• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim'de çifte bayram yapmak isteyenler buraya!!!

ayy ben de gördüm... hadi hayırlı olsunn inş bu bebedirrr
test yaptıktan sonra çoook çöpten çıkarıp bakmışlığım vardı benim de :D

TE="pnr59, post: 37102410, member: 614831"]İnşallah cnm Allah tan hic bir zaman umudunu kaybetme her yeni bir gün baslangictir[/QUOTE]
Buarada hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Darısı başımıza:D

Şimdiden gözün aydın olsun desem eerken mi olur kiii
ne kadarlık hasret bitti :110:

Daha net değil ama bende çok heycanliyim biraz daha beklicem olmadı p.tesi doktora :)

Hayirli haberlerini bekliyoruz :) allahim gonlumuze gore versin . Bende 1 ekim aksamina kadar bekliycem eger regli olmazssam test yapicam . İnsallah hepimiz cifte bayrami yasariz kizlar :)

Güzel haberler g eliyor hepimiz mutlu oluyoruz birbirimize umut olalım... Pembe sıvı tutunma kanaması mi acaba erken döllenme olabilir mi ki? Diye düşündüm ben açıkçası

İnsallah oyledir ne dusuneyim nasil dusuneyim bilemedim umutlanmak istiyorum ama baska saglik problemi cikmasinda altindan hayirlisi bakalim.Gunum gelmeden belli olmaz da bekleyecegim artik

Güzel haberler tam net değil ama beklemedeyiz bir kaç gun sonra tekrar yenilicem testi simdi yapicaktim ama esim bir kaç gün sonra yap dio . senin için bence bir doktora görün belki de hamilesindir :)

İnsallah netlesir hayirlisiyla icini ferah tut sen yolu acarsin biz de arkandan geliriz:)
Doktora gitsem de test yapsam da cok erken hic bisey belli olmaz gibi geliyor umarim iyi seylerin habercisidir bu pembe akinti.

Eylül 5 de adet olmam lazım Gonal f ve otrivelle çatlatma iğnesi kullandım çatlatma iğnesini kullanalı 12 gün oldu canlar.. Rabbim hepimize Nasip etsin :)

Yeniden merhaba hanimlar
Guzel haberler var sanirim hadi hayirlisi insallah :)

Buarada benim yardiminiza ihtiyacim var.Bugun itibariyle adetime 9-10 gun var ve aksamdan beri pembe su gibi akinti var afedersiniz tuvalette peceteye geliyor.Aslinda akintidan cok sanki pembe sulu boya gibi cok tuhaf.Adet desem 10 gun cok erken bu neyin nesi bilmiyorum ilk kez karsilasiyorum ve cok endiseliyim
valla cnm genelde yerleşme kanamasıda bu tarz olur ama bilmioyrum ki inş öledir :)

Arkasaslar merhabar ben yeniyim aranizda . Bu ay 2.denememizi yaptik 1 ekim regli tarihim merak ediyorum. Goguslerim baya bi sisti ama regli belirtileri yasiyorum gerci ayni diyorlar belirtiler icin ama bilmiyorum.en onemlisi Rabbim hayirli zamanda nasip etsin insallah hepimize
cnm bnm inş hamişsindir :)

Kızçelerim iyi geceler sorum olcak chp istiyorum en azından tahmin Göğüs ucum acıyor idarara çıktıtığımda kasıkta ağırı bugün yoğunlaşan akıntım var Göğüs ucum 1 haftadır acıyor Adet Tarihim ekim in 5 i veya 6 sı... Bel ağırım var ama hafif.. Adet belirtisimi gebelikmi?

Kızçelerim iyi geceler sorum olcak chp istiyorum en azından tahmin Göğüs ucum acıyor idarara çıktıtığımda kasıkta ağırı bugün yoğunlaşan akıntım var Göğüs ucum 1 haftadır acıyor Adet Tarihim ekim in 5 i veya 6 sı... Bel ağırım var ama hafif.. Adet belirtisimi gebelikmi?
valla cnm bnde hamileyim znlaettim adetim gnnden önce geldi ama hamilede olabilirsin en sağlıklısı test yap cnm yada adetini bkle zordur beklememk ama inş sen hamilesndir ;)

valla cnm bnde hamileyim znlaettim adetim gnnden önce geldi ama hamilede olabilirsin en sağlıklısı test yap cnm yada adetini bkle zordur beklememk ama inş sen hamilesndir :KK66:
Benim başıma ilk defa böyle bişi geldi bi.sıkıntım olmazdı adetime 1 gün kala kasıklarım ağırırdı sonra sökülürdüm.. En iyisi pazartesi test yapmak :)

ben de bişey sorcam..gebelik mi adet mi belirtisi konusunda dğl sorum.
Vajinamın içinde batma oluyo. te içerden içerden... hastalık belirtisi mi bu?

Back