• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim'de çifte bayram yapmak isteyenler buraya!!!

Ben de geldiiimm kızlaaar:KK25:Ahh benim de gönlümden geçen çifte bayram, Allah nasip eder inşallah bekleyen herkese.Benim adetime de 10-11 gün var bakalım bu ay ne olacak..Önemli günleri yakalıyorsun olmuyor yakalamıyorsun olmuyor çözemedim yaa..Biz beceremiyoruz bu işi galiba:KK12:
Çifte çifte bayramlarrrrrr...belki de çifte bebislerrrrrrr ;-)

hepimizin ekim ayı uğur ayı olsun inşşşş art arda hamiş olduğumuzu yazalım :)

Bence kendimize haksızlık etmeyelim kızlar bizim beceriksizligimiz değil de nasip işte... Herşeyin zamanı var demekki
Yanlış anlaşılma oldu canım afedersin, ben eşimle bizi kastettim beceremiyoruz bu işi diye:KK48:
Haklısın elbette nasipten öte köy yok Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

kızlarr bende 1 ekimi bekliyorum inşallah adet olmam bebek gelir daha 5 gün var kasıklarım batışıyo ve arada 1 2 dakika agrır gibi olup geciyo bide 10 gündür göğüsler felaket acıyor yaa inşallah hamileyimdir allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin inşallah beklemek zor :(

kızlarr bende 1 ekimi bekliyorum inşallah adet olmam bebek gelir daha 5 gün var kasıklarım batışıyo ve arada 1 2 dakika agrır gibi olup geciyo bide 10 gündür göğüsler felaket acıyor yaa inşallah hamileyimdir allah isteyen herkese kısa zamanda nasip etsin inşallah beklemek zor :KK43:
hadi inş :)

bende bi ümitsizlik var ama sanki hic hamile kalamicakmışım gibi kendimi kötü hissediyorumm 7 ay oldu daha tık yokk :KK43:
rabbim ne zmn nasip ettiyse o zmn kafana takmazsan olur cnm bnm valla bnde bir düşük yaptım bakalım tekrar istiyorum rabbim inş annelik duygusunu isteyen herkese nasip eder ;)

kafaya takmicam diyorum kendimi bu sitede buluyorum artık bunalıma girdim valla takmamak elde değil ki sende inşallah bebişine biranönce kavuşursun canımm rabbım nezaman isterse ozaman oluyo biliyorum ama işte bu sabırsızlık böle bunalıma sokuyor insanı

kafaya takmicam diyorum kendimi bu sitede buluyorum artık bunalıma girdim valla takmamak elde değil ki sende inşallah bebişine biranönce kavuşursun canımm rabbım nezaman isterse ozaman oluyo biliyorum ama işte bu sabırsızlık böle bunalıma sokuyor insanı
bilmem mi bnm düşük olan ilk seferde oldu bu ay olmayınca üzüldüm ama tevekkül önmli hadi inş birbirmize veririz bu gzl haberi :)

canım hayrlısı herseyin ne zaman düşük oldu üzme kendini rabbimin izniyle tekrar hamile kalırsın en azından hamile kalabiliyosun canum olur inşallah hepberaber kavuşuruz bebişlerimize :)

canım hayrlısı herseyin ne zaman düşük oldu üzme kendini rabbimin izniyle tekrar hamile kalırsın en azından hamile kalabiliyosun canum olur inşallah hepberaber kavuşuruz bebişlerimize :)
cnm ağustosta olodu doktorum bir adet dönemi sonra deneyebilirsinz bi sıkıntınız yok dedi sende üzülme olur emin ol bnde kan pıhtılaşması çıktı bebeğim ondan düşmüş doğsa bile sakat olurmuş rabbim bir dert veriyorsa emin ol çok büyük hayrı var

Benimde bat 19 ekim yumurtlamam da bayrama denk geliyo tatilde bol bol çalısma olur artık bugün de adetim bitti yarından itibaren çalışmalara kaldığımız yerden devam edecez inşallah ekim ayı dikim ayı olur hepimiz için:)

Evet canım ben gecen sene 53 kg dum 63 kg ya çıktım 1 defa kullandim ilacların etkisindenmi oldu anlamadım ama çatlatma ignesini kullananlar genelde öyle diyorlar :)
Benim ablam 2 yıl tedavi gördü catlatma iğnesi olmuştu 70 den 83 e çıktı..
Dün biz Ales basvurusuna il merkezine gitmiştik doktora gittik zannetmiş çok üzülmüş tedavi başladık diye... Ben tedavi oldum yine de 3 yıl sonunda oldu zamanı varmış demekki şimdiki aklim olsa ugrasmazdim çok kilo aldım dedi...nasihat etti yani
Rabbim bizleri bekletmeden verir inşallah

Bende bayrami bekleyenlerdenim 5 eylul regl gunm test yapsam cikmaz mi simdi bi belirtide yok zaten :(
Kan testindedemi cikmaazz

Bende bayrami bekleyenlerdenim 5 eylul regl gunm test yapsam cikmaz mi simdi bi belirtide yok zaten :KK43:
Kan testindedemi cikmaazz

Canim kan testi için beklemene gerek yok yaptırabilirsin idrar testi için adetinin geçmesini bekle cnm

Back