istegin senin en dogal hakkın.bu acıları bende yaşadıgım için senin içindeki acıyı çok iyi anlıyorum.herkes destek olmak için birşeyler söyler ama sen hiç birini duymazsın.duyarsın ama acını hiç dindirmez söylenenler.allahım şu mübarek ayın ve bayramın yüzü suyu hürmetine arkadaşımada evlat sevgisini,evlat kokusunu duymayı nasip et.evlat sevgisiyle kalpleri yanan kardeşlerime dogru yolu göster ki onlarında emekleri boşa gitmesin. bende akşam agrısı ile ugraşıyorum.15 dakika sürüyo ama beni çok yıpratıyo.hala yumurtalıklarım şiş oldugu için olabilir dedi doktor.birde hiç iştahım yok.hamile kaldıgımdan beri 2 kg verdim.ayın 252de gitcez galiba.bakalım hamile kalmakla bitmiyo herşey.hala daha igneler,bantlar....artık igne yapacak yer kalmadı kolumda.napalım razıyız herşeye.yeterki evlatlarımızı sag salim alalım kucagımıza...allaha emanet ol canım arkadaşım.
bebislere giden yolda bakalım daha ne iğneler ilaclar muayeneler olucak. ... Senin bebisinle bulusmana az kaldı yakında onu göreceksin o ekranda o yuzden bunlar hiçbirşey birer anı olucak sadece. Inşallah bende bebegime kavusurum... Tek dileğim bu.
amin...amin...amin ...inşallah tez zamanda canım kavuşacaksın bebegine... Ve sende de bu acılar bir anı olarak kalacak....rabbim görünmezinden versin inşallah...
Canlar öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun dilerim bebeksiz geçirdiğimiz son bayramımız olur.
Burçinim inan cvbını okudum yazamadım elim varmadı inanki.çok zor biliyorum dünyanın sonu gibi geliyor insana her negatif tedavi.rabbim yardım etsin bizlere..çok zor tarifsiz bir duygu ne yazacağımı bilemiyorum
canlar hepinize merhaba ben kasım başı tedaviye başlıcam bişey karışmazsa ama hala rüyada gibiyim nasıl giderim tedaviyi nasıl olurum kafamı toplayamıyorum lütfen bana moral olacak bişeyler söyleyin bu tedavinin altından kalkamazmışım gibi geliyor
Umudum kasima kaldi;(((( adet oldum ama bayrama denk geldigi icin doktoruma ulasamadim ve tabi ilac kullanamadim;((( bebeklerimm hastanede donmak uzere bir ay daha bekleyecek..bir ay transfer ertwlendi bir ay histeroskopi bir ayda bayram allahim bana bu duyguyu nezman tattiracaksin. Agustostan beri tup bebek derdine dustuk ama nasipp benim nasibim sabir ve beklemekten acilmis galiba..
merhaba bende 3 yıllık evlıyı ılk denemem olcak dun ıgnelerıme basladık adetın 19.gunu olarak uzun protokol olcak okadar heeycanlıyımkı ılk denemem oldugu ııcın de cok korkuyorum ınsallah sorunsuz gecer ve sonu guzel bıter tum ısteyn arkdaslarımın kucakları dolar dılerımkı
Merhaba, uzun ya da kisa protokol neye gore degisiyor?
Slm benim de 6kasimda uzun protocol baslayacak ins. Yumurta baskilayici ignelerin yan etkisi var mi biliyor musunuz? Hep ayni saatte mi? Tskler
Selam benimde 3. pregonum :) yaşasın pregon kardeşliğiYahu burada kimse yazmıyor birseybenim ikinci günüm bugün puregon olalı ve bu ılk tup bebek denemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?