha zararli hicbisey yok bebegine dedi sakin aglama benim kabzizlik yuzunden cektiklerimi gorsen batmalar sancilar bazen oturup kalkamiyorum kasiliyor karnim iki buklum oluyorum bazen adet agrisi givi sancilar oluyor hepsi normal bu ara ikinma canim ve ben bi care buldum ogursemde yarim cay bardagi zeytinyagi iciyorum bide sicak sekerli su 3 gun rahatim hic ikinmadan cikiyorum tuvalete sende dene ve hic bebisini uzme ben ilk haftadan beri kabizim rahimde o kasilmalar hepvar bende
Amin inşallah sen de görürsün valla 15 gün sonra bida çağırdı ama ikili test falan demedi sonrakilerde muhtemelen aylık kontrole gecicez dediAy ne guzel ben en son 8+5 te gitmistim doktora daha yeni yeni eli ayagi vardi :) amin canim hepimizin insallah. Sen gormussun bebisini darisi basima insallah bende gorurum sagliklisiyla. Ikili teste ne zaman gideceksin
Kuzum hic aglama benim doktorum okadar tatliki 5 cocuk annesi herseyden her halden anliyor aglamaktan daha zararli hicbisey yok bebegine dedi sakin aglama benim kabzizlik yuzunden cektiklerimi gorsen batmalar sancilar bazen oturup kalkamiyorum kasiliyor karnim iki buklum oluyorum bazen adet agrisi givi sancilar oluyor hepsi normal bu ara ikinma canim ve ben bi care buldum ogursemde yarim cay bardagi zeytinyagi iciyorum bide sicak sekerli su 3 gun rahatim hic ikinmadan cikiyorum tuvalete sende dene ve hic bebisini uzme ben ilk haftadan beri kabizim rahimde o kasilmalar hepvar bende
Ben bu kabızlık sorununu 2 hafta öncesine kadar çok yaşadım 4-5 gün tuvalete çıkamadım geldiğinde yapmaya korkuyodum aslında baya bahsetmiştim kalıyo öle ıkınsam da fayda etmiyodu bağıra çağıra vs..doktora söyledim acil durum için şurup verdi ama şunları yap geçmezse iç dedi zeytinyağı, kayısı, bol su falan zeytinyağını limonla bandir bandir yedim zeytinle daha da kabızlık yok geçiyo
Allah razı olsun canım inan çok rahatladım sayende.. acildeki gerizekali doktor düşük tehlikesi geciriyosun suan dediği için bittim ben yani hiç bir açıklama da yapmadı Allaha havale ediyorum.. bana şurup verdi icsem mi bilmiyorum
Bak dedim ben sana bosuna agladin uzdun bebisini bilmedigin doktoeun hicbi lafina guvenme valla miniklerin keyfi yerinde icerde el ense buyuyorlar bende o ilactan ictim bi iyy cok kotu bi daha icmedim ver elini zeytinyag :)) sschatz
Bende aylik kontroldeyim erken baslamis bebim doktorum. Bir dahakine bakar ama bence ikili teste senin.bende insallah haftaya cuma gidecegim doktora daha cok var ve vakit gecemek bilmiyor. Hayirlisiyla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah...Amin inşallah sen de görürsün valla 15 gün sonra bida çağırdı ama ikili test falan demedi sonrakilerde muhtemelen aylık kontrole gecicez dedi
Dedigin gibi en onemlisi saglikli olmalari herseyinin iyi olmasina sevindim. Allah yavrularimizi bize saglikla bagislasin insallah. Bende kabizim bayagi birkac gunde bir azicik cikiyorum tuvalete daha doktora gitmeme var o yuzden bekliyorum. Bazen benim de karnima igne batiyormus yada adet oluyormusum gibi agrilarim oluyor ama cok siddetli olmadigi icin ve kanamam olmadigi icin kafaya takmamaya calisiyorum uzulmememiz lazim bebislerimiz icin..Evet ama en önemlisi kesinlikle sağlığı.. acilden geldim şimdi karnimda hafif batmalar oldu rahim kasılmis hafif düşük tehlikem varmış çok kötüyüm kabizligim var ıkinmaktan olmuştur ddi doktor ama bilmyrm progestan verdi yatcakmisim bide.. nolur dualarinizi eksik etmeyin 3 yıl beklediğim mucizemi kaybetmek istemiyorum