• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim'de çifte bayram yapmak isteyenler buraya!!!

selam kızlarr :KK66:

3 yıl 2 aylık evliyim , pcoluyum , ilaçsız hiç adet olamayanlardanım malesef :KK43:

bu ay ilk kez yumurtam 20mm oldu , 10 eylülde çatlatma iğnemi oldum ama malesef dün akşam adet oldum . yarın gidecem doktora yeniden :KK66:

Ekim ayı hepimize umut olur inşAllahh :KK46::KK46:
çok geçmiş olsun bnde adetm düzenliydi ilk gebeliğimde hemen hamile kaldım şimdi dengem değişti 2 kere adet oldum bu ay ve hamile kalamadım bnmde ekim ayına inş hep beraber göbişlerde bebekler olur ;)

Değilim de şüphe edecek belirti de yok da
eee o zaman? :p :-)
Hani belki ekimde olursa diye bi umut var ya hepimizde....ondan şey ettim o_O
umudunu kaybetme bnce bende leyim çnki ya ilk hamile olduğumu öğrennce nasıl ağlamıştım rabbim hepimzie yaşatsın yaaa :(

umudunu kaybetme bnce bende leyim çnki ya ilk hamile olduğumu öğrennce nasıl ağlamıştım rabbim hepimzie yaşatsın yaaa :(
Amin canım
çok şükür umudum her zaman tazedir
doktor agnucostun verdi adet sıkıntılarını rahatlatan o yüzden geçen aylardaki sıkıntılarım bu ay yok....
E adetle gebelik belirtileri ayni
adete 8 gün var belirti yok
Zaten erken dimi daha adet için
işte şu mide ağrısı kötü oldu 4-5 gündür
dikkat edeyim bari yağlı acı ekşi turşu....
İlaç kullanmadan bitkisel çay var mıdır ki :-(

Amin canım
çok şükür umudum her zaman tazedir
doktor agnucostun verdi adet sıkıntılarını rahatlatan o yüzden geçen aylardaki sıkıntılarım bu ay yok....
E adetle gebelik belirtileri ayni
adete 8 gün var belirti yok
Zaten erken dimi daha adet için
işte şu mide ağrısı kötü oldu 4-5 gündür
dikkat edeyim bari yağlı acı ekşi turşu....
İlaç kullanmadan bitkisel çay var mıdır ki :-(
ıhlamur iç cnm nane çayı yada mide ağrısını bilirim stres çok tetikler özellkle inş hamiilesndir ama ne zmndır istiosunuz bebek

ıhlamur iç cnm nane çayı yada mide ağrısını bilirim stres çok tetikler özellkle inş hamiilesndir ama ne zmndır istiosunuz bebek
Valla bu hamilelikte olan mide ağrısı olamaz midemde terminatör var gibi garrrrr gurrrr cikirt cukurt :-@ :-D
inşallah şu ağrı bi geçer de...nane ihlamur iyi gelir mi ki hepsi var evde yarın gidince iceyim
stres yok aslında...sen beni geçen ay gorecektin adet olana kadar aserdim bile :-D :-P o drrce ileri gittim yani
ben dogdugumdan beri en az 3 diyenlerdenim :-P
çok severim çocukları yegenlrrimi elin çocuklarını hepsiniiiiiiii
Haziranda evlendim ve çocuk konusunda coştummmmm :-D

Valla bu hamilelikte olan mide ağrısı olamaz midemde terminatör var gibi garrrrr gurrrr cikirt cukurt :-@ :-D
inşallah şu ağrı bi geçer de...nane ihlamur iyi gelir mi ki hepsi var evde yarın gidince iceyim
stres yok aslında...sen beni geçen ay gorecektin adet olana kadar aserdim bile :-D :p o drrce ileri gittim yani
ben dogdugumdan beri en az 3 diyenlerdenim :p
çok severim çocukları yegenlrrimi elin çocuklarını hepsiniiiiiiii
Haziranda evlendim ve çocuk konusunda coştummmmm :-D
ay hadi niş nasip olur bnde çok severm çocukları hemde nasıl allahım nasip etsn bizede ya gerçekten beklemekte zor ama yapacak birşeyde yok o 2 çizgiyi görmek çok başka bn ilk testi arıştım gece tekrar baktım 2. çizgi silikti anlamadığım için netten bakmıştım hamile olma ihtimalimi görünce hemen 2. testi yapmıştım oda aynı sonucu vermişti sabah kadar uyuyamamıştım inş yaşarız ya bu duyguyu :)

ay hadi niş nasip olur bnde çok severm çocukları hemde nasıl allahım nasip etsn bizede ya gerçekten beklemekte zor ama yapacak birşeyde yok o 2 çizgiyi görmek çok başka bn ilk testi arıştım gece tekrar baktım 2. çizgi silikti anlamadığım için netten bakmıştım hamile olma ihtimalimi görünce hemen 2. testi yapmıştım oda aynı sonucu vermişti sabah kadar uyuyamamıştım inş yaşarız ya bu duyguyu :)
Ben daha test bile yapamadım hiç biliyomusun adetim 26-28 arasında gidip geliyor iki kez teşebbüs ettim yarın diye kalktığımda adeti gördüm
Napalim zamanı vardır demekki....okuyoruz işe başla evlen derken yaş 25lere gelince inceden bi telaş oluyor insanda
bu kurbanda kurban olduğum Allah iki bayram yasatsin bizlere :-)

• Beğen
Reactions: BBD
Ben daha test bile yapamadım hiç biliyomusun adetim 26-28 arasında gidip geliyor iki kez teşebbüs ettim yarın diye kalktığımda adeti gördüm
Napalim zamanı vardır demekki....okuyoruz işe başla evlen derken yaş 25lere gelince inceden bi telaş oluyor insanda
bu kurbanda kurban olduğum Allah iki bayram yasatsin bizlere :-)
ay inş cnm bnm o umudum bitti ama sen yaşarsın inş :)

Bayrama da az kaldı değil mi arkadaşlar... Adeti bayram günlerine denk gelen, ekim ayı içerisinde Bat bekleyen arkadaşlarla gün gün heyecanımızi paylaşalım ne dersiniz?
Nasıl gidiyor bakalım gebelik belirtisi olanlar var mi aramızda?
merhaba kızlar benım bat 20 ekım
10 yıllık evlıyım ılk kızım 4 sene sonra oldu normalde bırsey yoktu esımdede bendede ama arbbım nasıp etmedı daha sonra amamen bıraktım ahamıle kaldım sukur kzıım var sımdı ıse 1 yıldır ıstıyorum 4 dktra gıttım bır sorun yok artık bu ayda kalamazsam ekımde catlatma ıgnesıne baslayacgım ınsallah bu topık ugıur getırır bana

merhaba kızlar benım bat 20 ekım
10 yıllık evlıyım ılk kızım 4 sene sonra oldu normalde bırsey yoktu esımdede bendede ama arbbım nasıp etmedı daha sonra amamen bıraktım ahamıle kaldım sukur kzıım var sımdı ıse 1 yıldır ıstıyorum 4 dktra gıttım bır sorun yok artık bu ayda kalamazsam ekımde catlatma ıgnesıne baslayacgım ınsallah bu topık ugıur getırır bana
Hadi cnm ınş en azından bir bebeğin var olabiliyor tekrar olur ekim hepimize uğur getirsin :)

Back