- 9 Aralık 2014
- 120
- 24
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canim. Benim test de p.tesi. ben fazla beklemiyorum 12.gun yapturiyorum sali oglen cikmis olur. Insallah cok aramadan kavusuruz bebislerimize..Arkadasslarr test yaptım 14. Gün maleseff negatif beta HCG 0......ilk asilamam tutmadi
Hayirlisi olsun canim. Benim test de p.tesi. ben fazla beklemiyorum 12.gun yapturiyorum sali oglen cikmis olur. Insallah cok aramadan kavusuruz bebislerimize..Arkadasslarr test yaptım 14. Gün maleseff negatif beta HCG 0......ilk asilamam tutmadi
Cok uzuldm ya ins bidahaki asilamaya kalmdn kendinden olurArkadasslarr test yaptım 14. Gün maleseff negatif beta HCG 0......ilk asilamam tutmadi
Bende 11 .gunumde negatif cikti ama umudunu kaybetme belki bu sefer tutmustr daha erkenIdrar testim negatif cikti 11. Gundu. Zaten gogus agrilarim gecmeye basladi. Her zaman boyle olur adet oncesi. Ilk asilamanin tutadigini da boye anlamistim. Cok moral bozucu bir deneyim oluyo asilama. Icindeki acaba umuduna engel olamiyosun. Moralim bozuldu cok. Hakkimizda hayirlisi.. iyi bakin kizlar kendinize..
bencede umudunu kaybetme hemen insallah bebegin seninledirIdrar testim negatif cikti 11. Gundu. Zaten gogus agrilarim gecmeye basladi. Her zaman boyle olur adet oncesi. Ilk asilamanin tutadigini da boye anlamistim. Cok moral bozucu bir deneyim oluyo asilama. Icindeki acaba umuduna engel olamiyosun. Moralim bozuldu cok. Hakkimizda hayirlisi.. iyi bakin kizlar kendinize..
Aynen canım katılıyorum sana tutanların hayırlı olsun bebisleri allah bize de nasip etsin inşallah güzel haberini bekliyorum yarinBen de ayni fikirdeyim. Bu benim 2. Asilamam p.tesi ogrenicem ama tutmadiysa yaptirmiycam bir daha. Yuzde 15 bile degil bence ihtimal. Disaridan takip edenlerin sayisini bilmiyorum ama burda basindan beri yazisan kisi sayisi 10 u gecmistir 1 tane kimyasal disinda tutmadi. Disaridan takip edenlerden 1 kisinininki tuttu ama tutmayan kac bilemiyoruz. Hayirlisi insallah aciklanmayanlarin tutmus olur ama bence olasilik %10 bile yok.
Bende 28 gunde oluyorum adetin 4 .gunu klomene basladm gunde iki tane kullandm 5gun sonra yumurtam istenilen buyukluge ggeldi hemn ertesi gun asilama yaptilar suan 12.gunum carsamba gunu de teste gtcrm cnmaşılama yaptıran arkadaşlar cvp yazarsanız sevinirim. Aşılamanız kaçıncı günde yapıldı? Yumurtalarınız nezaman belli bir büyüklüğe geldi kaçıncı günde çatlatma iğneniz vuruldu. Belki adet aralığına göre değişiodur bu ama yinede sizlerden bilgi almak istedim. Ben 28 günde bi oluyorum 31 kasım 2.gündü klomen kullanıyorum doktor kontrollerinede gidiyorum.
aşılama kaçıncı gün yapıldı peki hatırlıyomusun.Bende 28 gunde oluyorum adetin 4 .gunu klomene basladm gunde iki tane kullandm 5gun sonra yumurtam istenilen buyukluge ggeldi hemn ertesi gun asilama yaptilar suan 12.gunum carsamba gunu de teste gtcrm cnm
Adetin 9 .gunum asilama yapildi ilk asilamam 1 yillik evliyim ilk defa basladk yumurtalar iyi gelisti 19 mm faln hemn yapildi asilama yapildiktan 15 dk sonrada catlatma ignesi vuruldu yarm saat dinlenip kalktm ins tutmustraşılama kaçıncı gün yapıldı peki hatırlıyomusun.
kaçıncı aşılaman bu ilk mi?buarada sonuç istediğin gibi olurrr inşallah:)
Ins olur cnm merak etmeben adetin 2günü gittik doktora klomen verdi kullandm 10 tablet. 5gün sonrası için kontrole çağırdı iyi olduğunu söyledi yumurtalar var ama kaç tane yada hangi büyüklükte bişe demedi. 4gün sonraya randevu verdi yane bugüne.klomen verdi yine 10 tablet 8 tane içtim şimdilk ahh nezaman yapılacak sabırsızlıkla bekliyorum:=)
yanlız çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapılıo. hem internette okuduklarım hemde doktorumun söylediği o yönde?Adetin 9 .gunum asilama yapildi ilk asilamam 1 yillik evliyim ilk defa basladk yumurtalar iyi gelisti 19 mm faln hemn yapildi asilama yapildiktan 15 dk sonrada catlatma ignesi vuruldu yarm saat dinlenip kalktm ins tutmustr
Yok benmkini o sekilde yaptilar anlamadm işini biliyordr heralde bde herkeste farkli gelisiyordryanlız çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapılıo. hem internette okuduklarım hemde doktorumun söylediği o yönde?