• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim'de çifte bayram yapmak isteyenler buraya!!!

bazen hamilelik belirtileri adetle aynı olabiliyor hadi inş bebiştir :D bn bile adet görmeme rağmen acaba üstüne mi görüyorum diorum hadi hayırlısı :D
insallah güzel ha
Cnm moralini bozma Allah tan umut kesilmez.
yaa ben cok ümitsizim sanki bebişim olmicakmıs gibi kendimi kotü hissediyorum pskolojim bozuldu daha 19 yasındayım ama bende bi stres bi stres pff :(

Kizlar bu arada bugün kendi kendimi inceledi ve göğüslerimin iç tarafında bir sertlik var elle hissettim. Bir an endiselendim. Bugün 3 gün var Esim 3tane test almis kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım sizce kizlar

Kizlar bu arada bugün kendi kendimi inceledi ve göğüslerimin iç tarafında bir sertlik var elle hissettim. Bir an endiselendim. Bugün 3 gün var Esim 3tane test almis kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım sizce kizlar
ayy canım yap bitane bakalım belki sen verirsin güzel haberi :)

bende negatifleri orursem senin gibi olcam cok canım sıkılcakk :KK43: amayılmakk yokk bizde anne olucazz rabbimin izniyle
evet olucaz ınşallah Allah annelik duygusunu yaşatıcak bize ama sen daha 19 yaşındasın yaaa ben gelmişim 28 ee ooo senin şansın daha çok :(

evet olucaz ınşallah Allah annelik duygusunu yaşatıcak bize ama sen daha 19 yaşındasın yaaa ben gelmişim 28 ee ooo senin şansın daha çok :KK43:
olsunn seninde olurr olucak inanıyorumm sende inan canım pskolojilerimizi düzeltmek zorundayız

olsunn seninde olurr olucak inanıyorumm sende inan canım pskolojilerimizi düzeltmek zorundayız
evet benim birkez olmuştu bir daha olur inşallah ama sen daha genç olduğun için senin şansın daha fazla :) senin bat ne zaman ?

Yaptın mi testi? 3 günde çıkabilir

yap bnce hemn birini öyle sabah ilk idrarda dediklerine bakma bnm ilk gebeliğim akşam çıktı :D

evet benim birkez olmuştu bir daha olur inşallah ama sen daha genç olduğun için senin şansın daha fazla :) senin bat ne zaman ?
1ekim canım ama adet belirtilerim var beklemedeyim pazartesi yapcam test eger adet olmazsam cnm

valla cnm ülser olabilir bnde var ağrı olduğu zaman aynı senn dediğin gibi d,kkat et yağlı yeme
Eyvah ya :'( gaz diye kendimi kandiriyordum sıkıştırıyor diyordum
su icsem bile acıyor off...ülser ise işim zor malum sebepten hap da içmiyorum aylardır bi umut

selam kızlarr ;)

3 yıl 2 aylık evliyim , pcoluyum , ilaçsız hiç adet olamayanlardanım malesef :(

bu ay ilk kez yumurtam 20mm oldu , 10 eylülde çatlatma iğnemi oldum ama malesef dün akşam adet oldum . yarın gidecem doktora yeniden ;)

Ekim ayı hepimize umut olur inşAllahh :KK46::KK46:

Eyvah ya :'( gaz diye kendimi kandiriyordum sıkıştırıyor diyordum
su icsem bile acıyor off...ülser ise işim zor malum sebepten hap da içmiyorum aylardır bi umut
sen hamile değilsn değil mi yada şüphen mi var

Back