• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim- Kasım transferleri, ilk deneme

Bence çıkar kuzu kendisini belli etmiş bence ver o zaman kan testini 😍😍hayırlı olsun bebişin bugün transferinin kaçıncı günü

Bana 30 Kasım dediler test için aynı gün olmadık mı biz transfer alala:)))
Aaa birlikte transfer günümüzdü 21 Kasım canım ama bana 1 Aralıkta gelip kanda test verin dediler 5.gün embriyosu benim bilemedim 🤷🏻‍♀🙂

Benimde 1 aralıkta herkes yazsın burdan , insallah hepimizin pozitif olur kızlar dua edelim 🤲
Belirtin falan var mı hiç canim kac embriyo transfer edildi sana
Benim kaşıklarımda hafif batmalar oldu 2. Günden itibaren ama normaldir ya da psikolojiktir diyorum kendimi kaptırmamak için 5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldu canım senin?

Teşekkür ederim inşallah hepimizinki pozitif olur tam bi hafta oldu geçen cumartesi transfer oldum
Canım hayırlı olsun sen pozitifi görmüşsün teste zaten 🥰 darısı başımıza inşallah 🙏🏻🙏🏻 belirtilerin neler oldu, idrar testi yapana kadar bir belirtin var mıydı? Kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer oldu?

Benim kaşıklarımda hafif batmalar oldu 2. Günden itibaren ama normaldir ya da psikolojiktir diyorum kendimi kaptırmamak için 5. Gün embriyosu 1 tane transfer oldu canım senin?
Benimde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi kuzum ama hiç belirtim yok belkide pzt regl günüm regl olurum belkide 🥺

Benimde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi kuzum ama hiç belirtim yok belkide pzt regl günüm regl olurum belkide 🥺
Canım ya öyle düşünüp üzme kendini lütfen içini ferah tut o canı veren de Allah alan da Allah önemli olan sağlıklıysa ve hayırlısıysa olsun diyorum hep içini ferah tut🙏🏻🙏🏻

Benimde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi kuzum ama hiç belirtim yok belkide pzt regl günüm regl olurum belkide
Henüz hastaneye gidemedim bir kac saate giderim ama, evde bitane test kalmisti onu yaptim ince cizgi cikti belirgin :) (dün yaptigimda hic cikmadi) bugün transfer gününü saymazsak 10. Günüm. Mutlaka haber veririm:)
Ilk pozitif ne zaman görmüştün kuzum , benimde transfer gününü saymazsak 6.gün mü oluyor cumartesi günü olmuştum ayyy hadi insallah güzel haberler verirsin insallah degerin cok güzeldir kuzum

Dün test yaptım 6. Günümdü ne negatif çıktı 5. Gün embriyosu tek embriyoydu sadece göğüslerimde ağrı var ne kasık ne bel başka hiç ağrım yok 😔

Benimde 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi kuzum ama hiç belirtim yok belkide pzt regl günüm regl olurum belkide

Ilk pozitif ne zaman görmüştün kuzum , benimde transfer gününü saymazsak 6.gün mü oluyor cumartesi günü olmuştum ayyy hadi insallah güzel haberler verirsin insallah degerin cok güzeldir kuzum
8. Günde kanda 7.65 cikti canim. Bugün test günüm kan verdim sonuç bekliyorum..

Back