- Konu Sahibi parilti007
Hastane bana 1 Aralık test günü dedi hayırlısı bakalım erkenden evde yapan olursa yazsın mutlaka ya da belirtileriniz olursa yazın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 30 Kasım dediler test için aynı gün olmadık mı biz transfer alala:)))Hastane bana 1 Aralık test günü dedi hayırlısı bakalım erkenden evde yapan olursa yazsın mutlaka ya da belirtileriniz olursa yazın
Benimde 1 aralıkta herkes yazsın burdan , insallah hepimizin pozitif olur kızlar dua edelimHastane bana 1 Aralık test günü dedi hayırlısı bakalım erkenden evde yapan olursa yazsın mutlaka ya da belirtileriniz olursa yazın
Benim doktorum da 1 aralıkta dedi kuzu tam 15.gün olmuş oluyor galibaKızlar doktorum asistani bana 10 gün sonra demişti o da pazartesi oluyor erken mi söyledi yani anlamadım
Tekrardan mesaj atayım ben yarınBenim doktorum da 1 aralıkta dedi kuzu tam 15.gün olmuş oluyor galiba
Neden benim doktorum 1 aralik dedi kesin emin olmak için herhaldeMerhaba kızlar benimde transferim 19 kasımda oldu salı günü test günüm çok heycanlı ve kaygılıyım inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder
Amin amin inşallah olumlu olumsuz birbirimize haber verelim inşallahMerhaba kızlar benimde transferim 19 kasımda oldu salı günü test günüm çok heycanlı ve kaygılıyım inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder
Benim de 10. Gün istedi değişiyor galiba. Benim yarin test günümKızlar doktorum asistani bana 10 gün sonra demişti o da pazartesi oluyor erken mi söyledi yani anlamadım
Hadi inşallah güzel haberini almamız nasip olsunBenim de 10. Gün istedi değişiyor galiba. Benim yarin test günüm
Çok teşekkürler hepimiz aliriz inş :)Hadi inşallah güzel haberini almamız nasip olsun
Amin inşallah heyecanlı mısın hiç test yaptın mi bu süreçteÇok teşekkürler hepimiz aliriz inş :)
5. Gün embriyosu için 10 gün 3. Gün embriyosu için 12 gün sonra test verin dediler benimki 5. Gün embriyosu ama her klinik farklı yöntem uyguluyor sanırımNeden benim doktorum 1 aralik dedi kesin emin olmak için herhalde
İnşallah Rabbim isteyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin amin inşallah olumlu olumsuz birbirimize haber verelim inşallah
Hemde nasil sabahi iple çekiyorum:) 6. Günde idrar testi yapmıştim negatifti 8 gün kan da baktım 7.65 biraz umutlandım bilmiyorm yarin hayirlisiyla çıkar insAmin inşallah heyecanlı mısın hiç test yaptın mi bu süreçte
İnşallah değeriniz cok güzel bir şekilde artmıştırHemde nasil sabahi iple çekiyorum:) 6. Günde idrar testi yapmıştim negatifti 8 gün kan da baktım 7.65 biraz umutlandım bilmiyorm yarin hayirlisiyla çıkar ins
Çok teşekkürlerİnşallah değeriniz cok güzel bir şekilde artmıştır
Bu sabah erken gebelik testi yaptım böyle çıktı test günüm salı ama pazartesi kan versem sonuçta görür müyüm miniğimi kızlar bekleyemeyeceğim salıyı