- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 35
Ay hadi ınş cnm darısı başımıza :)Sayende kız hamile olduğunu öğrendi cennetliksin valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi ınş cnm darısı başımıza :)Sayende kız hamile olduğunu öğrendi cennetliksin valla
Sayende kız hamile olduğunu öğrendi cennetliksin valla
Ben şahsen gördüm çızgıyı
Simdi ben hamilemiyimSayende kız hamile olduğunu öğrendi cennetliksin valla
Sen kendini ekletmismiydin persa'nın ekim grubuna bence haber ver hamile olduğunuCook silik
Ay valla bnde merak ettim ha hadi ya ama :)Ay daha belli değil ama ABD omuzdan bal damlıyor
Canım ya foto da bile belli oluyorsa ayy ben ne yapcam simdi elim ayagama karisti gulsem mi aglasam mi bilemedim ayy cnm gelmiyor yaaa nerdeyse 1 lt su içtim 5dkda off
Bana göre evet ama bir tane daha yap :)Simdi ben hamilemiyim
Sen kendini ekletmismiydin persa'nın ekim grubuna bence haber ver hamile olduğunu
Ay hadi ınş cnm darısı başımıza :)
Inş cnm senin bir emin olalım diğer ayrda bizeiınş darısı :)İnşallah hamileyimdir kizlarr hepimiz hamis olalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...udumuz-2014-ekim.753309/page-63#post-37091342Anlamadım cnm kime haber vereyim
İnşallah cnm Allah tan hic bir zaman umudunu kaybetme her yeni bir gün baslangictirIyi aksamlar arkadaslar. Ben de 1bucuk yillik evliyim ve bu ay5.denememiz. gecen ay 7gun gecikti kirmizilar,hayal kirikligina ugramamak icin test yapmadim. Kan verdm 8.gunde gelmeyince sonuclari almama bir saat kala adet oldum umudumuz bu ay...
İnşallah cnm Allah tan hic bir zaman umudunu kaybetme her yeni bir gün baslangictir
Arkasaslar merhabar ben yeniyim aranizda . Bu ay 2.denememizi yaptik 1 ekim regli tarihim merak ediyorum. Goguslerim baya bi sisti ama regli belirtileri yasiyorum gerci ayni diyorlar belirtiler icin ama bilmiyorum.en onemlisi Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insallah hepimize
Güzel haberler g eliyor hepimiz mutlu oluyoruz birbirimize umut olalım... Pembe sıvı tutunma kanaması mi acaba erken döllenme olabilir mi ki? Diye düşündüm ben açıkçasıYeniden merhaba hanimlar
Guzel haberler var sanirim hadi hayirlisi insallah :)
Buarada benim yardiminiza ihtiyacim var.Bugun itibariyle adetime 9-10 gun var ve aksamdan beri pembe su gibi akinti var afedersiniz tuvalette peceteye geliyor.Aslinda akintidan cok sanki pembe sulu boya gibi cok tuhaf.Adet desem 10 gun cok erken bu neyin nesi bilmiyorum ilk kez karsilasiyorum ve cok endiseliyim
Hayirlisiyla insallah canim .. Senin netlesti mi ? Senin yazini okuyunca bende heyecanlandim :))İnşallah sende hamilesindir. Daha yolun Basindasin olmasa da umutsuzluğa kapılma sakin
Yeniden merhaba hanimlar
Guzel haberler var sanirim hadi hayirlisi insallah :)
Buarada benim yardiminiza ihtiyacim var.Bugun itibariyle adetime 9-10 gun var ve aksamdan beri pembe su gibi akinti var afedersiniz tuvalette peceteye geliyor.Aslinda akintidan cok sanki pembe sulu boya gibi cok tuhaf.Adet desem 10 gun cok erken bu neyin nesi bilmiyorum ilk kez karsilasiyorum ve cok endiseliyim
Sen 2. Testi yaptın miİnşallah hamileyimdir kizlarr hepimiz hamis olalım