- Konu Sahibi parilti007
-
Arkadaşlar cetrotide olan ilaci bulamıyorum bildiginuz eczane var mi İstanbul da alabileceğim
Kızlar transferin 11.gunu cuma günü 7 ekimde sağlık ocaginda kan vermiştim 264 cıktı sonuç çıkmadığı için 12.günü 8 elimde özel hastene test verdim 554 cıktı bir günlük artış için nasıl bugün sağlık ocağında tekrardan kan verdim sonuçlar hemen çıkmadığı için sağlıklı karşılaştırma yapamıyorum
Adetin 3.günü n ecikmasi gerekmiş.progestaninBende bugun adetin 3 . Gunu progestona baktilar aradilar simdi yuksek cikmis iptal olur mu transferim acaba carsamba tekrar bakilcakmis
Degerin 1 in altinda cikmasi gerekiyormus bugunde verdim kan 1.8 cikti daha transfer iptal demedi cumartesi yine vericem o zaman kesin belli olur iptal olup olmadigiAdetin 3.günü n ecikmasi gerekmiş.progestanin
3 Ekim 2 embriyo transfer 10.gün test negatif çıktıİlk trasferde rahim kalınlaşması diğerinde dün baktık yumurta catlamiş iptal oldu
merhaba canım üzme kendini 2gün sonra belki yükselir değerin benimde bugun 6.günüm transferin bende evde gebelil testi yaptım ama negatif çıktı3 Ekim de 2 embriyo transferi sonucu 10.günde test yapıldı 1.20 çıktı beta sonucu
2nci embriyosu cokcok erken bı zaman lütfen bekle biraz3 Ekim de 2 embriyo transferi sonucu 10.günde test yapıldı 1.20 çıktı beta sonucu
Gayet iyi masallahKızlar transferin 11.gunu cuma günü 7 ekimde sağlık ocaginda kan vermiştim 264 cıktı sonuç çıkmadığı için 12.günü 8 elimde özel hastene test verdim 554 cıktı bir günlük artış için nasıl bugün sağlık ocağında tekrardan kan verdim sonuçlar hemen çıkmadığı için sağlıklı karşılaştırma yapamıyorum
Bende 8.gün evde test yaptım negatif sonuçmerhaba canım üzme kendini 2gün sonra belki yükselir değerin benimde bugun 6.günüm transferin bende evde gebelil testi yaptım ama negatif çıktı
Biraz daha mı bekleyelim karamsara bağlamayalım mı diyorsun2nci embriyosu cokcok erken bı zaman lütfen bekle biraz
Rabbim büyükdür 2 gün sonra yine yenile kan testini bence derimBiraz daha mı bekleyelim karamsara bağlamayalım mı diyorsun
Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere en hayırlısını nasip etsinRabbim büyükdür 2 gün sonra yine yenile kan testini bence derim
Yüksek gelmesi iyi benim 186 çıkmıştı transferden önceBi sorumndaha olacak estradiol iki gun once 88 di simdi 181 cikmis yuksek degil mi acaba engel.olur mu tup bebege
Benim ilk trasfer tabi olursaMerhabalar, ben tecrübeli ivf hastasiyim. Nasipse kasimda 4. Transferim olacak hanimlar
Kasim ayinda transfer postu aradim burayi buldum, hepinizin ilk denemesi mi?
Olmama ihtimali neden varBenim ilk trasfer tabi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?