EKIMDE DOGUM YAPACAKLAR BUYRUN

Bu arada benim kilo almam sürekli ağzımda birseylerin olmasi sigarayı birden kestiğim için de olabilir suan bile meyve kemiriyorum

Bu arada benim kilo almam sürekli ağzımda birseylerin olmasi sigarayı birden kestiğim için de olabilir suan bile meyve kemiriyorum
Kiloyu veririz bebeklerimiz saglikli olsun da sigarayi birakmana cok sevindim unsallah bir daha hic baslamazsin. Ne zaman doktora gideceksin

Kiloyu veririz bebeklerimiz saglikli olsun da sigarayi birakmana cok sevindim unsallah bir daha hic baslamazsin. Ne zaman doktora gideceksin

Cumartesi gidicem canım bugün de kafamı tutamıyorum gözümü açamıyorum hafif de baş ağrım var sabah tuhaf rüyalarla uyandım sorma keyifsizim ama yorumu ferahlık.
Eşim diyorki bi zayıflama boşarım seni ben öyle kilolu bi kadın istemem cocuguma anne

Benim de gece 11 de beri bas agrim vardi yattim sabaha gecer diye butun gece gecmedi sabah agri kesici ictim de sobradan gecti. Ruya konusuna gelirsek ruyamda kustugumu gordum ki yorumu bebegin ölecegiymis. Inanmak istemiyorum tabi ki Allah buyuk insallah bize bagislar. Esinin ne dedigini tam anlamadim ama venim esim hamile kalmadan once cok kiziyordu bana kilo ver diye 56 idim 52 ol diyordu hep tam kilo vermeye baslayip 54 olmustum ki hamile kaldim ve yine 56 yim ama artik hicbirsey demiyor biliyor ki bebek tasiyorum. Icini her zaman ferah tutmaya calis. Canin sıkıldıgında yaz bana. Bende dun cok kotuydum kesin birsey oldu dedim kendi kendime bugun biraz daha iyim doktoruma daha 2 hafta var beklemek zor. Guzel haberler veririsin bize insallah. Beni de umitlendirirsin

Ay Allah korusun canım ya amin. Eşim yemee diyo cocuguma kilolu bi anne istemem veremezsin kolay hatta bi de şutlarım diye espri yapıyo.
Karnım o kadar kocaman ki herkes bebeği soruyo.Bu arada is çıkışı yarım saat yürüyorum yetmez ama vaktim yok ya sen yuruyebiliyo musun?

Canim icimizi ferah tutalim bende oyle bi ruya gordum ve zaten kaybetme korkum var . Ama psikolojik rüyalar bunlar bence daha nasil ruyalar gorucez :) benimde ikili testim yarin bakalim ne olacak

Sende daha kalorili seyler yemeye calis. Asil kilo alimi 3. Aydan sonra basliyormus. Saka yapiyordur esin sakin kafana takma su anda bebeginin sagligi cok onemli. Ne guzel spor yapiyorsun ben hic yapmiyorum pazar gunu yaptim yurudum belki ondan bu agrilarim diye dusunuyorum o yuzden yapmiyorum ama hamilelikte duzenli yurumek cok saglikli. Yapabildigin kadar yap bence yetreli internette yarim saat yuruyun diyor zaten. Bence bebekten sonra veririz inaniyorum dedigim gibi saglikli gelsinler de :)

Canim icimizi ferah tutalim bende oyle bi ruya gordum ve zaten kaybetme korkum var . Ama psikolojik rüyalar bunlar bence daha nasil ruyalar gorucez :) benimde ikili testim yarin bakalim ne olacak
Bende oyle dusunmeye calisiyorum ama zor oluyor cunku benim 2 tane kaybim var bu 3. Hamileligim korkuyorum hep. Insallah bu safer aliriz kucagimiza bebegimizi. Benin diktoruma daha 2 hafta var guzel haberlerini bekliyoruz..

Kizlaaaar ikili testte beta hcg sonucuna göre cinsiyet belli oluyomus dye bseyler okudum.. 50 den yukarısı kız aşağısı erkekmış heralde tutan varmi?? Benim doktorum geç soyluyomus cinsiyeti.. bir merak sardı beni

Kizlaaaar ikili testte beta hcg sonucuna göre cinsiyet belli oluyomus dye bseyler okudum.. 50 den yukarısı kız aşağısı erkekmış heralde tutan varmi?? Benim doktorum geç soyluyomus cinsiyeti.. bir merak sardı beni
Benim eltimde tutmamisti bu dedigin iki cocugu var bitinde tutu digerinde tutmadi. Senin icin hayirlisi olsun. Benim de doktorum gec soyluyormus ama onemli olan saglikli olmalari

Benim ilk gebeliktede tutmamisti inanmıyorum o teoriye denk geliyor sadece

İnşallah canım inan sabırsızlanıyorum bi de şu cumartesi geleydi
Geçmiyo arkadaş vakit gecmiyo bide çalışıyorum.Bak şuan 2 bardak süt içiyorum bu aralar ceviz çok yiyemiyorum.yürüyüşü işte iş çıkışı yapıp öyle eve geçiyorum yada gelip giyinip çıkıyorum sonra koştur yemek yap ben boğa burcuyum verebilecegimden pek emin değilim hahaha neyse bakcaz artık

Sadece bi yerde okudum sormak istedim
tabiki sağlıklı olmaları önemli olan

Kizlar dun biraz kasik agrim oldu siddetli degildi ama tum gun surdu uyuyunca gecti rahim buyudugu icin diye dusunmek istiyorum ama yarin gidicem doktora gormem lazim dayanamiyorum bu arada benim doktorumda malesef soylemiyor cinsiyeti

Vakit hic gecmiyor gecen teyzem 3 aylik oldun mu dedi dedim daha 2 bucugum. O da ne kadar yavas geciyor dedi hamieligin. Ay ben sut icemiyorum ya bende normalde de siskinlik bazen de bualnti yapiyor. Ceviz de yemiyorum aci geliyor tadi. Sen ne guzel saglikli besleniyorsun. Ben her gun muz yiyorum iyi geliyor bulantim varken. Daha ne olsun hem is hem yuruyus. Ben burclardan anlamam sadece kendimkini bilirim. Cocugun kosusturmacasindan veririz canim insallah :))

Kizlar dun biraz kasik agrim oldu siddetli degildi ama tum gun surdu uyuyunca gecti rahim buyudugu icin diye dusunmek istiyorum ama yarin gidicem doktora gormem lazim dayanamiyorum bu arada benim doktorumda malesef soylemiyor cinsiyeti
Benim de 2 gun surdu kasik agrim cok siddetli degildi yattim bende gecsin diye ama hala arada oluyor. Bende rahim buyudugu icin oldugunu dusunmek istiyorum kotu dusunmek istemiyorum. Haberdar et bizi

Canim tuvalete çıkma problemin varmi bagirsaklarla ilgili sikismada da kasiklara vryo banada oluyo arada oyüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…