Merhaba kizlar bende ekimde anne olmak istiyorum insallah bat 1 ekim bekliorum ma umudum yok gibi
ben 7 aydır sabırsızlanıyoru sen 5 yıl diyosun canımm rabbim sanda nasip etsin biranonce 5 yıl uzun bi zaman kontrole gtmişşindir mutlaka neden 5 yıldır olmuyoki bi sorun yoktur insallahAynen cnm önünde güzel zamanlar var hayirlisiyla inşallah olur ben 5 senedir bekliyorum
hatta doğdu eve getirdik bize böle sert sert baktıresimdeki gül güzeli yavrum
beklemek gercekten zor
ben 7 aydır sabırsızlanıyoru sen 5 yıl diyosun canımm rabbim sanda nasip etsin biranonce 5 yıl uzun bi zaman kontrole gtmişşindir mutlaka neden 5 yıldır olmuyoki bi sorun yoktur insallah
Niye umudun yok ? Bi sorun mu varMerhaba kizlar bende ekimde anne olmak istiyorum insallah bat 1 ekim bekliorum ma umudum yok gibi
sennde olur inş cnm bnm sende üzülme allah büyük bnm ablamın arkadaşı kadın 15 sene denemediği yöntem kalmadı tüp bebek yaptı tutmadı kaç kere hemde en sonunda 15 sene snra kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2. çocuğu bile oldu demek zmanı o zmnmış sen inş o kadar beklemez yakın zmnda göbüş dolar bebişle :)Aynen cnm önünde güzel zamanlar var hayirlisiyla inşallah olur ben 5 senedir bekliyorum
ben forumlarda cok gördüm polistik overi olup hamile kalan canım sogan kürü denesene polistik overe iyi gelio ve hamile kalan cok duyudum denemekten hic zarar gelmezPolikistik over var cnm o yüzden düzensiz regl oluyorum. Ameliyat oldum gecen sene her ay umutla bekliyoruz. Doktorum supriz yapacak dio ama bakalım hayirlisi
sennde olur inş cnm bnm sende üzülme allah büyük bnm ablamın arkadaşı kadın 15 sene denemediği yöntem kalmadı tüp bebek yaptı tutmadı kaç kere hemde en sonunda 15 sene snra kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2. çocuğu bile oldu demek zmanı o zmnmış sen inş o kadar beklemez yakın zmnda göbüş dolar bebişle :)
ben forumlarda cok gördüm polistik overi olup hamile kalan canım sogan kürü denesene polistik overe iyi gelio ve hamile kalan cok duyudum denemekten hic zarar gelmez
Amin insallah olur kesinliikle hersey yoluna girecek insallah bende evladimi kucagima alicam insallahHic bir zaman umudunu kaybetme bu da bir sinav bence sabırla bekle cnm Allahın izniyle dualarimiz kabul olur inşallah morolini bozma bence
Hasta olacakmisim gibi hissediyorum o yuzdenNiye umudun yok ? Bi sorun mu var
ay sen eşine bakma bnm eşimde 2 yıl hiç istemedi hem kendi kariyer peşindeydi işleri yoğundu hem bnm okulum vardı şimdide o hevesli ama tevekkül ediyoruz bir kere oldu onu gördük en azından düştü ama bebek sahibi olabiliyoruz onu biliyorum ne onda ne bende sıkıntı yok artık mecbur rabbimn vereceği zamanı bekleyeceğiz içini rahat tut olur allah istedikten snra hemen olur ol der ve olur
bende 1 ekim bekliyorum adet belirtilerim var hasta olcakmısım gibi hissediyorum ama bi yandanda ya bebiş varsa demektende alıkoyamıyorum kendimi insallah bebişlerimz gelirr :)Hasta olacakmisim gibi hissediyorum o yuzdentest yapmaya da cesaret edemiyorum
bazen hamilelik belirtileri adetle aynı olabiliyor hadi inş bebiştirbende 1 ekim bekliyorum adet belirtilerim var hasta olcakmısım gibi hissediyorum ama bi yandanda ya bebiş varsa demektende alıkoyamıyorum kendimi insallah bebişlerimz gelirr :)
Ben dayanamadim kan testi yaptirdim malesef kocaaman bir 0 negatifi gordumbende 1 ekim bekliyorum adet belirtilerim var hasta olcakmısım gibi hissediyorum ama bi yandanda ya bebiş varsa demektende alıkoyamıyorum kendimi insallah bebişlerimz gelirr :)
şu negatiflerden nefret ediyorum canım olun sıkma yinede sen cannı bu ay olmazda diğer ay yine devamm calışmalaraBen dayanamadim kan testi yaptirdim malesef kocaaman bir 0 negatifi gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?