- 26 Ekim 2015
- 282
- 182
- 103
- 36
11 kasimda doktorum davet etti o zamn yapcazhakkimizda hayirlisi olsun ne zaman test yapacaksin :)
bana da 12 gun sonra kan testi yap sonucu ile gel dedi birde asilamanin yapildigi gunu ilk gun olarak mi saymamiz gerekiyor bilemedim11 kasimda doktorum davet etti o zamn yapcaz
Ewet cnm asilama gunu 1.gun olarak geçiyor ins ikimiznde tutmustrbana da 12 gun sonra kan testi yap sonucu ile gel dedi birde asilamanin yapildigi gunu ilk gun olarak mi saymamiz gerekiyor bilemedim
o zaman benim 11.gun yarin kanda baktirmam gerekiyor ama korkuyorum hic icinden gelmiyor negatif olacak diye 1 senedir surekli negatif gormekten cok yoruldum insallah ikimizinde bebisi tutunmustur :)Ewet cnm asilama gunu 1.gun olarak geçiyor ins ikimiznde tutmustr
Ins cnm ins olmustr ikimiznde rabbim yardmcimiz olsn mutlaka beni bilgilendr sonucu olur muo zaman benim 11.gun yarin kanda baktirmam gerekiyor ama korkuyorum hic icinden gelmiyor negatif olacak diye 1 senedir surekli negatif gormekten cok yoruldum insallah ikimizinde bebisi tutunmustur :)
insallah olur bilgilendiririm ama ben pazartesine kadar beklemeyi dusunuyorum o zaman yaptiracagim kan testi cunku 9.gunde erken gosteren hassas testlerden yaptim negatif cikti cok moralim bozuldu yine aynisi yasamaktan korkuyorumIns cnm ins olmustr ikimiznde rabbim yardmcimiz olsn mutlaka beni bilgilendr sonucu olur mu
canım ne oldu senin durumun ? kan değerin artmış mı?Kan tahlili mi yaptırdın? Ben de adet oluyorum. Kan verdim ama artık umudum kalmadı. Nasip kısmet artık hepimiz için
Malesef olmadı benim inşallah sizin güzel haberlerinizi alirimEkimde o kadar kişi asilamaa yaptii gün saydiniz enazndan sonucuda yazında bizede umut olsun yada fazla umutlanmayalim.test yapan bi daha yazmiyo(ben yarın yapicam ne olursa olsun yazicam
Senin sorunun neydi canm uzulme yeni basladysan olur illakiMalesef olmadı benim inşallah sizin güzel haberlerinizi alirim
Benim 3.asilamamdi olmadı tup bebek yapicazSenin sorunun neydi canm uzulme yeni basladysan olur illaki
hakkindan hayirlisi olsun umidini yitirme benim de ilk asilamam tutmadi gibi hissediyorum agrim felan da gitti hic bi belirti yok bugun test gunum cok aci cektim asilamada zor oldu bende birdaha yaptirmam heralde direk tup bebege gecerimMalesef olmadı benim inşallah sizin güzel haberlerinizi alirim
Slm cnm yaptnmi testi sonuc ne yazmadnEkimde o kadar kişi asilamaa yaptii gün saydiniz enazndan sonucuda yazında bizede umut olsun yada fazla umutlanmayalim.test yapan bi daha yazmiyo(ben yarın yapicam ne olursa olsun yazicam
Yok cnm misafirin geldi..yapınca mutlaka yazicamSlm cnm yaptnmi testi sonuc ne yazmadn
Arkadaslar bence asilamayla zaman kaybetmeyin ben 3 kez yaptım negatif ve sadece %10-15 şansımız var hepimizin hakkında hayırlısı olsunhakkindan hayirlisi olsun umidini yitirme benim de ilk asilamam tutmadi gibi hissediyorum agrim felan da gitti hic bi belirti yok bugun test gunum cok aci cektim asilamada zor oldu bende birdaha yaptirmam heralde direk tup bebege gecerim
Ben de ayni fikirdeyim. Bu benim 2. Asilamam p.tesi ogrenicem ama tutmadiysa yaptirmiycam bir daha. Yuzde 15 bile degil bence ihtimal. Disaridan takip edenlerin sayisini bilmiyorum ama burda basindan beri yazisan kisi sayisi 10 u gecmistir 1 tane kimyasal disinda tutmadi. Disaridan takip edenlerden 1 kisinininki tuttu ama tutmayan kac bilemiyoruz. Hayirlisi insallah aciklanmayanlarin tutmus olur ama bence olasilik %10 bile yok.Arkadaslar bence asilamayla zaman kaybetmeyin ben 3 kez yaptım negatif ve sadece %10-15 şansımız var hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?