ekim'de çifte bayram yapmak isteyenler buraya!!!

şükürler olsun cnm çörek otu krü nasıl bırsey yardımcı olurmusun ıla adetlımı baslamak lazım acaba
valla cnm bn onh bilmiyorum sogan kurunu biliyorum sadece senden duydum yeni :)

Ben ilk hamileligimde testi negatif diye peceteye sarıp atmıştım yarin saat snra bir gittim baktım ikinci çizgi silik çıkmış sonra netten pozitif olabileceğini okuyunca hemen ikinciyi yaptım oda 15.20 dkka snra verdi sonucu silikti yine sen tekrarla çıkar benimki erken dollenmeydi

Çokkkkkkkk istiyoruummmmmmm klomen kullandım bu ay ilk kez beklenen adet tarihi 12.09.14 yani adetimin 16. Günündeyim allah herkesin kucagını doldursun iinş. Bide çok kasık ağrım var inş yumurtam büyyüp çatlıyodur burdan hamile olanları duyunca bir mutlu oluyrmki allah istryen hrrkese nasip etsin inş:)

amiin. Salı günü nasipse doktora gidicem ben. Nelerle karşılaşıcam doktor benden neler isticek? Adım adım anlatabilir misiniz? Daha önce sadece ultrasonda bakmıştı bi dr sağlıklısın, hamile kalmana engel bişey yok demişti..

Canım bende bu ay başladım tedaviye doktor ilk olarak hormonlarıma baktı ve eşimin tahlillerini istedi adetin 3. Gnü gittim dr hormnlarıma ve eşimin sonuçlarına baktı ikinizdede problem yok dedi kistim var ama benim bebek istiyosun dpgum kntrol vermicem direk klomene başlatıcam seni dedi ve klomen verdi yumurta takibi yapmadı ilk ayım oldugu için zaten olmazsa hamilelik bu ay rahim filmi çekicek

Aslında bunu hepimiz biliyoruz ama şimdi görünce içime su serpildi sanki.

Eşim de ürolojiye mi gidecek? Kistin zrarlı bi kist mi? Bende de 2 mm kist çıkmıştı ama bu normal dedi dr, adetle beraber büyür küçülür, bir zararı yok dedi.

Kızlar adetime bir hafta var ama hiç belirti yok agnucostun kullandığım için olabilir mi ? Herkesin gebelik belirtileri oluyor ya 6-7 gün kala ondan sordum... Agnucostun la hamile kalan taniginiz var mi

Merhaba kızlar,
Benim de Bat 4 Ekim, Bayramın ilk günü... Bu ay 5. denememiz oldu... Her ay her ay aynı heyecan... İnşallah hep birlikte çifte bayram yaparız =)
Bu ay bizim de 5. Deneme ve Battaniye 4 ekim....inan hep aynı umut ve bekleyiş
inşallah inşallah inşallah tüm ailemize güzel haberler veririz 2 bayram olur....

Canimmmm testi atmamistim şimdi gidip baktim çok silik bir çizgi var sasirdim kaldim bu ne demek simdi

Canimmmm testi atmamistim şimdi gidip baktim çok silik bir çizgi var sasirdim kaldim bu ne demek simdi
Hemen bir tane yap hadi düşündüğüm gibidir ınş hamilsein bence haber ver bana yap :)

Hemen bir tane yap hadi düşündüğüm gibidir ınş hamilsein bence haber ver bana yap :)

Simdimi yapamam ki Demin lovobaya offf catlicam simdi canım fotosunu çekip yollayim mi yoksa benim gözler mi öyle goruo kafam iyice karisti

Simdimi yapamam ki Demin lovobaya offf catlicam simdi canım fotosunu çekip yollayim mi yoksa benim gözler mi öyle goruo kafam iyice karisti
Çek at cnm ya su iç şimdi bol bol hadi yap bende merak ett inssss :)

Cook silik

Eklentiler

• IMG_20140927_213234.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 71
Cnm bak hemen. Bir tane daha yap bnmde oyleydi ınş diyorum ya hamilesin ya bak o ikinci silikte çıksa hamilelik vardır cunki beta hcg kanda yoksa iftarda çıkmaz zaten silik bir çoğu var sende yap bir daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…