• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim'de çifte bayram yapmak isteyenler buraya!!!

Canim kan testi için beklemene gerek yok yaptırabilirsin idrar testi için adetinin geçmesini bekle cnm
İlişki üzerinden 12 gün geçmesi gerek diyorlar ama şu erken-geç döllenme olayı yüzünden sanırım..adete 5-7 gün varken kandan öğrenen 3 gün varken idrardan öğrenen var

İlişki üzerinden 12 gün geçmesi gerek diyorlar ama şu erken-geç döllenme olayı yüzünden sanırım..adete 5-7 gün varken kandan öğrenen 3 gün varken idrardan öğrenen var
Napiyim yani ben simdi. Aslinda Kanda cikar diyince cesaretkm kirildi ya yoks diye ama bende hic bi belirti yok bu normal mi ols blee

cnm ağustosta olodu doktorum bir adet dönemi sonra deneyebilirsinz bi sıkıntınız yok dedi sende üzülme olur emin ol bnde kan pıhtılaşması çıktı bebeğim ondan düşmüş doğsa bile sakat olurmuş rabbim bir dert veriyorsa emin ol çok büyük hayrı var
rabbim 2. cocugu sag salim kucagına almayı nasip etsin canım allahtan ümit kesilmez dediğin gibi herseyde bi hayr var bizde kavuscaz insallah bigün bebişlerimize

Napiyim yani ben simdi. Aslinda Kanda cikar diyince cesaretkm kirildi ya yoks diye ama bende hic bi belirti yok bu normal mi ols blee
Benim 8 gün var ve hiç belirti yok gerçi olsa bile burda kan testi imkanım yok yaptirsam sonuçlar 10 gün sonra gelir o zamana kadar da zaten belli olur :-) kendin bilirsin canım az daha sabret derim .... Ben günüm geçerse yapacağım testi ahdim var :-P

Bende aldm testi bayram gunu nobrtci eczane bulamam aman evde bulunsun diye ama duramiyorum ki sanki baksam ckkicak gibi ama sonra geri dayaniyorum. Ortalama ayni zamana denk geliyoruz sanrim.

Bende aldm testi bayram gunu nobrtci eczane bulamam aman evde bulunsun diye ama duramiyorum ki sanki bak
Benim 8 gün var ve hiç belirti yok gerçi olsa bile burda kan testi imkanım yok yaptirsam sonuçlar 10 gün sonra gelir o zamana kadar da zaten belli olur :-) kendin bilirsin canım az daha sabret derim .... Ben günüm geçerse yapacağım testi ahdim var :p

Bende aldm testi bayram gunu nobrtci eczane bulamam aman evde bulunsun diye ama duramiyorum ki sanki baksam ckkicak gibi ama sonra geri dayaniyorum. Ortalama ayni zamana denk geliyoruz sanrim.

Kizlar bugün goguslerimde inanılmaz derecede sizi var özellikle yürürken daha şiddetleniyor. Son 3 gün :eek:

İnşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hayirlisiyla :KK46:

rabbim 2. cocugu sag salim kucagına almayı nasip etsin canım allahtan ümit kesilmez dediğin gibi herseyde bi hayr var bizde kavuscaz insallah bigün bebişlerimize
tabi ya şu mübarek cuma günü hamiş olan kızlarda bize dua etsn allahında izniyle olacak ben öyle inanıyorum ;)

Ins vardir bebiss
tabi ya şu mübarek cuma günü hamiş olan kızlarda bize dua etsn allahında izniyle olacak ben öyle inanıyorum :KK66:
evet hamilenin duaları kabul olurmuş ablam hamile 2. cocuga ve ilk denemede kaldı bana dua et dedim insallah bu mübarek günde dualar kabul olur bizde hamile olur o muhtesem duyguyu anneliği tadarız aminnn

evet hamilenin duaları kabul olurmuş ablam hamile 2. cocuga ve ilk denemede kaldı bana dua et dedim insallah bu mübarek günde dualar kabul olur bizde hamile olur o muhtesem duyguyu anneliği tadarız aminnn
tabi ya allahım kimseyi isteyen kimseyi daha doğrusu bu duygudan mahrum etmesn ;)

ben de tam 1 yıllık evliyim 19 yasına gecen ay girdim canım :)

ben de tam 1 yıllık evliyim 19 yasına gecen ay girdim canım :)
daha küçükmüşsün sen ooo daha önnde var yıllar hiç stres yapma sen hamile kalırsın tatlım bu ay olmazsa bile :)

agzından bal damlıyo valla yaşımdan dolayı şanslıyım sanırım ama herkes hani bebek diyip duruyo eşimde kız bebek hastası kız erkek benm icin farktmıyo saglıklı olsu diyorum hep ama eşimde isteyip olmayınca kendimi beceriksiz hissediyorum eşim 23 yasında daha genciz insallah olur diyorum seninde olur insallah hamiş haberlerine seviniyorum valla sennde olur sıkma canını gelsin bebişleriz artıkk :)

agzından bal damlıyo valla yaşımdan dolayı şanslıyım sanırım ama herkes hani bebek diyip duruyo eşimde kız bebek hastası kız erkek benm icin farktmıyo saglıklı olsu diyorum hep ama eşimde isteyip olmayınca kendimi beceriksiz hissediyorum eşim 23 yasında daha genciz insallah olur diyorum seninde olur insallah hamiş haberlerine seviniyorum valla sennde olur sıkma canını gelsin bebişleriz artıkk :)
ay sen eşine bakma bnm eşimde 2 yıl hiç istemedi hem kendi kariyer peşindeydi işleri yoğundu hem bnm okulum vardı şimdide o hevesli ama tevekkül ediyoruz bir kere oldu onu gördük en azından düştü ama bebek sahibi olabiliyoruz onu biliyorum ne onda ne bende sıkıntı yok artık mecbur rabbimn vereceği zamanı bekleyeceğiz içini rahat tut olur allah istedikten snra hemen olur ol der ve olur ;)

Back