Ekim/Kasımda tekrar umutlarını yeşertcek canlar burada buluşalım...

canım sende hg aramıza nerde tedavilerini gördün problem neydi sizde?çok zordur eminim bende 3.denemeye cesaret edemiyorum para yok bu ay başlamam gerekiyodu dondurulmuşum için elişi yapıyorum satmaya çalışıyorum para biriktiriyorum eşime destek olmak için...bakalım para ne zmn birikecek kaç tane dondurulmuşun var?önceki denemelerinde dondurulmuş/pgt/ veya histeroskopi yapıldımı sana cnm..?

Ayy canim benim çok sevindim inan ki kwndimin ki olmus gibi... benim bugün 6. Gunum belimde ve kasiklarimda ağrı başladı biraz. Inşallah bebislerim benimledir... senin için cok mutlu oldum.

canm ne olur üzülme eskiden tüp bebek kesin olur gözüyle bakılırdı.şimdi evet tüp bebek bile tutmuyor.bizler değiştik sanırım ondan :)) bende doktorumla konuşup tüp yaptırmayı düşünüyorum zaten inşallah hayırlısı olur.çocuk görünce o duygular ooofff yiğenim 1.5 yaşında gözlerim doluyo ona bakınca.gerçekten istediği halde bizim gibi olmayanlara rabbim çok aratmasın inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin amin..

canım çok şükür sevindim senin adına.bizlerede dua et senin duan kabul olur :)

canım çok şükür sevindim senin adına.bizlerede dua et senin duan kabul olur :)

teşekkür ederim canım benim.ben gerçekten çok ümitliyim senin için.artık çogu gitmiş azı kalmış.bayram derken geçer gider ve inşallah mutlu son....bende heyecanla senin sonucunu bekliyorum.ögrenir ögrenmez lütfen hemen yaz.allaha emanet olun...

Bu mesaj bana sanırım Sağol arkadaşım merak etme ogrenir ogrenmez hemen yazicam buraya... inşallah pozitif olurda sevinçle doldururum mesajimi. Bende artık hamileyimmmmm yazmak istiyorum:))

Bu mesaj bana sanırım Sağol arkadaşım merak etme ogrenir ogrenmez hemen yazicam buraya... inşallah pozitif olurda sevinçle doldururum mesajimi. Bende artık hamileyimmmmm yazmak istiyorum:))

sanırım sizeydi ama inşallah ikimizde hayırlı sonuç alırız farketmez sen ben :)))

sanırım sizeydi ama inşallah ikimizde hayırlı sonuç alırız farketmez sen ben :)))

Öyle tabi canım benim. .. hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah benim test gunum yakında da ben o yüzden oyle dedim... 17 ekim ama ben dayanamıyorum sanırım pazartesi falan bakıcam. ..

Öyle tabi canım benim. .. hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah benim test gunum yakında da ben o yüzden oyle dedim... 17 ekim ama ben dayanamıyorum sanırım pazartesi falan bakıcam. ..

canım ben senin yerinde olsam beklerdim aşılamada bende 12.gün baktım umutlarım gitmişti tabi yinede sen bilirsin.bayram arefe derken geçiştir işte sil kafandan :)

ve ben hamileyim yazısını görünce basıcam çıglıgı....ne oluyor dicekler bana....arkadaşımda hamileymiş.....yaşasın bebeklerimiz geliyor....

haydi gözümüz aydın çok sevindim canım...sağlıkla kucağına alırsın inşallah...dua et bizlere.....

İnşallah bu son denemen olur cnm hayırlı haberini alırız gelişmleri yaz bana mutlaka...ben ne zmn başlıcam belirsiz

ve ben hamileyim yazısını görünce basıcam çıglıgı....ne oluyor dicekler bana....arkadaşımda hamileymiş.....yaşasın bebeklerimiz geliyor....

Canim benim ben yine iyi haberler veremiycem buradan hamileyimmmmm diye yazamiycam yine... dun 8. Gunumdu test yaptirdim. ..ve koskoca bir negatif daha ekledim haneme... hemşire ilaçlara devam et dedi ama olsaydı birseyler çıkardı herhalde. Yarın birdaha test vericem ama ben negatifi coktan kabul ettim. Ama merak etme sakın yilmadim henüz. 3. Kez negatif aldım ama yilmadim.

canım neden böyle birşey yaptın.bence sonuna kadar beklemelisin...hiç belli olmaz.ben 11. Gün negatif çıkıp 12. Gün hamile oldugunu ögrenen bir çok kişinin haberini okumuştum.allaha dua et.bol bol dua et...bütün dualarım seninle

Merhaba kızlar,
Hatibulut merhaba,
Ağustos 2013 aşılama dan tanışıyoruz. Bende bu ayki reglimi bekliyorum. 1 başarısız denemeden sonra simdi tup bebek denenecek. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.

Canım benim ben de dediğin gibi olsun isterdim ama olmadı 10. Gün de yine negatif olmadı yine... senin doktorun kimdi? Bu sefer doktorumuda degistiricem çünkü.

canım benim ben de dediğin gibi olsun isterdim ama olmadı 10. Gün de yine negatif olmadı yine... Senin doktorun kimdi? Bu sefer doktorumuda degistiricem çünkü.

canım ben istanbul tüp bebek aret kamar'a gittim.daha dogrusu ben onlara mail attım.hemen telefonla bana döndüler.ben denizlide yaşıyorum.tedavim burda başlasa yumurta toplanıcagı zaman gelsem olurmu dedim.tabiki olur.bizim doktor bey'in arkadaşı var denizlide dediler.ben denizlide ilaçlarımı kullanmaya başladım.zaten o beni yönlendirdi.yumurta toplama zamanı istanbula geldim.ve ben gerçekten çok memnun kaldım.sana daha öncede yazmıştım.kesinlikle aret bey'le görüş ve onun yönlendirmesiyle tedavine başla.artık bazı doktorlar umut tacirleri gibi.ama aret bey o tatlı gülümsemesi ve samimi yaklaşımıyla insanı cesaretlendiriyor.umarım bu yazımı dikkate alır ve biran önce gidersin.inanki şuanki yaşadıgın üzüntüyü çok iyi anlıyorum.bende 1 aşılama ve 2 tüp bebek denemesinden sonra anne olabilecegime inanmıyordum.birde pkolu olunca.ümitler azalıyo.ama rabbim sana yardım etsin ve senin dermanın kimde ise seni ona yönlendirsin inşallah....

Son düzenleme:

Amin canım arkadaşım benim. .. bende aret beyin methini cok duydum... gorusecegim doktorlar arasındaydı zaten. .. umarım doğru yoldayimdir... bebegime kavuşmayı oyke cok istiyorum ki anlatamam... güya bende sorun yok ama bebislerim de bana tutunmyorlar birturlu. Allah banada anne olmayı nasip eder inşallah. .. sen neler yapıyorsun bebisinin kalp atışları ne zaman duyulacak inşallah?

istegin senin en dogal hakkın.bu acıları bende yaşadıgım için senin içindeki acıyı çok iyi anlıyorum.herkes destek olmak için birşeyler söyler ama sen hiç birini duymazsın.duyarsın ama acını hiç dindirmez söylenenler.allahım şu mübarek ayın ve bayramın yüzü suyu hürmetine arkadaşımada evlat sevgisini,evlat kokusunu duymayı nasip et.evlat sevgisiyle kalpleri yanan kardeşlerime dogru yolu göster ki onlarında emekleri boşa gitmesin. bende akşam agrısı ile ugraşıyorum.15 dakika sürüyo ama beni çok yıpratıyo.hala yumurtalıklarım şiş oldugu için olabilir dedi doktor.birde hiç iştahım yok.hamile kaldıgımdan beri 2 kg verdim.ayın 252de gitcez galiba.bakalım hamile kalmakla bitmiyo herşey.hala daha igneler,bantlar....artık igne yapacak yer kalmadı kolumda.napalım razıyız herşeye.yeterki evlatlarımızı sag salim alalım kucagımıza...allaha emanet ol canım arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…