ekim'de çifte bayram yapmak isteyenler buraya!!!

Merhaba kizlar bende ekimde anne olmak istiyorum insallah bat 1 ekim bekliorum ma umudum yok gibi

cnmm inş yaparsın ben geçen sene 4 ekimde doğm yapmıştım Allhım nasip eder inş

hatta doğdu eve getirdik bize böle sert sert baktı resimdeki gül güzeli yavrum

Merhaba kizlar bende ekimde anne olmak istiyorum insallah bat 1 ekim bekliorum ma umudum yok gibi

Hic bir zaman umudunu kaybetme bu da bir sinav bence sabırla bekle cnm Allahın izniyle dualarimiz kabul olur inşallah morolini bozma bence

beklemek gercekten zor
Aynen cnm önünde güzel zamanlar var hayirlisiyla inşallah olur ben 5 senedir bekliyorum
ben 7 aydır sabırsızlanıyoru sen 5 yıl diyosun canımm rabbim sanda nasip etsin biranonce 5 yıl uzun bi zaman kontrole gtmişşindir mutlaka neden 5 yıldır olmuyoki bi sorun yoktur insallah

beklemek gercekten zor

ben 7 aydır sabırsızlanıyoru sen 5 yıl diyosun canımm rabbim sanda nasip etsin biranonce 5 yıl uzun bi zaman kontrole gtmişşindir mutlaka neden 5 yıldır olmuyoki bi sorun yoktur insallah

Polikistik over var cnm o yüzden düzensiz regl oluyorum. Ameliyat oldum gecen sene her ay umutla bekliyoruz. Doktorum supriz yapacak dio ama bakalım hayirlisi

Aynen cnm önünde güzel zamanlar var hayirlisiyla inşallah olur ben 5 senedir bekliyorum
sennde olur inş cnm bnm sende üzülme allah büyük bnm ablamın arkadaşı kadın 15 sene denemediği yöntem kalmadı tüp bebek yaptı tutmadı kaç kere hemde en sonunda 15 sene snra kendiliğinden hamile kaldı şimdi 2. çocuğu bile oldu demek zmanı o zmnmış sen inş o kadar beklemez yakın zmnda göbüş dolar bebişle :)

Polikistik over var cnm o yüzden düzensiz regl oluyorum. Ameliyat oldum gecen sene her ay umutla bekliyoruz. Doktorum supriz yapacak dio ama bakalım hayirlisi
ben forumlarda cok gördüm polistik overi olup hamile kalan canım sogan kürü denesene polistik overe iyi gelio ve hamile kalan cok duyudum denemekten hic zarar gelmez

Amin cnm inşallah herkesin göbeği dolar

ben forumlarda cok gördüm polistik overi olup hamile kalan canım sogan kürü denesene polistik overe iyi gelio ve hamile kalan cok duyudum denemekten hic zarar gelmez

Bende denedim 1ay ama regl olursam tekrar denicem 4 ay inşallah banada faydası dokunur :)

Hic bir zaman umudunu kaybetme bu da bir sinav bence sabırla bekle cnm Allahın izniyle dualarimiz kabul olur inşallah morolini bozma bence
Amin insallah olur kesinliikle hersey yoluna girecek insallah bende evladimi kucagima alicam insallah

Hasta olacakmisim gibi hissediyorum o yuzden test yapmaya da cesaret edemiyorum
bende 1 ekim bekliyorum adet belirtilerim var hasta olcakmısım gibi hissediyorum ama bi yandanda ya bebiş varsa demektende alıkoyamıyorum kendimi insallah bebişlerimz gelirr :)

bende 1 ekim bekliyorum adet belirtilerim var hasta olcakmısım gibi hissediyorum ama bi yandanda ya bebiş varsa demektende alıkoyamıyorum kendimi insallah bebişlerimz gelirr :)
bazen hamilelik belirtileri adetle aynı olabiliyor hadi inş bebiştir bn bile adet görmeme rağmen acaba üstüne mi görüyorum diorum hadi hayırlısı

Ben dayanamadim kan testi yaptirdim malesef kocaaman bir 0 negatifi gordum

Arkadaşlar mide batmasına ne iyi gelir? Ya kaç gündür sırtıma kalbime kadar vuran bi batma ve acı var gaz mi sıkıştırıyor anlamadım ne yesem hemen başlıyor bıçak gibi :-( ülser mi oldum ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…