• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bi sıkıntı yok canim eşimin morfoloji ve sayıda sıkıntı vardı sayı 18 milyondu 75 milyon oldu..morfoloji 2 ydi ona bakmadik .amin canm sagol
Eşinin değerleri düzeldiyse normal yoldan bile olur aslinda...ama aşılamada da erkek faktörünün olduğu durumlarda şans baya yüksek diye biliyorum...Şansın yüksek bence:KK37:

Arkadaşlar bugün bnm 8. Gün du ama hafif kahverengi akinti geldi sanırım adet olacagim.bu seferde olmadı

HOsgeldin:KK66: hic canin acimiyo merak etme. 3 dk falan suruyo hepi topu anlamiyosun bile. Yalniz idrara sıkısık gitmen gerekiyo aklinda olsun. Ben asilamaya muayene dahil 850 odedim ilaclara da (igne) raporum olmadigi icin 300 TL.

merhaba birsey sorcAM YAA sık sık idrara çık demıssın ben anlamadım asılamadan sonramı sık ıdrara cıkılıyor ben hıc duymamıstım yardımcı olurmusun

slm kızlar bende c.tesi günü aşılama yaptırdım dr 17 gün sonra alırız neticeyi dedi..

HOsgeldin:KK66: hic canin acimiyo merak etme. 3 dk falan suruyo hepi topu anlamiyosun bile. Yalniz idrara sıkısık gitmen gerekiyo aklinda olsun. Ben asilamaya muayene dahil 850 odedim ilaclara da (igne) raporum olmadigi icin 300 TL.
iğne olarak ne kullandın acaba merak ettim

Benim de ignede 6.gunum bugun son igne dr bakti 2 yumurta sagda biri 15 m biru 17m yarin catlatma ignesi pazartesi asilama dedi.12.gun asilama yani erken mi normal mi kizlar bir de yarin e2 ye bakicaz dedi yumurta kalitesine mi bakicak bilmiyorum
doktorun 17 mm gördükten sonra mı çatlatma iğnesi verdi :S

Canim 8. Gun adet için erken ya bence yerleşme kanaması olabilir o umitlendirmeyim ama ben öyle şeyler okudum forumda
BilmiyBilmiyoru canım.inşallah oylede azad azar dvm ediyor afedrsin lavobada peceteye geliyor inşallah dediğin gibi olur

Kizlar bugun son kontrolumu yaptirdim bir tanesi 18.50 iki tanesi 17 civariydi. Catlatma ignesini 12 de olucam. Yumurtalar kucuk gibi geldi. Sizin yumurtalar nasildi?

Back
X