insallah güzel habazen hamilelik belirtileri adetle aynı olabiliyor hadi inş bebiştirbn bile adet görmeme rağmen acaba üstüne mi görüyorum diorum hadi hayırlısı
yaa ben cok ümitsizim sanki bebişim olmicakmıs gibi kendimi kotü hissediyorum pskolojim bozuldu daha 19 yasındayım ama bende bi stres bi stres pffCnm moralini bozma Allah tan umut kesilmez.
ayy canım yap bitane bakalım belki sen verirsin güzel haberi :)Kizlar bu arada bugün kendi kendimi inceledi ve göğüslerimin iç tarafında bir sertlik var elle hissettim. Bir an endiselendim. Bugün 3 gün var Esim 3tane test almis kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım sizce kizlar
evet yani pes etmek istemiyorumşu negatiflerden nefret ediyorum canım olun sıkma yinede sen cannı bu ay olmazda diğer ay yine devamm calışmalara
ınşallah cabucak hasta oluyum bitsinde çalışmalara başlıyım dr mada gidip tahlillerimi yaptırıcam daha bilinçli çalışıcam bu kezCnm moralini bozma Allah tan umut kesilmez.
bende negatifleri orursem senin gibi olcam cok canım sıkılcakkevet yani pes etmek istemiyorumama biraz canım sıkıldı azcık
evet olucaz ınşallah Allah annelik duygusunu yaşatıcak bize ama sen daha 19 yaşındasın yaaa ben gelmişim 28 ee ooo senin şansın daha çokbende negatifleri orursem senin gibi olcam cok canım sıkılcakkamayılmakk yokk bizde anne olucazz rabbimin izniyle
olsunn seninde olurr olucak inanıyorumm sende inan canım pskolojilerimizi düzeltmek zorundayızevet olucaz ınşallah Allah annelik duygusunu yaşatıcak bize ama sen daha 19 yaşındasın yaaa ben gelmişim 28 ee ooo senin şansın daha çok
evet benim birkez olmuştu bir daha olur inşallah ama sen daha genç olduğun için senin şansın daha fazla :) senin bat ne zaman ?olsunn seninde olurr olucak inanıyorumm sende inan canım pskolojilerimizi düzeltmek zorundayız
Yaptın mi testi? 3 günde çıkabilirKizlar bu arada bugün kendi kendimi inceledi ve göğüslerimin iç tarafında bir sertlik var elle hissettim. Bir an endiselendim. Bugün 3 gün var Esim 3tane test almis kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım sizce kizlar
yap bnce hemn birini öyle sabah ilk idrarda dediklerine bakma bnm ilk gebeliğim akşam çıktıKizlar bu arada bugün kendi kendimi inceledi ve göğüslerimin iç tarafında bir sertlik var elle hissettim. Bir an endiselendim. Bugün 3 gün var Esim 3tane test almis kendimi zor tutuyorum. Ne yapayım sizce kizlar
1ekim canım ama adet belirtilerim var beklemedeyim pazartesi yapcam test eger adet olmazsam cnmevet benim birkez olmuştu bir daha olur inşallah ama sen daha genç olduğun için senin şansın daha fazla :) senin bat ne zaman ?
Yapmadım cnm yaparsam yarin sabah yaparim sabah ilk daha net cikiyor diolarYaptın mi testi? 3 günde çıkabilir
Valla bilemiyorumyap bnce hemn birini öyle sabah ilk idrarda dediklerine bakma bnm ilk gebeliğim akşam çıktı
O değil de benim mideme hala bıçak saplaniyor sordum kimse cvp virmedi :-(Valla bilemiyorum
valla cnm ülser olabilir bnde var ağrı olduğu zaman aynı senn dediğin gibi d,kkat et yağlı yemeO değil de benim mideme hala bıçak saplaniyor sordum kimse cvp virmedi :-(
yap birşey kaybetmezsin ztn doğru sonuç verecek die birşey yokValla bilemiyorum
Eyvah ya :'( gaz diye kendimi kandiriyordum sıkıştırıyor diyordumvalla cnm ülser olabilir bnde var ağrı olduğu zaman aynı senn dediğin gibi d,kkat et yağlı yeme
sen hamile değilsn değil mi yada şüphen mi varEyvah ya :'( gaz diye kendimi kandiriyordum sıkıştırıyor diyordum
su icsem bile acıyor off...ülser ise işim zor malum sebepten hap da içmiyorum aylardır bi umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?