Transferi atlattım.hayirlisını versin rabbim
hayırlı olsun canım benim inşallah güzel sonuç alırsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferi atlattım.hayirlisını versin rabbim
canlar ya ben bişey sorcam dondurulmuş embriyo risk mi sizce tutma ihtimali daha mı azokuyorum tüp bebek sitelerinde tutma şansı onunda aynıymış bilemedim ya kafama takıldı p.şembe bebeklerim çözülcek cuma transferim dualarınızı bekliyorum..teyzoşlar
merhaba canım benim drum dondurulmuş transferi tutarsa daha sağlıklı bir hamilelik oluyor dedi.diğer transferde ilaçların vücutta yalancı bir hamilelik oluşturduğunu bazen hormonların şaşırıp asıl embriyoyu attığından bahsetti.ben bir kere dondurulmuş denedim ama tutmadı 1 tane idi.şimdi 9 tane dondurulmuş var şansım daha çok ve daha umutluyum inşaALLAH transferin iyi geçer ve yavruların sana tutunur canım arkadaşımm![]()
bnmde 8 taneydi cnm ama 1.kalite olan 2 tane vardı onu dondurdular...inşallah çözünürken bişey olmaz çok kafam karışık yoruldum artık ağlamaktan acı çekmekten bu 3.denemem...
canlar ya ben bişey sorcam dondurulmuş embriyo risk mi sizce tutma ihtimali daha mı azokuyorum tüp bebek sitelerinde tutma şansı onunda aynıymış bilemedim ya kafama takıldı p.şembe bebeklerim çözülcek cuma transferim dualarınızı bekliyorum..teyzoşlar
Aynen oyle şekerim. Hayırlı uğurlu olsun. Protein ağırlıklı beslen. Sabah yumurta sut peynir, ogle et tavuk gibi. Sürekli yatma. Bu ıyi değil. Çünkü vücut metabolizmasi yavasladikca kan dolaşımı azalıyor. Bu da embriyonun tutunmasini zorlaştırıyor. Belli aralıklarla ev içerisinde yürüyüşler yapabilirsin. :) ilaçlarını da mümkün olduğunca ayni saatlerde almaya çalış. Cok konuştum sanırım(
Selam arkadaslar yumurtalarim toplandi simdi dinleniyorum
arkadaşlar ben de temmuzda biyokimyasal 1.tüp bebek denememden sonra 2 gün önce dondurulmuş mbriyo transferi oldum.dr.semra kahraman memorialde devam ediyorum.inşallah tutar.28 kasımda test yapıcam kaygılıyım
CANLARIM MERHABA..benim transferim olmadı maalesef dondurulmuş 2 embriyom gayet iyi çözüldü gelişmeye bölünmeye devam etti 5.güne ulaştılar blast olsun dedi doktorum bekledik çünkü dondurulduğunda 3.gündü.pgt yani genetik testi yine yapılmayacaktı ben ısrar ettim ve korktuğum başıma geldi bebeklerimin ikisi de özürlü çıktı muhtemelen 2.denememde ondan tutmamış kanda genetik testi yapılacak detaylı eşim ve bana onda da uyumsuzluk yani kromozom çifleşmesinde yanlışlık çıkarsa umutsuzmuş ona çöz
üm tedavi yokmuş.bu bebeklerimde de kromozom anormasi çıktı.inşallah kandaki sonuç temiz çıkar en son umudumuz.dilerim rabbim imkansızlığımıza imkan verir.çok kötü bir haldeyiz eşimle allah cümlesine yardım etsin...![]()
sizin eşinle akrabalık varmı ondan mı oluyo acaba? inşallah testiniz temiz çıkar allahım inşallah..allah sevdiği kulları zor imtihandan geçirirmiş cnm.. bu yaşadıklarımızın hepsi bir imtihan allahtan umudunu kesme..
canım akrabalık yok sadece doğduğumuz yer bir aileler eskiden tanışıyorlar o kdr..cok yakın kan bağımız yok..bakalım nasip![]()
peki cnm sen tedaviye başladığında kaç doz iğne kullandın kaç tane yumurtan oldu kaç emriyo oldu kaç tane donduruldu..![]()
canım 137,5 vurundum 11 yumurta 10 embriyo oldu 4 ü 1.kaliteydi 2 si transfer oldu 2 si de donduruldu sağlıklı çözündüler ama pgt sınavından geçemediler maalesef![]()
arkadaşlar ben de temmuzda biyokimyasal 1.tüp bebek denememden sonra 2 gün önce dondurulmuş mbriyo transferi oldum.dr.semra kahraman memorialde devam ediyorum.inşallah tutar.28 kasımda test yapıcam kaygılıyım