Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o zaman benim 11.gun yarin kanda baktirmam gerekiyor ama korkuyorum hic icinden gelmiyor negatif olacak diye 1 senedir surekli negatif gormekten cok yoruldum insallah ikimizinde bebisi tutunmustur :)
Ins cnm ins olmustr ikimiznde rabbim yardmcimiz olsn mutlaka beni bilgilendr sonucu olur mu

Ins cnm ins olmustr ikimiznde rabbim yardmcimiz olsn mutlaka beni bilgilendr sonucu olur mu
insallah olur bilgilendiririm ama ben pazartesine kadar beklemeyi dusunuyorum o zaman yaptiracagim kan testi cunku 9.gunde erken gosteren hassas testlerden yaptim negatif cikti cok moralim bozuldu yine aynisi yasamaktan korkuyorum

Kan tahlili mi yaptırdın? Ben de adet oluyorum. Kan verdim ama artık umudum kalmadı. Nasip kısmet artık hepimiz için
canım ne oldu senin durumun ? kan değerin artmış mı?

bende hala kanama olmadı. hcg sıfırlanmıştır sanırım benim ama kan vermeye gitmedim artık , kevgire döndü kollarım. önümüzdeki hafta da kanama olmazsa bir doktorla görüşürüm artık.

Ekimde o kadar kişi asilamaa yaptii gün saydiniz enazndan sonucuda yazında bizede umut olsun yada fazla umutlanmayalim.test yapan bi daha yazmiyo(ben yarın yapicam ne olursa olsun yazicam

Günaydın arkadaşlar benim bugün 4. Günü asilamanin artık gitmiyorum devamlı mutfakta yemk flnda yapıyorum diğerinde 1 hafta yatmistim. Suannayakta durup oturunca karnında bi gaz sıkışması yada bi ağırlık var gibi bisey batıyor belim ve kaşıkların çok agriyo ama en cok ta ayakta kalıp oturunca belim agriyo. Birde göğüslerini çok sizliyor dün akşamdan beri çok arttı oda inşallah hayirlisiyla olur bu sefer

Malesef olmadı benim inşallah sizin güzel haberlerinizi alirim
hakkindan hayirlisi olsun umidini yitirme benim de ilk asilamam tutmadi gibi hissediyorum agrim felan da gitti hic bi belirti yok bugun test gunum cok aci cektim asilamada zor oldu bende birdaha yaptirmam heralde direk tup bebege gecerim

hakkindan hayirlisi olsun umidini yitirme benim de ilk asilamam tutmadi gibi hissediyorum agrim felan da gitti hic bi belirti yok bugun test gunum cok aci cektim asilamada zor oldu bende birdaha yaptirmam heralde direk tup bebege gecerim
Arkadaslar bence asilamayla zaman kaybetmeyin ben 3 kez yaptım negatif ve sadece %10-15 şansımız var hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Arkadaslar bence asilamayla zaman kaybetmeyin ben 3 kez yaptım negatif ve sadece %10-15 şansımız var hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben de ayni fikirdeyim. Bu benim 2. Asilamam p.tesi ogrenicem ama tutmadiysa yaptirmiycam bir daha. Yuzde 15 bile degil bence ihtimal. Disaridan takip edenlerin sayisini bilmiyorum ama burda basindan beri yazisan kisi sayisi 10 u gecmistir 1 tane kimyasal disinda tutmadi. Disaridan takip edenlerden 1 kisinininki tuttu ama tutmayan kac bilemiyoruz. Hayirlisi insallah aciklanmayanlarin tutmus olur ama bence olasilik %10 bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…