CANLARIM MERHABA..benim transferim olmadı maalesef dondurulmuş 2 embriyom gayet iyi çözüldü gelişmeye bölünmeye devam etti 5.güne ulaştılar blast olsun dedi doktorum bekledik çünkü dondurulduğunda 3.gündü.pgt yani genetik testi yine yapılmayacaktı ben ısrar ettim ve korktuğum başıma geldi bebeklerimin ikisi de özürlü çıktı muhtemelen 2.denememde ondan tutmamış kanda genetik testi yapılacak detaylı eşim ve bana onda da uyumsuzluk yani kromozom çifleşmesinde yanlışlık çıkarsa umutsuzmuş ona çöz
üm tedavi yokmuş.bu bebeklerimde de kromozom anormasi çıktı.inşallah kandaki sonuç temiz çıkar en son umudumuz.dilerim rabbim imkansızlığımıza imkan verir.çok kötü bir haldeyiz eşimle allah cümlesine yardım etsin...![]()
Canim merhaba.herseyde bir hayir varmis.biz kullar gozle girmeyince farketmiyruz ama bak tutunmamasinin nedeni buykus.ya ozurlu diye aldirma zorunda kalsaydin o vicdan azabi kadr buyuk ne varki..rabbim yardimcin olsun dualarimda olacaksin.insallh test sonuclarinda temiz cikar sadece o sefer icin boyle denk gelmistir.pozitif dusun canim.hepimiz srnin ve esin icin dua edecegiz insallh kalbini ferah tut