koyu kahve gibi ama peçeteye silince akma yok iç çamaşırıma geçmedi daha ama sancı vuruyor sende durumlar nerengi ne akıntı gbimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyu kahve gibi ama peçeteye silince akma yok iç çamaşırıma geçmedi daha ama sancı vuruyor sende durumlar nerengi ne akıntı gbimi
benimde dün aynısı oldu biliyormusun akıntı gibi peteceye geldi çamaşırda bişi yok ama benimki açık kahve yani sütlü kahve rengi gibi bişi normalda sarımtırak gelirdi o bi tek dün kahverengimsi geldi bende anlam veremedim :S kıst diye araştırdığım kadarışla kist olabilir yazıyor adetine kaç gün var cnmkoyu kahve gibi ama peçeteye silince akma yok iç çamaşırıma geçmedi daha ama sancı vuruyor sende durumlar ne
adetime daha iki gün var normalde 28 günde adet olurum bu gün normal adet haline geldi öylen sonrası göğüslerim hala hassasiyet devam yarın tekrar hastaneye gidicem sil baştan başa döndük bakalım ne diycek doktor yeniden başlayacakmıyız bakalım hayırlısıbenimde dün aynısı oldu biliyormusun akıntı gibi peteceye geldi çamaşırda bişi yok ama benimki açık kahve yani sütlü kahve rengi gibi bişi normalda sarımtırak gelirdi o bi tek dün kahverengimsi geldi bende anlam veremedim :S kıst diye araştırdığım kadarışla kist olabilir yazıyor adetine kaç gün var cnm
canim benimde senin gibi oldu pazar gunu peceteye geliyodu kahve regi pazartesi de aynisi oldu doktorumu aradim kan testi yaptir dedi yaptirdim cikmadi 3.gun kanamam basladi cumartesi cagirdi doktor insallah kist olmazadetime daha iki gün var normalde 28 günde adet olurum bu gün normal adet haline geldi öylen sonrası göğüslerim hala hassasiyet devam yarın tekrar hastaneye gidicem sil baştan başa döndük bakalım ne diycek doktor yeniden başlayacakmıyız bakalım hayırlısı
canim uzulme hakkimizda hayirlisi olsun insallah bir an once olacak bebeklerimizKizlar bende bugun test yaptm benmde ilk asilamam tutmadi test de 1,46cikti adetime 6gun var daha sil bastan olcak sanirim rabbim hepimizn yardimcisi olsn ins
aynen canim :) insallah olacak inaniyorum ama ben direk tup bebege mi gecsem diye dusunuyorum cok sabirsizim vede kararsizim aslinda esim bi kac sene bekleyelim diyo tup bebegi yasim 24 bakalim senin yas kactiIns canm olcakta iste ugrastryorlar inatci evlatlar
inşallah çıkmaz bende bilmiyorum ne çıkıcak kist mist yarın gidicem adetin ikinci günü çağırıyorlarya genelde bakalım tekrar tedavi iğne sürecine girecekmiyiz ara verecekmi doktor bilmiyorum vaktimde kalmadı otuz dokuz yaşımdan şubatın ikisinde gün alıcam tedavileri karşılamıyor bakmıyorlar ondan sonra zaten ilaçlarımı kendim alıyorum bir çocuğum olduğu için ilaçları ödemiyor tedaviyi karşılıyor devlet sadece şubata kadar vaktim var kist felan olmassa tabicanim benimde senin gibi oldu pazar gunu peceteye geliyodu kahve regi pazartesi de aynisi oldu doktorumu aradim kan testi yaptir dedi yaptirdim cikmadi 3.gun kanamam basladi cumartesi cagirdi doktor insallah kist olmaz![]()
ne yaptın bi haber çıkmadı senden bu gün devam ettimi lekelenmenbenimde dün aynısı oldu biliyormusun akıntı gibi peteceye geldi çamaşırda bişi yok ama benimki açık kahve yani sütlü kahve rengi gibi bişi normalda sarımtırak gelirdi o bi tek dün kahverengimsi geldi bende anlam veremedim :S kıst diye araştırdığım kadarışla kist olabilir yazıyor adetine kaç gün var cnm
bişi anlamadm agrım var adet olcakmısım gbi agrılarım var akıntım tekrar sarımsı oldu eski halini aldı yani ama smdi aksam yine kahve gbi akıntı ama yine cokk az. sen naptın cnmne yaptın bi haber çıkmadı senden bu gün devam ettimi lekelenmen
bişey yapmadım bu gün yoğun bir şekilde adet oldum yarın ikinci gün gidicem hastaneye eğer ara verelim demezlerse tekrar iğnelere başlamak istiyorum umut kalana kadar emek kalsın diyorum bakalım doktor ne diyecekbişi anlamadm agrım var adet olcakmısım gbi agrılarım var akıntım tekrar sarımsı oldu eski halini aldı yani ama smdi aksam yine kahve gbi akıntı ama yine cokk az. sen naptın cnm
26 benm yasim canmaynen canim :) insallah olacak inaniyorum ama ben direk tup bebege mi gecsem diye dusunuyorum cok sabirsizim vede kararsizim aslinda esim bi kac sene bekleyelim diyo tup bebegi yasim 24 bakalim senin yas kacti
doktora gidince de buraya yaz cnm haberlerini bekliyorum. hayırlısı olsun her zaman olmayınca napalım önümüzdeki aylara bakıcaz bende pek durmak istemiyorum yani beklemek yerine tedaviye devam etmek daha mantıklı geliyor bana da ama bakalım dr. ne diylecek bende bekliyorum artık adeti yaa gelecek sankibişey yapmadım bu gün yoğun bir şekilde adet oldum yarın ikinci gün gidicem hastaneye eğer ara verelim demezlerse tekrar iğnelere başlamak istiyorum umut kalana kadar emek kalsın diyorum bakalım doktor ne diyecek
canim beni de bilgilendir doktora gidecekmisin tekrar ben ctesi bi gidecegim26 benm yasim canm
iyi akşamlar bu gün gittimdoktora test istedi bende adet olduğumu söyleyince olsun negatifi görmeden bişey yapamayız dedi test yaptırdım zaten negatif yarın tekrar gidicem başlayabiliriz tedaviye dedi duruma göre yarın karar veririz dedi yarın akşam başlarsın iğnelere dedi sen ne yaptın varmı bir durum yarın test günündüdoktora gidince de buraya yaz cnm haberlerini bekliyorum. hayırlısı olsun her zaman olmayınca napalım önümüzdeki aylara bakıcaz bende pek durmak istemiyorum yani beklemek yerine tedaviye devam etmek daha mantıklı geliyor bana da ama bakalım dr. ne diylecek bende bekliyorum artık adeti yaa gelecek sanki
canım ne oldu senin durumun ? kan değerin artmış mı?
bende hala kanama olmadı. hcg sıfırlanmıştır sanırım benim ama kan vermeye gitmedim artık , kevgire döndü kollarım. önümüzdeki hafta da kanama olmazsa bir doktorla görüşürüm artık.
AKŞAM test yaptırmaya gidicem canm kan testi yaptırıcam ama kaç gündür kasık karın ağrısı çekiyorum yani anlamadım neden böyle kistten korkuyorum hakkımızda hayrlısı olsun inş sen ne düşünüyorsun tedavi içiniyi akşamlar bu gün gittimdoktora test istedi bende adet olduğumu söyleyince olsun negatifi görmeden bişey yapamayız dedi test yaptırdım zaten negatif yarın tekrar gidicem başlayabiliriz tedaviye dedi duruma göre yarın karar veririz dedi yarın akşam başlarsın iğnelere dedi sen ne yaptın varmı bir durum yarın test günündü