- Konu Sahibi parilti007
-
10.Merhabalar, ben tecrübeli ivf hastasiyim. Nasipse kasimda 4. Transferim olacak hanimlar
Kasim ayinda transfer postu aradim burayi buldum, hepinizin ilk denemesi mi?
Gecmis olsun, üzüldümBen ilk deneme 10.gün beta baktım işte negatif çıktı
10.
Merhaba canım rabbim yardımcın olsun tecrübelisindir benim ilk denemem 4.gün embriyosu 2tane yerleştirdi drm bugun6.günüm evde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba bebişim tutunmadımı morelim çok bozukMerhabalar, ben tecrübeli ivf hastasiyim. Nasipse kasimda 4. Transferim olacak hanimlar
Hayır yüksek olması daha iyi tüp bebek içinBi sorumndaha olacak estradiol iki gun once 88 di simdi 181 cikmis yuksek degil mi acaba engel.olur mu tup bebege
Icime su serpildi bi yerde gordum iyi degil diye anlam veremedimYüksek gelmesi iyi benim 186 çıkmıştı transferden önce
Benim de ilkMerhabalar, ben tecrübeli ivf hastasiyim. Nasipse kasimda 4. Transferim olacak hanimlar
Erken test yapmayin diye özellikle uyariyorlar. Sen erken yapmissin ama ona yapacak bi sey yok, bundan sonrasina bakmak lazim, test gününü bekle sabirla, hic test yoamamissin gibi. Bir çogunun erken testi negatif cikip aslinda pozitif görebiliyor test günündeMerhaba canım rabbim yardımcın olsun tecrübelisindir benim ilk denemem 4.gün embriyosu 2tane yerleştirdi drm bugun6.günüm evde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba bebişim tutunmadımı morelim çok bozukYarında regli günüm bide
İlk trasferde rahim kalınlaşmadi 2.trasferde yumurta erken catlamis yani bu 3.olcak ne olcak bilmiyorumOlmama ihtimali neden var
Allah kolaylastirsin hepimizin süreçleriniİlk trasferde rahim kalınlaşmadi 2.trasferde yumurta erken catlamis yani bu 3.olcak ne olcak bilmiyorum
Adetmisin o önemli kaçıncı günündesinBi sorumndaha olacak estradiol iki gun once 88 di simdi 181 cikmis yuksek degil mi acaba engel.olur mu tup bebege
2nci gün embriyosu 12.gun baktirsan çok daha iyi olur umarım gönlüne göre olueBiraz daha mı bekleyelim karamsara bağlamayalım mı diyorsun
Natürel mi deniyorsunİlk trasferde rahim kalınlaşmadi 2.trasferde yumurta erken catlamis yani bu 3.olcak ne olcak bilmiyorum
Yok ilaç kullanıyorum ama lucrin yapmadı bu sefer yapacakmisNatürel mi deniyorsun
Bende düşünüyorum ama kararsızım ne kadar etkili bı yontem acabaYok ilaç kullanıyorum ama lucrin yapmadı bu sefer yapacakmis
Adetmisin o önemli kaçıncı günündesin
BenimAdet degilim bugun 10. Gunum
İlaç kullanılıyor yükselmesi iyi zaten
Her eczanede olmuyor. tüp merkezi olan hastanelerin yakınlarındaki eczaneleri arayın mutlaka çıkacaktır. ben öyle bulmuştum.Arkadaşlar cetrotide olan ilaci bulamıyorum bildiginuz eczane var mi İstanbul da alabileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?