Aaa anladim benimde Fulya'dan once senin gibiydi denemem. Ozel doktordan acibadem gitmistim. Biraz karisik oluyor doktor hastanenin kadrosunda ki doktor olmayinca. Hastane ve doktorla komunikasyonlar karisiyor. Birdaha oyle birsey denemem dogrusu. Bence sende baska bir yerde dene ve arastir doktoruda ve labaratuar'da hepsi iyi olsun.Bakalim Istanbul Tup bebek merkezi hakkinda arakasimiz neler diyecek. Bir bakayim sitesine simdi.
Vallahi bu rakamlarin hicbirisini bilmiyorum. Acikcasi hic bir klinik bu rakamlari bana vermedi. Senden duydum ilk defa. Hadi iyi super rakamlar deyip OPU aliyorlar. Bu senin merkezde bu rakamlari seninle paylasmislar demekki. Nerde bu Istanbul Tup bebek merkezi. Labaratuarlari nasil? Bu bayagi onemli bir unsur malum? Bu psikolog olayi iyiymis dogrusu. Ceske ondan sonraki 12 boyunca bir psikolog olsa yanimizda. Aret Kamar senin OPU ve transfer sahsen yaptimi? Genel hep yogun oluyorlar ya. Burayi ozellikle sevmenin sebebi neydi senin icin. Masaalh positif sonuc alman bence buyuk etmen. Ama genede bir kiyaslama acisindan sordum.
canım ailelere hirbiş şekilde duyurmadık anlamazlar bizi inan ki...mecburen ertelendi napalım nasip gerçi belli olmaz belki kasımda giderim havalar iyi giderse...afyon/ankara arası gitmek ölüm gibi geliyor.senin 4 ekim demek transferin inşallah bayramda çifte bayram yaşıycaz dualarım seninle
amin canım...rabbim sizlere de en kısa zamanda bu mutlu haberi almayı nasip etsin.bu güzellige ulaşmanız için dogru insanları vesile etsin inşallah.ben hep böyle dua etmiştim.dualarım sizinle.rabbim emeginizi boşa çıkarmasın.sizlerinde hayırlı haberlerini bekliyorum.arkadaşlar hangi şehirlerde yaşıyorsunuz.ben denizlide yaşıyorum.
Merhaba nasıl gidiyor hamilelik :) alistin mı? Ben istanbul da yaşıyorum. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Transfer tarihi belli oldu. 4 ekim Cuma. .. dualarinizi bekliyorum.
ben baktım fena değil msj da attım fiyat konusunu merak ediyorum sende bişeyler öğrenirsen aklına yatarsa bana da haber verir misin
Merhaba nasıl gidiyor hamilelik :) alistin mı? Ben istanbul da yaşıyorum. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Transfer tarihi belli oldu. 4 ekim Cuma. .. dualarinizi bekliyorum.
Vallahi beni sasirttiniz bigün girip bakamadım birsürü konusmussunuz:) onlari okuyorum 10 dkdir. Ben gebelik aşısısını oldum bugün aşılama gibi bir işlem islemden sonra biraz ağrım oldu ama 15- 20 dk sonra geçti. Bakalım faydası olur umarım. Bugun emvriyolarimi cozmusler ama kaci çözüldü bilmiyorum. Eşimi aramislar o da sormamis. Transfere çok az kaldı. .. ne olur dualarinizi esirgemeyin. Bu süreçte çok yiprandim. Artık allahın izniyle evladima kavusmak istiyorum.
RoyalGul buarada seni çok merak ettim. Sonuç ne oldu diye... çok üzüldüm inan gebelik aşısı da yapılmıştı seninle sorunumuZ aynı gibi. Sen benim umudum olucaktin kısmet olmadı. Ama pes etmediğini görmek güzel. Hepimiz en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah
merhaba arkadaşlar 2 tüp bebek başarısızlığından sonra tekrar doktorunun sözleriyle umutlarımı yeşerttim.ekim yada kasım başı gibi dondurulmuş kuzucuklarımla inşallah son denemem olur...2014 annesi olurum.sizlerden de tedavi olacaklar varmı???
hamilelik iyide benim kabızlık sorunumdan dolayı hemaroit oluştu.onun çok sıkıntısını yaşıyorum.bende 10 ekimde ultrasonla kese takibine gitcem.bakalım göstercek mi kendisini.bence hayırlı bir günde transfer oluyosun.cumanın nuruna çok inanırım ben.rabbim yardımcın olsun.inşallah 12. günde benim gibi hayırlı haberler alırsın.burdan birbirimize yardımcı oluruz hamilelik konusunda.hayırlı haberlerini bekliyorum.bol bol bol şanslar...
Kizlar merhaba benim transferim bugune kaldı. 5. Gune 6 tane embriyomda gelmisler hepsi iyi kalitedeymis. 2 de gidip bebislerimi alicam....
canım hayırlı olsun aldın mı bebeğini annesi
canım benim çok sağol.inşallah 3.denemem son olurbende meleğime kavuşurum.ironik senle öncedende tanışıyorduk canım hatırladıysan?bayağıdır denk gelmedik hamilemisin?haberler sende?
Sağol canim benim aldim bebeklerimi 2 tanegeri sayım başladı. .. test günüm 17 ekim... Inşallah bebegimim benimle kalır.
Hatırladım tabii. Bi senle ben kaldık galiba o topikte hamle kalmayan... :) Neyse malesef hamile değilim; Ocak-şubat gibi Başkent Ünv.'de tedav düşünüyorum. Sen tedavi ne aşamada?
balım aralığıda ekleyeydin 2 ay dinlenme veriyorlarmış ya
İnşallah canım benim ama kafamda bir sorun var. Akşam çok ağladım sence bebislere bişey olmusmudur?Güzellllllllllll hayırlı haberini bekliyorum bitanemmmmmmm inşallah 17 sinde yüzümüz gülecek topiğimizin uğuru sana ve hepimize bulaşır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?