Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok benmkini o sekilde yaptilar anlamadm işini biliyordr heralde bde herkeste farkli gelisiyordr
Bende ilk defa duydum sonra catlatma iğnesini genelde catlatmadan 36 saat sonra aşılama bnm 3 ude öyle oldu zaten o iğne yumurtayı catlatana kdr spermler etkinliğini kaybeder ikisinin canlı kalma sureleri aynı değil ki

Sperm vucutta 6 gun kalabiliyo dye biliyorum bde benm cok buyuk bi sorunm yoktu ondan heralde bilmiyormki ama teste gttigmde doktora bunuda sorcam mutlaka

Sperm vucutta 6 gun kalabiliyo dye biliyorum bde benm cok buyuk bi sorunm yoktu ondan heralde bilmiyormki ama teste gttigmde doktora bunuda sorcam mutlaka
Hayır canm 6 gün değil spermler en fazla 36 ile 48 arası yumurtada patladıktan sonra en fazla 48 saat canlı kalıyor

Tebrikler belirtilerini yazarmisin
Tesekkur ederim canim.darisi isteyen herkesin basina.asilamanin ilk haftasi herkesde oldugu gibi siskinlik kasik agrilari falan.ikinci hafta mide yanmasi mide bulantisi tavuktan tiksindim mesela yiyemedim yemek gormek istemedim ki yemeyi cok severim.sonra sabaha karsi gaz sikismalari sag tarafimda agri sanki balon var sis patlayacak gibiydi.bel agrisi halsizlik bugun de sabaha kadar gaz sancim vardi agzimin tadi aci zehir gibi.kasikta ignelenme benim belirtiler erken basladi galiba.

kızlar benimde cuma test günüm ama bugün bi yorgunluk başladı bnde birde kasıklarda batma var. aaacaba progestan kullanıyorum onun yan etkileri olabilir mi heyecandan meraktan patlıcam ;)))

kızlar benimde cuma test günüm ama bugün bi yorgunluk başladı bnde birde kasıklarda batma var. aaacaba progestan kullanıyorum onun yan etkileri olabilir mi heyecandan meraktan patlıcam :KK66:))
İnsallh pozitiftir canım.bu sefer baya ağır geçiyor ağrılar fln çok sanırım.ben iki asilamayi ardarda yaptırdım diye öyle oldu

kızlar benimde cuma test günüm ama bugün bi yorgunluk başladı bnde birde kasıklarda batma var. aaacaba progestan kullanıyorum onun yan etkileri olabilir mi heyecandan meraktan patlıcam :KK66:))
merhaba cuma kaç gün olacak senin benim 15.gün oluyor ozamana kadar adet olmassam pazartesi giderim doktora diye düşünüyorum doktorum on gün sonra gel dedi bu gün 11 genede beklemek istiyorum kasıklarım sürekli batıyor hafif hafif sarımtırak akıntım var miğdemde ara ara bulantımı desem yanmamı cözemedim dün pırasa pişirirken koku çok rahatsız etti birazda psikolojik olabilir ama üç gündür çok fena acıkıyorum yemekten iki saat sonra bile bişey yememiş gibi açlık hissediyorum geceyarısı bile he bide bana herangi bir ilaç vermediler aşılamadan sonra progestan vs

aşılama yaptıran arkadaşlar cvp yazarsanız sevinirim. Aşılamanız kaçıncı günde yapıldı? Yumurtalarınız nezaman belli bir büyüklüğe geldi kaçıncı günde çatlatma iğneniz vuruldu. Belki adet aralığına göre değişiodur bu ama yinede sizlerden bilgi almak istedim. Ben 28 günde bi oluyorum 31 kasım 2.gündü klomen kullanıyorum doktor kontrollerinede gidiyorum.
merhaba canım bende 28 günde adet oluyorum adetin üçüncü günü alttan ultrasona girdim akşamına yumurta geliştirici menagon iğneye başladım beş iğne kullandım kontrole gittim iki yumurtam gelişti biri 14 ml diğeri 16 ml üç gün daha kullandım tekrar gittim biri 17 biri 17 buçuk mil bi tane daha büyümüş 14 ml bir gün sonra tekrar çağırdılar tekrar kaç olmuş söylemeden bu günde iğneni ol yarın çatlatma iğneni dediler 36 saat sonrası aşılama toplamında 9 tane menagon iğne oldum iki tanede pregnly çatlatma iğnesi aşılama olalı bu gün 11 gün bitiyor adet olacakmışım gibi kasıklarımda batmalar hareketlilik var göğüslerimde sürekli hassasiyet hep var doktorum 10 gün sonra gel dedi ama bekleyim cumaya kadar 15 gün oluyor pazartesi giderim doktora eğer adet olmassam diyorum

Merhaba arkadaşlar konunun ilk sayfalarına bakarsanız ismimi görebilirsiniz bende ekimde aşılama macerasına başlayanlardanım.
Puregon iğne 50 lik kullandım 10 gün boyunca 19mmlik iki yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesinide oldum 36saat sonrasında da aşılamam yapılacaktı .çatlatma iğnesini olmadan birkaç saat önce ciddi kasık ağrıları yaşadım böyle olunca yumurtaların çatlamış olabiliceğini forum sayfalarında okumuştum. Nitekim öyle olmuş dr aşılama için geç kaldığımızı söyledi artık şansa normal ilişkiyle tutarsa tutar dedi.. Bende aşılama olayına baya bi konsantre olmuştum. Hayırlısı bu ayda boş geçti dedim kendi kendime. Adetn 28 günü idrar testiyle öğrendim hamile oldupumu. Cumartesi de kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Kalpatışını duymadan emin Olamadım buraya yazmak için kusura bakmayın...
Çok üzülmüştüm aşılamam iptal oldu diye ama bundada bi hayır varmış, Rabbim inşallah sizlerede nasip eder.

merhaba cuma kaç gün olacak senin benim 15.gün oluyor ozamana kadar adet olmassam pazartesi giderim doktora diye düşünüyorum doktorum on gün sonra gel dedi bu gün 11 genede beklemek istiyorum kasıklarım sürekli batıyor hafif hafif sarımtırak akıntım var miğdemde ara ara bulantımı desem yanmamı cözemedim dün pırasa pişirirken koku çok rahatsız etti birazda psikolojik olabilir ama üç gündür çok fena acıkıyorum yemekten iki saat sonra bile bişey yememiş gibi açlık hissediyorum geceyarısı bile he bide bana herangi bir ilaç vermediler aşılamadan sonra progestan vs
cnm inş hamilesindir belirtilerin aynı o yönde bence dua et. neden vermedi ki doktorun genelde pro. herkesten duydum ama bilmiyorum vardır elbet bir bildiği canm yaa. bende sadece kasıkta batma var oda ilk haftaya göre azaldı inanki oda benim umudumu kırıyor yaa :((

merhaba arkadaşlar benim aşılamada12. günüm bu gün ama pempemsi akıntı tuvalet kağıdına geldi heralde devamı gelir durum onu gösteriyor hayırlısı artık

Back
X