Arkadaşlar acil cevap
Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.
merak etme bidaha hic aglamiycam sonuc cikana kadar:)yeter ki onlar benimle kalsın.Merhaba. Ben bisey olacagini sanmiyorum. Cok hizli ve agir hareketlerden kacin yeterli olur. Ama yinede aglama sen uzme onlari da :)
Arkadaşlar acil cevap
Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.
İnşallah canım benim ya ne güzel moral oldun bana... tek dileğim bu inan ki. Umarim sende bebişini görürsün ultrasonda sonrada sağlıcakla geçirirsin hamileligini vvee tabi sonrada gelsin bebisler kucağa. Bu arada sen transferden sonra neler yapmıştın biraz anlatır mısın?canım benim hayırlı olsun bebişlerin.ben inanıyorum sen çifte bayram yapıcaksın.içime öyle dogdu.bende senin gibi çok aglamıştım.ama lütfen üzülmek yok.aglamak yok.bu günlerin tadını çıkar.hele benim son 3 gün yaptıgım sıkıntı ve stresi görseydin.tutmadı,olmadı...her arayan soran arkadaşıma aynı şeyi söylüyodum...bu seferde olmadı sanırım...ama rabbim ol dedi ve oldu.bende şimdi ultrasonda görme stresi yaşıyorum.biz özel anne adaylarıyız.o yüzden her zaman mutlu oluyoruz ve bebişlerimizi üzmüyoruz....allaha emanet olun üçünüzde...
İnşallah canım benim ya ne güzel moral oldun bana... tek dileğim bu inan ki. Umarim sende bebişini görürsün ultrasonda sonrada sağlıcakla geçirirsin hamileligini vvee tabi sonrada gelsin bebisler kucağa. Bu arada sen transferden sonra neler yapmıştın biraz anlatır mısın?
İnşallah canım benim ama kafamda bir sorun var. Akşam çok ağladım sence bebislere bişey olmusmudur?
İnşallah canım benim ya ne güzel moral oldun bana... tek dileğim bu inan ki. Umarim sende bebişini görürsün ultrasonda sonrada sağlıcakla geçirirsin hamileligini vvee tabi sonrada gelsin bebisler kucağa. Bu arada sen transferden sonra neler yapmıştın biraz anlatır mısın?
Sağol canim benim aldim bebeklerimi 2 tanegeri sayım başladı. .. test günüm 17 ekim... Inşallah bebegimim benimle kalır.
canım bnde 2.denemem de yani son tedavimde çok ağladım.yok cnm ya onlar daha yeni tutunmaya rahime yapışmaya çalışıyor henüz senin duygularını hissedemezler...inşallah bu defa seninledir bebeğin.bak 5.gün embriyosu benim gittiğim 2 dr da 3.günde transfer ediyor genelde tüm hastalarına.senin diğer denemelerinde mi 5.gündü.bak benle birlikte 2 arkadaşım dha transfer oldu aynı hastanede tanıştık ben onlara tuttu sizin kızlar hamilesiniz dedim ikiside hamile şuan hislerim tutar sen hamilesin bayramda sırf senin için nete girip bakıcamöyle hissediyorum tuttu bebişlerin hemde ikisi :)
canım benim inş tutunurlar sana ve hiç bırakmazlar bende 2 tane istiyorum inş hayırlısı olsun...
canımmmmmmmm hamilelil nasıl gidiyo ilk muayene ne zmn?buarada transfer sonrası ne belirtin oldu test tarihine kdr.
canım ben denizliden geldigim için istanbula bir arkadaşımızın evinde kaldık.sabah 9.30 kadar yatıyordum.saolsun arkadaşım biz kalkmadan kahvaltıyı hazır ediyordu.2 tane haşlanmış yumurta,süt ve diger kahvaltılıklarla kahvaltı yapıyordum.ilaçlarımı içtikten sonra akşama kadar televizyon seyrediyodum.hoşuma giden beni sıkmayan programlara bakıyodum.birde arada yanlız kaldım.buda bana çok iyi geldi.kendini çok kasmadan hareket et.otururken belinin arkasına bir yastık koy.ama ben neyi anladım biliyormusun.bu işte moral çok önemliymiş.arkadaşım beni kendi evimde gibi hissettirdigi için çok rahat geçti günlerim.hatta ben transferden bir hafta sonra çalışmaya başladım.o yüzden sen kafanı rahat tut.ve bol bol dua.
Slm kizlar bende sizdenim ekim ayinda ilk asilamayi yaptirmayi dusunuyoruz nasipse ama biz esimle nedense cok umutsuzuz benim esimde inmemis testis ve varikosel problemi vardi varikoselden ameliyat oldu ameliyattan 3 ay sonra sperm test sonuclarimiz 12 milyon cikti 1 cl de hareket % 60 civarindaydi doktorumuz asilamaya uygun yaptirabilirsiniz dedi biz beklemek istedik 6. Aydan sonra daha iyi sonuc cikar diye ama en son 1 hafta once yaptirdik bu sefer sonuclarimiz epey dustu 6.9 milyon 1 cc de hareket epey dusuk doktora gittik 1. De asilama yapalim olmazsa tup bebege geceriz dedi asilamada sansiniz cok dusuk bu sonuclarla dedi sizce ne yapmaliyiz kizlar yaa yardim edin bize tup bebekte sansimiz % 50-60 asilamada ise % 10-15 mis kafamiz iyice karismis durumda bide bunlarin hepsi maddiyata bakiyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun sizce ne yapmaliyiz bize akil verin lutfenn
Ne zor su beklemek günler geçmiyor sanki... sizler neler yapiyorsunuz?
merhaba arkadaşlar 2 tüp bebek başarısızlığından sonra tekrar doktorunun sözleriyle umutlarımı yeşerttim.ekim yada kasım başı gibi dondurulmuş kuzucuklarımla inşallah son denemem olur...2014 annesi olurum.sizlerden de tedavi olacaklar varmı???
merhaba arkadaşlar 2 tüp bebek başarısızlığından sonra tekrar doktorunun sözleriyle umutlarımı yeşerttim.ekim yada kasım başı gibi dondurulmuş kuzucuklarımla inşallah son denemem olur...2014 annesi olurum.sizlerden de tedavi olacaklar varmı???
canım bende 1 aşılama geçirdim.negatif.çikolata kistim var.kasımda adetin 3.günü ya 2.aşılama yada tüp bebeğe karar verip yaptırcaz.umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?