Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

Aaa anladim benimde Fulya'dan once senin gibiydi denemem. Ozel doktordan acibadem gitmistim. Biraz karisik oluyor doktor hastanenin kadrosunda ki doktor olmayinca. Hastane ve doktorla komunikasyonlar karisiyor. Birdaha oyle birsey denemem dogrusu. Bence sende baska bir yerde dene ve arastir doktoruda ve labaratuar'da hepsi iyi olsun.Bakalim Istanbul Tup bebek merkezi hakkinda arakasimiz neler diyecek. Bir bakayim sitesine simdi.

ben baktım fena değil msj da attım fiyat konusunu merak ediyorum sende bişeyler öğrenirsen aklına yatarsa bana da haber verir misin

Vallahi bu rakamlarin hicbirisini bilmiyorum. Acikcasi hic bir klinik bu rakamlari bana vermedi. Senden duydum ilk defa. Hadi iyi super rakamlar deyip OPU aliyorlar. Bu senin merkezde bu rakamlari seninle paylasmislar demekki. Nerde bu Istanbul Tup bebek merkezi. Labaratuarlari nasil? Bu bayagi onemli bir unsur malum? Bu psikolog olayi iyiymis dogrusu. Ceske ondan sonraki 12 boyunca bir psikolog olsa yanimizda. Aret Kamar senin OPU ve transfer sahsen yaptimi? Genel hep yogun oluyorlar ya. Burayi ozellikle sevmenin sebebi neydi senin icin. Masaalh positif sonuc alman bence buyuk etmen. Ama genede bir kiyaslama acisindan sordum.

istanbul tüp bebek taksim gümüşsuyunda bir klinik.burayı sevmemin nedeni.o kadar ilgili davrandılar ki.transferden önce bütün testlerimi istediler.yumurta toplama işlemine aret bey girmiyor ama transferi aret bey bizzat kendisi yapıyor.çok sempatik bir doktor.bana sana iki tane koyalım ikiz dogurda gör gününü diye şaka yaptı.ben odamda transferi beklerken psikolog geldi ve bana sımsıkı sarıldı.inşallah bu sefer bebeklerini kucagına alıcaksın dedi.hiç sstres yapma ben transferdede senin yanında olucam dedi.ve ben işleme girdiğimde benimle muhabbet ederek işlemi unutmamı sagladı.ben daha önceki tüp bebek denemelerimde işlemden sonra 3 saat yatmıştım.ama burda 20 dakika yattım.kalkıp tuvaletimi yaptım.hiç kafana takma 10 dakika yatan hastalarımızda bile pozitif sonuç alıyoruz diye beni rahatlattılar.ilaçlarımı nasıl yapacagımı hemşire gelip uygulamalı olarak anlattı.hatta aret bey işlem yapılmadan önce bana e2 degerimi ve progestanımı gösteren tahlilimi istedi.ben hemen söyledim degerlerimi.bbravo bilgisayar gibisin dedi bana.çünki bunların çok önemli oldugunu biliyorum.bu klinige gitmesen bile en azından bu e2 ve progestan olayını konuş doktorunla.bunlar düşük olursa hayatta tutmaz embriyolar.

Vallahi beni sasirttiniz bigün girip bakamadım birsürü konusmussunuz:) onlari okuyorum 10 dkdir. Ben gebelik aşısısını oldum bugün aşılama gibi bir işlem islemden sonra biraz ağrım oldu ama 15- 20 dk sonra geçti. Bakalım faydası olur umarım. Bugun emvriyolarimi cozmusler ama kaci çözüldü bilmiyorum. Eşimi aramislar o da sormamis. Transfere çok az kaldı. .. ne olur dualarinizi esirgemeyin. Bu süreçte çok yiprandim. Artık allahın izniyle evladima kavusmak istiyorum.

RoyalGul buarada seni çok merak ettim. Sonuç ne oldu diye... çok üzüldüm inan gebelik aşısı da yapılmıştı seninle sorunumuZ aynı gibi. Sen benim umudum olucaktin kısmet olmadı. Ama pes etmediğini görmek güzel. Hepimiz en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah

canım ailelere hirbiş şekilde duyurmadık anlamazlar bizi inan ki...mecburen ertelendi napalım nasip gerçi belli olmaz belki kasımda giderim havalar iyi giderse...afyon/ankara arası gitmek ölüm gibi geliyor.senin 4 ekim demek transferin inşallah bayramda çifte bayram yaşıycaz dualarım seninle

İnşallah canım benim. .. Umarım çifte bayram olur. Sende bir an önce tedaviye başlarsın inşallah. ..

amin canım...rabbim sizlere de en kısa zamanda bu mutlu haberi almayı nasip etsin.bu güzellige ulaşmanız için dogru insanları vesile etsin inşallah.ben hep böyle dua etmiştim.dualarım sizinle.rabbim emeginizi boşa çıkarmasın.sizlerinde hayırlı haberlerini bekliyorum.arkadaşlar hangi şehirlerde yaşıyorsunuz.ben denizlide yaşıyorum.

Merhaba nasıl gidiyor hamilelik :) alistin mı? Ben istanbul da yaşıyorum. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Transfer tarihi belli oldu. 4 ekim Cuma. .. dualarinizi bekliyorum.

Merhaba nasıl gidiyor hamilelik :) alistin mı? Ben istanbul da yaşıyorum. Bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Transfer tarihi belli oldu. 4 ekim Cuma. .. dualarinizi bekliyorum.

hamilelik iyide benim kabızlık sorunumdan dolayı hemaroit oluştu.onun çok sıkıntısını yaşıyorum.bende 10 ekimde ultrasonla kese takibine gitcem.bakalım göstercek mi kendisini.bence hayırlı bir günde transfer oluyosun.cumanın nuruna çok inanırım ben.rabbim yardımcın olsun.inşallah 12. günde benim gibi hayırlı haberler alırsın.burdan birbirimize yardımcı oluruz hamilelik konusunda.hayırlı haberlerini bekliyorum.bol bol bol şanslar...

ben baktım fena değil msj da attım fiyat konusunu merak ediyorum sende bişeyler öğrenirsen aklına yatarsa bana da haber verir misin

Canim bugun bende bir mesaj attim simdi. burada bir link buldum bu merkez hakkinda bayagi deneyimi olanlar yazmislar detayli.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...p-bebek-merkezinde-tup-bebek-yaptiranlar.html

Sende bir baka. Genelde cok iyi seylet soylemisler ama birkac tane kotu deneyim yasayanlarda var. Fakat heryer icin ayni sey gecerli galiba bu. Benim mevcut doktor'dan hala cevap bekliyorum. Bakalim o nerse ona gore karar verecegim. Surekli klinik degistirmek iyimi kotumu onuda bilemiyorum. Ama sonucda sansimizi kim artiracaksa ona bakmak lazim diyorum. Kolay gelsin.

Vallahi beni sasirttiniz bigün girip bakamadım birsürü konusmussunuz:) onlari okuyorum 10 dkdir. Ben gebelik aşısısını oldum bugün aşılama gibi bir işlem islemden sonra biraz ağrım oldu ama 15- 20 dk sonra geçti. Bakalım faydası olur umarım. Bugun emvriyolarimi cozmusler ama kaci çözüldü bilmiyorum. Eşimi aramislar o da sormamis. Transfere çok az kaldı. .. ne olur dualarinizi esirgemeyin. Bu süreçte çok yiprandim. Artık allahın izniyle evladima kavusmak istiyorum.

RoyalGul buarada seni çok merak ettim. Sonuç ne oldu diye... çok üzüldüm inan gebelik aşısı da yapılmıştı seninle sorunumuZ aynı gibi. Sen benim umudum olucaktin kısmet olmadı. Ama pes etmediğini görmek güzel. Hepimiz en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah

Canim ya bu isler boyle. Uzucu ama herseferinde birsey ogrene ogrene yola devam ediyoruz. Allah guc veriyor. Insallah karsima derdimi bilecek doktor cikacak diyorum. O gebelik asisi bencede biraz zordu. Beni bir bayagi 2 saat bekletmislerdi acayip stres olmustum. Herkesin bunyesi ayri. Benim en merak ettigim senin transfer'den 1 ay once yaptigin histeroskopi'de atilan cizikler. Bence bu onemli. Ceske banada yapsalardi ondan ya. Sadece bakip bir mudahale yapmadan gectiler. Simdi doktordan cevap bekliyorum bakalim nezaman alacagiz cevap. Hadi sana kolay gelsin yarin.

merhaba arkadaşlar 2 tüp bebek başarısızlığından sonra tekrar doktorunun sözleriyle umutlarımı yeşerttim.ekim yada kasım başı gibi dondurulmuş kuzucuklarımla inşallah son denemem olur...2014 annesi olurum.sizlerden de tedavi olacaklar varmı???

balım aralığıda ekleyeydin 2 ay dinlenme veriyorlarmış ya

hamilelik iyide benim kabızlık sorunumdan dolayı hemaroit oluştu.onun çok sıkıntısını yaşıyorum.bende 10 ekimde ultrasonla kese takibine gitcem.bakalım göstercek mi kendisini.bence hayırlı bir günde transfer oluyosun.cumanın nuruna çok inanırım ben.rabbim yardımcın olsun.inşallah 12. günde benim gibi hayırlı haberler alırsın.burdan birbirimize yardımcı oluruz hamilelik konusunda.hayırlı haberlerini bekliyorum.bol bol bol şanslar...

İnşallah canım benim tek temennim bu zaten evladimi kucağıma almak. .. hemoroid zor bir durum. Sabah aç karina kuru kayısı ye ve ustune ılık su ic çok faydası olur. Sürekli kabızlık yaşadığım için bende transferden sonra böyle yapıyorum ... aktivya da iyi geliyor.Inşallah bebişini ultrasonda da görürsün. Allahım tam tuttu hamileyim derken birde kese takibi işimiz çok zor allah hepimize kolaylık versin.

Kizlar merhaba benim transferim bugune kaldı. 5. Gune 6 tane embriyomda gelmisler hepsi iyi kalitedeymis. 2 de gidip bebislerimi alicam....

canım benim çok sağol.inşallah 3.denemem son olur :( bende meleğime kavuşurum.ironik senle öncedende tanışıyorduk canım hatırladıysan?bayağıdır denk gelmedik hamilemisin?haberler sende?

Hatırladım tabii. Bi senle ben kaldık galiba o topikte hamle kalmayan... :) Neyse malesef hamile değilim; Ocak-şubat gibi Başkent Ünv.'de tedav düşünüyorum. Sen tedavi ne aşamada?

Sağol canim benim aldim bebeklerimi 2 tane;) geri sayım başladı. .. test günüm 17 ekim... Inşallah bebegimim benimle kalır.

Güzellllllllllll hayırlı haberini bekliyorum bitanemmmmmmm inşallah 17 sinde yüzümüz gülecek topiğimizin uğuru sana ve hepimize bulaşır inşallah...

Hatırladım tabii. Bi senle ben kaldık galiba o topikte hamle kalmayan... :) Neyse malesef hamile değilim; Ocak-şubat gibi Başkent Ünv.'de tedav düşünüyorum. Sen tedavi ne aşamada?

ewet güzelim ya ikimz kaldık eski topiğimizden:14: nasip gzelim ya kaçıncı denemen olcak seninde pko idi demi sorun?benm 2.denemem 1 ay önce sonuçlandı Recai papuccu centrum tüp bebekte.dondurulmuşlarım var bu ay gidemicem maalesef aslında hoca çağırdı ama maddi durum yok :14: dilerim bu son olumsuz yazışıp haberleşmemiz olur cnm

Arkadaşlar acil cevap

Dün transferimin ilk günüydü. Ama aksam cok ağladım üzüldüm. Sizce bebislere bisey olmusmudur cok korkuyorum. Ne olur cevap yazin.

Güzellllllllllll hayırlı haberini bekliyorum bitanemmmmmmm inşallah 17 sinde yüzümüz gülecek topiğimizin uğuru sana ve hepimize bulaşır inşallah...
İnşallah canım benim ama kafamda bir sorun var. Akşam çok ağladım sence bebislere bişey olmusmudur?

Back
X