Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar aranızda aşılamadan sonra progesteronunu ölçtüren oldu mu? sukedisi sukedisi sen sadece bhcg'ye mi baktırıyosun şu anda. Sormamın sebebi ise bu kimyasal gebeliklerin progesteronla bir ilgilisi var mı? ben aşılamadan 5 gün sonra ölçtürdm progesteron:18,5 , estradiol: 166 , b-hcg:12,12 (tabi çatlatma iğnesinin etkisi bu).
sadece bhcg ye baktırıyorum. progestan jel kulandığım için o değer bende yanlış sonuç verirdi. kimyasal gebeliklerin progestanla ilgisi yok. kimyasal gebelik kromozom bozukluğu , rahime tutunamama, sperm dna hasarıyla alakalı oluyor

sadece bhcg ye baktırıyorum. progestan jel kulandığım için o değer bende yanlış sonuç verirdi. kimyasal gebeliklerin progestanla ilgisi yok. kimyasal gebelik kromozom bozukluğu , rahime tutunamama, sperm dna hasarıyla alakalı oluyor
Dr bana ilacın etkisini ölçmek için gel dedi. ilaçsız halinin en az 10 ilaçlı halinin en az 15 olması gerekiyormuş ondan ölçtürdünüz mü diye merak ettim. Benim 18 çıktı hala çok iyi değil ama idare eder işte..

benim aklımadan çıkmıyor yaa kendimi dinlemekten vazgeçemedim kasıklarımda yani aklım aman ağrıdımı aman batma oldu mu diye diye kafayı yedim benim 5 gün de geçti ama bakalım, bir hafta sonra belirtiler ortaya çıkarmış öyle duydum cnm hakkımızda hayırlısı olsun sen neden aşılama oldun sorun neydi birde aşılamadan sonra hiç akıntın oldu mu yani bugünlerde var mı akıntın canm
nedensiz infertile dediler yaklaşık dört yıldır istiyoruz olmuyor eşimdede bendede bir sorun bulamadılar iki yıl evvel klomenle hamile kaldım nedensiz 12 haftalık düştü yaklaşık altı aydır aşılamayla uğrasıyoruz kist çıktı klomene bağlı üç ay ara verildi kist için doğum kontrol hapı kullandım kist de gitti yaptılar aşılamayı herangi bir akıntı yok şu ana kadar geçen cuma yapıldı bekliyorum ama bu gün kasıklarımdakı şişlik hassasiyet yok oldu eğilip doğrulurken şişlik hassasiyet hissettiriyordu bana bu gün yok göğuslerimde sadece hassasiyet hakkımızda hayırlısı

Dr bana ilacın etkisini ölçmek için gel dedi. ilaçsız halinin en az 10 ilaçlı halinin en az 15 olması gerekiyormuş ondan ölçtürdünüz mü diye merak ettim. Benim 18 çıktı hala çok iyi değil ama idare eder işte..
canım ben aşılamayı devlet hastanesinde yaptırdığım için; aşılamadan 14 gün sonra anca hcg istediler onun dışında hiç bir şeye bakmadılar, aşılamada yumurta çatlamışmı diye bakmadıklarına göre diğer şeyleri istememelerini anlayabiliyorum.

bende 27 ekimde asilama yaptirdim doktorum 12 gun sonra kan testi yaptirmami soyledi ben asilamadan 8 gun sonra(4 ekimde) erken gebelik testi yaptim negatif sizce cok mu erken yaptim :(

bende 27 ekimde asilama yaptirdim doktorum 12 gun sonra kan testi yaptirmami soyledi ben asilamadan 8 gun sonra(4 ekimde) erken gebelik testi yaptim negatif sizce cok mu erken yaptim :KK43:
bence çok erken umutsuzluğa kapılma bekle birazdaha öle yap inşallah hamilesindir hayırlısıyla :)

Slm benmde 10 gunum bas donmesi ve kasiklarda agrim var progestandan kaynakli sanirm istahim artti progestani ben fitil olarak kullaniyorm gunde uc tane oyle onerdiler bana burda sizn yazdgniza gore agizdan aliniyo sanirm

Slm benmde 10 gunum bas donmesi ve kasiklarda agrim var progestandan kaynakli sanirm istahim artti progestani ben fitil olarak kullaniyorm gunde uc tane oyle onerdiler bana burda sizn yazdgniza gore agizdan aliniyo sanirm
canim progestan bas donmesi yapiyor ben agizdan aliyorum 200 mg gunde 2 defa aynen kasik agrisi var bendede

Back
X