EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Bende aylik kontroldeyim erken baslamis bebim doktorum. Bir dahakine bakar ama bence ikili teste senin.bende insallah haftaya cuma gidecegim doktora daha cok var ve vakit gecemek bilmiyor. Hayirlisiyla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah...
Bana da öyle geliyor ama bakalım ister heralde testi bu hafta. Insallah canim benim yaa Rabbim o gunleri de nasip etsin inşallah bu hafta evde gerginlik dizboyu cok keyifsizim sürekli dua ediyorum

Bana da öyle geliyor ama bakalım ister heralde testi bu hafta. Insallah canim benim yaa Rabbim o gunleri de nasip etsin inşallah bu hafta evde gerginlik dizboyu cok keyifsizim sürekli dua ediyorum
Neyiniz var ki. Ev hali illaki oluyor huzursuzluk Allah cabuk gecirsin insallah kotu zamanlari. Bol bol dua et bende bebegim icin her gun ediyorum..

Neyiniz var ki. Ev hali illaki oluyor huzursuzluk Allah cabuk gecirsin insallah kotu zamanlari. Bol bol dua et bende bebegim icin her gun ediyorum..
İki günde bir tartıştık bu hafta konuşmuyoruz şuan birbirimizi alttan alamiyoruz sanki eşim de hamile amin inşallah çabuk geçer canım

İki günde bir tartıştık bu hafta konuşmuyoruz şuan birbirimizi alttan alamiyoruz sanki eşim de hamile amin inşallah çabuk geçer canım
Seninki cok normal hormonlardan dolayi oluyor da esinin neyi var anlamadim ama evin huzuru icin sen her zaman alttan al tamam de baska turlu duzelmiyor . Ben oyle yapiyorum yani icine atinca sinirleniyorum ama mutlulugumuz geri geliyor ne yapalim kadinlar olarak aileyi bir arada tutmamiz lazim.

Haklısın canım ceneni tutunca hersey güzel ama diyorum bazen benim de görüşüm benim de bir kisiligim var arkadaş yeter ona ne buna ne çileden çıkabiliyorum bu sefer o saydiriyo oo sen misin saydiran al sana pat pat benden de..haha ya evlilik zor iş valla daha çocuk olsun bakalım nasıl yicez birbirimizi

Haklisin senin de dusuncelerin var da sen soyleyince dusunceni suclu oluyorsun degisen birsey olmuyor. Olur oyle seyler arada takma sakin kafana uzme bebegini. Evet zor is evlilik farkli iki kisinin hep beraber yasamasi zor.insallah hersey cok cabuk duzelir hele ki cocuk olunca daha iyi olsun insallah canim

Terapiyi aldım yatıyorum teşekkür ederim canım iyi geceler

Şükürler olsun kabızlık disinda bir sıkıntı yok.. bugün mısır kuru kayısı yedim tuvalete çıktım.. Doktorum magnezyum verdi toz surup suya karistirilip iciliyo içeli bir saat oldu bagarsaklarim da büyük etkisi var suan tavsiye ederim

Hosgeldin canimmmm dun okadar misafirim vardiki bakamadim hic diger sayfaya katilsan takip edileek gibi degil biz burda kankalar takiliyoruz hem rahat oluyor herseyimize cevap veriyoruz birbirimizin insallah bebeklerimizin resmini paylasacagimiz gunlere kosucaz hep beraber allahin izniyle :))))senin cinsiyet belli oldumu canim

Canim sonradan dahil oldum ama uzulme esler malesef senin bebege olan duskunlugunu kiskaniyorbu donemde bi ara bizde oyleydik ama simdi masallah ultrasonda bebegin hareketlerini tekmelerini gordukce alisiyorlar seninkide sonra hep onu dusunecek merak etme :))

Günaydın annişler

Evet çok kalabalık olunca hep bişeyler arada kaynar diye girmek istemedim zaten ama buraya gelmeme de etken sen oldun yani.
İnş. bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günler de nasip olur
Daha cinsiyet belli değil canım yaaa. Geçen hafta devlet hastanesindeydim. Doktor baktı sağolsun ne kadarlık kaç cm tahmini doğum tarihini filan verdi ama cinsiyet söylemedi. Zaten verdiği ultrason kağıdındaki resimde de bişey belli değil.
Haftaya cuma hocamda randevum var. Bakalım o bişey dicek mi. Merakla bekliyoruz inan.
Senin cinsiyet belli oldu mu?

Günaydınlar kızlar :) dün ikili tarama testi sonuçlarını aldım çok șükür normal cinsiyeti ne zaman öğrenebiliriz ki?

Yok tatlim bizim minnak inatci gostermiyorki sen gidince 13+ olacaksinya kesin gorunir ay heycanlandim bak

Günaydınlar kızlar :) dün ikili tarama testi sonuçlarını aldım çok șükür normal cinsiyeti ne zaman öğrenebiliriz ki?
OH oh gozun aydin vanim bizimkide gecen hafta temiz cikti cok sukur cinsiyet ultrason iyiyse artik gorunur ve tabi erkekse

Merhaba ekim annesi
Aslında genel olarak 2li tarama testinde cinsiyeti söylüyorlar. Ama bu doktoruna göre de değişiyor heralde. Bu haftalar söylerler sanırım. Bir dahaki muayenen ne zaman?

Yok tatlim bizim minnak inatci gostermiyorki sen gidince 13+ olacaksinya kesin gorunir ay heycanlandim bak

Ben giderken 14+ da olacak canım nasipse
Ben 2li taramaya girmedim daha. Bilmem artık gelecek haftada girermiyiz. Bi de bebiş ultrasonda önde göründü yani haftaya cumaya gittiğimde 15+ larda da olabilir. O zaman da bizim 2 li tarama yalan olur. Karmakarışık işler. Fazla takmayım diyorum koskoca Prof tan iyi mi bilcem????

Kızlar ya 18.haftada soyliycekmis cinsiyeti benim doktorum öğrenen var mı suan catlycam koca 1 ay var dha.. hemde renkli ultrasonla baktı bacakları bile açık vaziyette orda bsey gördüm ben ama :) o söylemedi

Günaydın kızlar demir ilacı bide elevit verdi bana doğuma kadar kullanacakmıșım

Kızlar ya 18.haftada soyliycekmis cinsiyeti benim doktorum öğrenen var mı suan catlycam koca 1 ay var dha.. hemde renkli ultrasonla baktı bacakları bile açık vaziyette orda bsey gördüm ben ama :) o söylemedi
Canim benimkide soylemedi bende bi ay beklicem ama israr etmek istemedim arkadasim cok israrciydi kiz dedi doktoru 5 ayi gecti bide ne gorsun cocuk erkek onca aldigi pembisler kaldi elinde

Herkes iyi mi M mor orkide nasil gidiyor hamilelik doktora gidrn var mi ? Benin bugun yine bel agrum ve adet olacakmisim gibi agrim var insallah hersey yolundadir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…