- 26 Ekim 2015
- 282
- 182
- 103
- 36
Tekrardan cagirdi zaten gtcem cnm adetimi bekliyorum suancanim beni de bilgilendir doktora gidecekmisin tekrar ben ctesi bi gidecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrardan cagirdi zaten gtcem cnm adetimi bekliyorum suancanim beni de bilgilendir doktora gidecekmisin tekrar ben ctesi bi gidecegim
AKŞAM test yaptırmaya gidicem canm kan testi yaptırıcam ama kaç gündür kasık karın ağrısı çekiyorum yani anlamadım neden böyle kistten korkuyorum hakkımızda hayrlısı olsun inş sen ne düşünüyorsun tedavi için
napalım aynen devam heşeye sil baştan yaptık bu gün gittim doktora kist felan olmamış temiz dedi bu gün iğnelere başlayalım dedi aynı dozda az sonra ilk iğneyi vurunmaya gideceğimAKŞAM test yaptırmaya gidicem canm kan testi yaptırıcam ama kaç gündür kasık karın ağrısı çekiyorum yani anlamadım neden böyle kistten korkuyorum hakkımızda hayrlısı olsun inş sen ne düşünüyorsun tedavi için
Kızlar ekim ayında aşılaması tutan yok mu hiç ? Bizlere umut olun şütfen kasım ayında aşılama yaptıranlar fırmuna bekliyoruz sizleri http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ma-yaptiracaklar.872979/page-26#post-43526309
malesef ekim fiyasko kasıma da başlıyoruz sonumuz hayrolaKızlar ekim ayında aşılaması tutan yok mu hiç ? Bizlere umut olun şütfen kasım ayında aşılama yaptıranlar fırmuna bekliyoruz sizleri http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ma-yaptiracaklar.872979/page-26#post-43526309
üzüldüm aynı kaderi paylaştık desene. tam tuttu aşılama diye sevinemeden düşürdük. giden para olsun , başka derdimiz olmasın.Malesef değerim düştü. Doktora da gitmedim. Moralim bozuktu. Araştırmadan sıra aldım. Artık yeni bir doktora başlıcam. Hakkımızda hayırlısı. Gitti 1500 lira :))
anladim canim hakkinda hayirlisi olsunTekrardan cagirdi zaten gtcem cnm adetimi bekliyorum suan
naptın seni merak ediyorum güzel haberler ver inşallahAKŞAM test yaptırmaya gidicem canm kan testi yaptırıcam ama kaç gündür kasık karın ağrısı çekiyorum yani anlamadım neden böyle kistten korkuyorum hakkımızda hayrlısı olsun inş sen ne düşünüyorsun tedavi için
Amin cnm hepimiz içinanladim canim hakkinda hayirlisi olsun
Canim benimki tutmadı malesef ocakta tüp bebek yapıcaz inşallah. ..sen naptinZ Zeynep8987 canm naptin asilaman sonuçlandımi?
cnm ben asılamadan sonraki 13. gün kan testi yaptrdım 12.52 cıktı degerim dr bu düşük bi deger ama yinede hamile görünüyorsun dedi. bugün yine test yaptım yani 14. günüm bu kez degerim tam 12 cıktı anlamadm azda olsa düşmüş deger ama olmadı sanırım kafam karışık bu ne demek anlamadımnaptın seni merak ediyorum güzel haberler ver inşallah
Adetmi oldun kaçıncı gün oldun canm . bnede pazartesi inşallah test vercem adet olmazsamCanim benimki tutmadı malesef ocakta tüp bebek yapıcaz inşallah. ..sen naptin
üzüldüm aynı kaderi paylaştık desene. tam tuttu aşılama diye sevinemeden düşürdük. giden para olsun , başka derdimiz olmasın.
cnm ben asılamadan sonraki 13. gün kan testi yaptrdım 12.52 cıktı degerim dr bu düşük bi deger ama yinede hamile görünüyorsun dedi. bugün yine test yaptım yani 14. günüm bu kez degerim tam 12 cıktı anlamadm azda olsa düşmüş deger ama olmadı sanırım kafam karışık bu ne demek anlamadım
peki dr ne dedi sana cnm ben bidaha test yaptrmayı düşünmüyorum cnm zaten olmadgı belli ben bu önümüzde ki ay ne yapsam diye düşünüyorumBenim de ilk testimde 12 çıkmıştı. Üç gün sonra 4 çıkmıştı. İnşallah senin değerin yükselir. Pazartesi mi yAptırcan sonraki testi?
Arkadaşlar benim asilamam da ngatif bugün kan verdim
Amin canım inşallahaşılamadan pek yüzü gülen çıkmayacak anlaşılan
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
![]()
canım ilaçlardan değil o , düşük yapıyorsun. düşük kanaması uzun sürüyor benim ilk 1 gün yoğun parça parça geldi sonraki 2 gün kanama devam etti sonra 3-4 gün kahverengi , şuanda da sarı geliyor. adet kanı değil bunlar renginden farklılık sezmiş olman lazım , açık kırmızı taze kan şeklinde olmuştur ilk günler 40 güne kadar bazılarında lekelenme olur, regl olana kadar lekelenmeler olabilir korkulacak birşey yok , 40 günden sonra regl olmadıysan yada için rahat etsin diye düşüğün başladıktan 15-20 gün sonrası doktora gidip içeride parça kalmışmı baktırabilirsin.Nasip kısmet artık. Adetim çok uzun sürdü bnim yaç? 11 günoldu. Hala bitmedi. Korkmaya başladım daha önce hiç böylr bişey olmamıştı. İlaçlardan heralde
bazı hamileliklerde hamileliğin ilk 1 haftası düşük değerlerle dalgalanmalar olabiliyor. bence 2 gün sonra tekrR ölçtür değerin sıfırlanana kadar ölçtürmelisin. düşük değerlerde kimyasal gebelik dışında ani yükselmelerle dış gebelik gibi bir durumda oluşabiliyor dikkat edilmesi hayati tehlike içeren bir durum. şu anki değerle tüp patlaması gibi bir durumla karşılaşmazsın lakin farkketmeden ani yükseliş gösterirse sıkıntı olabilir. düşük değerde dış gebelik olduğu varsayılsa bile herhangi bir tedavi uygulanmıyor kendi kendine vücut atsın diye bekleniyor.peki dr ne dedi sana cnm ben bidaha test yaptrmayı düşünmüyorum cnm zaten olmadgı belli ben bu önümüzde ki ay ne yapsam diye düşünüyorum